Senatorka dojila dete u parlamentu

upravo...to je ono sto nece da priznaju. zena sa bebom nije produktivna u prisustvu bebe, jer je koncentrisana iskljucivo na bebu. i to je ok, to je prirodno, ali nije ok poturati nam da su zene sa bebama koncentrisane na posao.

ybt..priroda je uredila da zena bude prvih meseci posvecena iskljucivo detetu.

Jeste priroda to uredila, ali danas se sve radi protiv prirode - na žalost.
Slažem se da je glupo terati žene sa malom decom da rade, ali ako već rade, onda treba da imaju decu blizu sebe.
A da se ja pitam, naterao bih sve ove radikalne feministkinje da zatrudne, onda bi ih sve s decom poslao da rade barabar sa muškarcima, pa da vidimo za koja bi se prava žena onda borile.
Kad na nekoj drugoj temi napišem da je prirodna uloga žene da bude kući, vodi domaćinstvo i gaji decu, skoro sve ženske skoče da me kolju.
Ne kapiraju da je to najodgovornije i najbitnije zanimanje koje jedno ljudsko biće može da ima.

Slažem se da je glupo terati žene sa malom decom da rade, ali ako već rade, onda treba da imaju decu blizu sebe.
A da se ja pitam, naterao bih sve ove radikalne feministkinje da zatrudne, onda bi ih sve s decom poslao da rade barabar sa muškarcima, pa da vidimo za koja bi se prava žena onda borile.
Kad na nekoj drugoj temi napišem da je prirodna uloga žene da bude kući, vodi domaćinstvo i gaji decu, skoro sve ženske skoče da me kolju.
Ne kapiraju da je to najodgovornije i najbitnije zanimanje koje jedno ljudsko biće može da ima.

Prvo bi morao da nađeš nekog suludog dobrovoljca koji bi obavio taj posao.

ova senatorka jeste feministkinja, jer ona ovde ne propagira dojenje, vec to da je zena eto sposobna da radi odmah posle porodjaja. vratila se na posao 2 meseca posle porodjaja, iako je imala jos trudnickog bolovanja. ona se dokazuje da je super sposobna.

sto se tice sedenja u kuci i vodjenja domacinstva..rado, cim nas zakon obezbedi kao sto je obezbedio zene u severnim evropskim zemljama..pa u slucaju razvoda muskarac je taj kome se to debelo naplati.

Oko 2.000 majki danas je na stadionu u filipinskoj prestonici Manili dojilo bebe na skupu čiji je cilj bio promovisanje prakse koja bi mogla da smanji smrtnost odojčadi u toj zemlji, kao i borba protiv tabua vezanih za dojenje u javnosti.

Twitter Ads info and privacy

AFP navodi da su uz zvuke lokalnih pop pesama majke hranile decu, a neke od njih su dojile po dve bebe istovremeno.
Organizatori su naveli da majke na Filipinima obično doje decu samo u prva 24 dana od rođenja, a da potom prelaze na gotove mlečne formule koje uz žestoku reklamu prodaju moćni konglomerati.

Back