sendvič

Ajd kad napunis 18 godina da pricamo ponovo o ovome? ... Ako se nekako otrgnes gena homo-balkanikusa i karaktera dinaroidnog kromanjonca, i ako ti se nesto sem tanke zice izmedju usiju pojavi (da, ona zica sto ti drzi usi da ne padnu)...

Nije vredno trositi prostor u bazi objasnjavajuci ti u kakvoj zabludi zivis...

ja imam 21 godinu. sledece godine 22 ako bas nekog interesuje. ima mnogo ljudi na svetu i isto toliko razmisljanja. nisi upucena u celu pricu samnom i mojom devojkom pa ne mozes tako da reagujes. jel bi ti volela da te tvoj decko i njegov najbolji drug razvaljuju u sendvicu? ako bi onda to nije normalno i to je moje misljenje. i pokusaj da se suzdrzis od prozivanja po forumima jer je TO nezrelo! sve moze lepo da se kaze

pa neko i ne zna nista drugo da kaze sem vredjanja a da nema pojma sta govori. mozda je u pravu da sam malo previse "balkanski" nastrojen. ali tu zivim. takvi su ljudi oko mene. samo sto mi "balkanci" ne vredjamo u prazno vec kazemo coveku u lice. ali necu da se nerviram zbog budala.

hvala na podrsci ali ne treba mi jer nisam ja "decak". ovaj decak je u svojih 21.5 godinu bio na ulici 7 meseci, bio u zatvoru... bio u luksuznoj kuci na moru, isao sam u drugu drzavu u nepoznati grad samo zbog jedne devojke, imao sam razne devojke od onih koje su prosle kroz celo moje drustvo do onih koje su svetice za sve bivse! uvek sam bio ovakav! isao glavom kroz zid! u 70% slucajeva sam i razbio glavu ali u 30% sam bio u pravu. meni je dosta. mislite da sam ja los i imam "balkanski sindrom"? e onda ne znate ni Z od zivota. postoje MNOGO ljudi koji su mnogo gori. ali ne vise po forumu i budite sigurni da imaju vise devojaka i zena neko ovi ovde!

Sendvici su super, pogotovo kad si gladan :wink:
A, pošto neko nikada ne može da se zasiti :oops:

I meni je to ranije bilo nezamislivo, ali sam se zabavljala sa momkom, koji je jako želeo da me...khmm :oops: ...njih dvojica. Kad se o tome dugo priča, mašta, počinje i da se želi i postaje normalna stvar. Bilo mi je stvarno nezaboravno s njima dvojicom, a sa tim momkom sam dostigla neku sasvim novu i do tada nepoznatu dimenziju bliskosti i ljubavi.
Verujem da nije svako za to, i da neko ne bi mogao da podnese da gleda svog partnera sa nekim drugim, ali ako ih to oboje privlači, zašto da ne?
I, samo još da dodam da, koliko god mi je bilo dobro tada, ne bih mogla da ponovim sa dva momka 'sa strane', odnosno, ne bih mogla to da uradim bez emocija prema jednom od njih. Možete se zgroziti i pitati 'a gde su tu bile emocije', ali situacija je bila tako postavljena kao da smo nas dvoje imali vibrator uživo, taj drugi momak je bio samo naše pomagalo, naša igračka...
I, da preduhitrim pitanja da li je i on bio sa nas dve - nije, zato što on to nije želeo, nije bio siguran da li sam ja spremna na to, da li ću ja posle biti povređena.

eto ti sad.....kako se menja javno mnjenje....kad sam ja doveo dvojicu i jednu devojku u stan da se zezamo....ja sam bio bolesnik....kad ono..posle nekoliko nedelja to ispade cool>.kako mrzim tu rec..prvi put u zivotu sam je upotrebio,a pojma nemam sta znaci....eto,ja bolesna osoba,perverznjak koji iskoristava neduzne devojke..a amo neki normalni.....
kolike su ti usi...rece zec magarcu....

mackica ns:

I meni je to ranije bilo nezamislivo, ali sam se zabavljala sa momkom, koji je jako želeo da me...khmm :oops: ...njih dvojica. Kad se o tome dugo priča, mašta, počinje i da se želi i postaje normalna stvar. Bilo mi je stvarno nezaboravno s njima dvojicom, a sa tim momkom sam dostigla neku sasvim novu i do tada nepoznatu dimenziju bliskosti i ljubavi.
Verujem da nije svako za to, i da neko ne bi mogao da podnese da gleda svog partnera sa nekim drugim, ali ako ih to oboje privlači, zašto da ne?
I, samo još da dodam da, koliko god mi je bilo dobro tada, ne bih mogla da ponovim sa dva momka 'sa strane', odnosno, ne bih mogla to da uradim bez emocija prema jednom od njih. Možete se zgroziti i pitati 'a gde su tu bile emocije', ali situacija je bila tako postavljena kao da smo nas dvoje imali vibrator uživo, taj drugi momak je bio samo naše pomagalo, naša igračka...
I, da preduhitrim pitanja da li je i on bio sa nas dve - nije, zato što on to nije želeo, nije bio siguran da li sam ja spremna na to, da li ću ja posle biti povređena.
ja sam zgrozen.....kuku.....tvoj decko doveo jos jednog..oooooo.....yebo te zivot....pa ima li mozga on...ili ti...da ste se vencali mozda bi ga zvao za kuma,a?...e,to vec ne mogu da zamislim....da dovedem neku devojku sto je ono leva,to u redu,ali svoju devojku da poturam nekom,boze ti sacuvaj...pa ajde za njega,al gde je tebi bio mozak u tom trenutku...u hodniku,jel.....
neka sam satir sto puta ...to devojci nikad ne bih mogao da uradim...devojka je svetinja...zato sto je sa mnom...dok je sa mnom...dan..dan..mesec dana ..mesec dana....ali dok je sa mnom zna da je samo sa mnom...i da je niko nece uvrediti i podsmevati se...a kamoli da dozvolim da sutra pricaju za njom kako je njen decko doveo jos jednog da malo orgijaju...
mackice,bas sam u jednom trenutku pomislio,zbog nekih tvojih postova,da si onako bas super,na mestu.....da fino razmisljas...sad sam se totalno razocarao..bre...

AllPacino:
eto ti sad.....kako se menja javno mnjenje....kad sam ja doveo dvojicu i jednu devojku u stan da se zezamo....ja sam bio bolesnik....kad ono..posle nekoliko nedelja to ispade cool>.kako mrzim tu rec..prvi put u zivotu sam je upotrebio,a pojma nemam sta znaci....eto,ja bolesna osoba,perverznjak koji iskoristava neduzne devojke..a amo neki normalni.....
kolike su ti usi...rece zec magarcu....

Ti si ispao bolesnik zato što si toliko ispljuvao tu devojku. A sad i mene, a radiš prilično slične stvari. Ko je tu lažni moralista?

mackica ns:

I meni je to ranije bilo nezamislivo, ali sam se zabavljala sa momkom, koji je jako želeo da me...khmm :oops: ...njih dvojica. Kad se o tome dugo priča, mašta, počinje i da se želi i postaje normalna stvar.

Tako nekako :oops:

Slazem se :roll:

Otvorite se dveri pakla....Stize ih josh... :twisted: (stvarno mi se posle svega ovog ni ZOO sex ne chini tako nastran)
(a je l' probala neka sa tri mushkarca? shto da ne moje dame, ako mnogo volite svog partnera mozete mu i sa chetom vojnika dokazati ljubav... :lol:
Huh grozan sam zar ne? Svako ima svoj zivot, svoje perverzije i mrachnu stranu...samo ljudi moji, ni civilizacija nije ubila zivotinje u nama, o uzasa (izvinjenje zivotinjama, one se sexaju samo sa jednim partnerom :lol: )

ALLPacino:
da dovedem neku devojku sto je ono leva,to u redu,ali svoju devojku da poturam nekom,boze ti sacuvaj..
:roll: A zasto je tvoja devojka bolja od bilo koje druge devojke? I nije mi jasno,zasto bi to uradio sa nekom drugom,a ne sa svojom devojkom? Zar to nije licemerno? Zar to nije prevara?
ALLPacino:
ali dok je sa mnom zna da je samo sa mnom...i da je niko nece uvrediti i podsmevati se...a kamoli da dozvolim da sutra pricaju za njom kako je njen decko doveo jos jednog da malo orgijaju...
Da li si siguran da se iza ove izjave ne krije neki problem vezan za poimanje tvoje muskosti?

moje shvatanje morala je nikakvo..tu se slazemo..i radio sam i radicu svasta...dokle god budem mogao...i slazem se da sam poslednji covek ovde koji treba nekom da deli savete i da moralise o bilo kojoj temi...ali postoji samo jedna stvar kod koje imam neke principe i kojih se drzim i drzacu se...to je VEZA sa devojkom..da li je ***** ili neka nazovi fina cura,nije bitno..nije bitno da li je sa mnom u vezi jedan dan ili tri meseca...kad je sa mnom nece trpeti ponizenja bilo od mene ili bilo koga drugog...i mozda ce da ti zvuci da lazem,ali nikadau zivotu nisam prevario curu s kojom sam u vezi...ako mi se svidi druga raskinucu istog momenta sa starom...ali je nikad necu praviti budalom...drugo je kad su u pitanju devojke za jednu noc..one same to hoce i to biraju...i biraju da li ce samo sa mnom ili sa trojicom,petoricom....zato mi je nestvarno to sto si pristala na predlog tvog decka...to je kao da sam sebi lupis samar...
uvek sam pravio razliku izmedju devojke s kojom sam u vezi i onih koje hoce samo zabavu...
ako si se uvredila onim mojim komentarom...neka si...nije mi ni malo zao...samo to nije bilo pljuvanje...tebe je ispljuvao taj tvoj decko..a ne ja..tako ti je kako ti je...

Back