- Poruka
- 95.553
Časlav je mesojed....А где је Ката ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Časlav je mesojed....А где је Ката ?![]()

А као да Ката нијеČaslav je mesojed....![]()

Pa sad...to je pitanje opstanka.....А као да Ката није![]()
Fajt...Kata VS Časlav.Pa sad...to je pitanje opstanka.....
KucaAli neka mi neko kaže, ko i šta je Kata?
Hvala, sad razumem.
десно на слици...Pogledajte prilog 902276
Ево један од јуче...
Hvala! Onda je znam.десно на слици...

obožavam ih, al sam pročitao negde da sove nisu dobra ideja za kućnog ljubimcaЈесте...
али ни упола колико ја...
јесам претерао данас, али ово нисам могао да не поделим...
Pogledajte prilog 906847
Они мало старији знају за Часлава, ово је... нови Часлав...
Само кратко смо се дружили, донели ми моји из села, нашли га смрнутог и на пола скапалог... мало смо се опоравили и придигли, а онда смо нашли ново гнездо... ванглицу заправо...али у добрим је рукама...
predivna je sovica koje su moje ljubimice a i ti si divan jer si se pobrinuo za ČaslavaЈесте...
али ни упола колико ја...
јесам претерао данас, али ово нисам могао да не поделим...
Pogledajte prilog 906847
Они мало старији знају за Часлава, ово је... нови Часлав...
Само кратко смо се дружили, донели ми моји из села, нашли га смрнутог и на пола скапалог... мало смо се опоравили и придигли, а онда смо нашли ново гнездо... ванглицу заправо...али у добрим је рукама...

nisu za kucne ljubimceobožavam ih, al sam pročitao negde da sove nisu dobra ideja za kućnog ljubimca

kako se on zove?
Nije od sada, fotka je od pre 4 godine, a i kratko je bio tu, pa nije dobio ime..kako se on zove?
Ja sam malo po tom pitanju ...Onako ...Nije od sada, fotka je od pre 4 godine, a i kratko je bio tu, pa nije dobio ime..
Изгледаш ко Ден Браун човече?nesto se mislim, pa el moguce da nemamo temu selfi?
Pogledajte prilog 380243
Ovo je bio KrokoJa sam malo po tom pitanju ...Onako ...
Kod mene sve ima ime ...i stvari čak ...
За кућног нису, свакако... али ко има мало услова, вреде сваког атома енергије и сваки трен времена уложен у њих...obožavam ih, al sam pročitao negde da sove nisu dobra ideja za kućnog ljubimca
Da, vrlo često nas mešaju, dešavalo se kad se nađemo zajedno na istom dešavanju da misle da mi je brat blizanac.Изгледаш ко Ден Браун човече?
ne on, izvin pogresih piscaDa, vrlo često nas mešaju, dešavalo se kad se nađemo zajedno na istom dešavanju da misle da mi je brat blizanac.
Pogledajte prilog 909142