Sendvici su super, pogotovo kad si gladan :wink:
A, pošto neko nikada ne može da se zasiti

ops:
I meni je to ranije bilo nezamislivo, ali sam se zabavljala sa momkom, koji je jako želeo da me...khmm

ops: ...njih dvojica. Kad se o tome dugo priča, mašta, počinje i da se želi i postaje normalna stvar. Bilo mi je stvarno nezaboravno s njima dvojicom, a sa tim momkom sam dostigla neku sasvim novu i do tada nepoznatu dimenziju bliskosti i ljubavi.
Verujem da nije svako za to, i da neko ne bi mogao da podnese da gleda svog partnera sa nekim drugim, ali ako ih to oboje privlači, zašto da ne?
I, samo još da dodam da, koliko god mi je bilo dobro tada, ne bih mogla da ponovim sa dva momka 'sa strane', odnosno, ne bih mogla to da uradim bez emocija prema jednom od njih. Možete se zgroziti i pitati 'a gde su tu bile emocije', ali situacija je bila tako postavljena kao da smo nas dvoje imali vibrator uživo, taj drugi momak je bio samo naše pomagalo, naša igračka...
I, da preduhitrim pitanja da li je i on bio sa nas dve - nije, zato što on to nije želeo, nije bio siguran da li sam ja spremna na to, da li ću ja posle biti povređena.