- Poruka
- 29.459
vidis da zoro zahebava. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda uživajte u njemu!![]()
mogu da ga zamislim u kancelariji sa 5 koleginica i 5 beba.![]()
čekaj bre..de ćeš..
daj još neke argumente da se svađamo..![]()
bio sam sa 5 koleghinica, doduše bez beba ali..dođe mu na isto
kad svih 5 upadnu u hormonsku centrifugu, ja uhvatim sebe kako gledam po prodavnicama pošto su brushalteri..
sa bebama bi bilo bolje znao bi napamet cene pampersa po tezini i uzrastu.![]()
I koje je boje bilo govance to jutro...
trudnoca resava pitanje mece na izvesno vreme.
to je izvesno..
upravo...to je ono sto nece da priznaju. zena sa bebom nije produktivna u prisustvu bebe, jer je koncentrisana iskljucivo na bebu. i to je ok, to je prirodno, ali nije ok poturati nam da su zene sa bebama koncentrisane na posao.
ybt..priroda je uredila da zena bude prvih meseci posvecena iskljucivo detetu.
Jeste priroda to uredila, ali danas se sve radi protiv prirode - na žalost.
Slažem se da je glupo terati žene sa malom decom da rade, ali ako već rade, onda treba da imaju decu blizu sebe.
A da se ja pitam, naterao bih sve ove radikalne feministkinje da zatrudne, onda bi ih sve s decom poslao da rade barabar sa muškarcima, pa da vidimo za koja bi se prava žena onda borile.
Kad na nekoj drugoj temi napišem da je prirodna uloga žene da bude kući, vodi domaćinstvo i gaji decu, skoro sve ženske skoče da me kolju.
Ne kapiraju da je to najodgovornije i najbitnije zanimanje koje jedno ljudsko biće može da ima.
Jeste priroda to uredila, ali danas se sve radi protiv prirode - na žalost.
Slažem se da je glupo terati žene sa malom decom da rade, ali ako već rade, onda treba da imaju decu blizu sebe.
A da se ja pitam, naterao bih sve ove radikalne feministkinje da zatrudne, onda bi ih sve s decom poslao da rade barabar sa muškarcima, pa da vidimo za koja bi se prava žena onda borile.
Kad na nekoj drugoj temi napišem da je prirodna uloga žene da bude kući, vodi domaćinstvo i gaji decu, skoro sve ženske skoče da me kolju.
Ne kapiraju da je to najodgovornije i najbitnije zanimanje koje jedno ljudsko biće može da ima.