Senat SAD proglasio Putina ratnim zločincem

Kada pokažeš jedan primer gde je jedan amerikanac predsednik proglašen ratnim zločincem onda se javi,OVAKO POKRIJ SE UŠIMA BRE.
Naravno da si svjestan da ja to ne mogu proglasiti ili iznijeti činjenicu za to tvoje pitanje/primjer. Kao što ne možeš niti ti iznijeti činjenicu da je Putin proglašen/neproglašen - ratnim zločincem. Ovo je forum. Želim da dajemo ozbiljan odgovor na ozbiljna pitanja. Jer je vrijeme jako ozbiljno.

Naravno da si svjestan da ja to ne mogu proglasiti ili iznijeti činjenicu za to tvoje pitanje/primjer. Kao što ne možeš niti ti iznijeti činjenicu da je Putin proglašen/neproglašen - ratnim zločincem. Ovo je forum. Želim da dajemo ozbiljan odgovor na ozbiljna pitanja. Jer je vrijeme jako ozbiljno.
Ti ovde ne možeš ni u ludilu biti ozbiljan hrvatu.JEDNOSTAVNO ZATO STO PRIPADATE NATOU i vi ste strana u ratu sa Rusijom.Može vam to proći sa ratnim zločincem samo ako pobedite Rusiju u oružanom sukobu u suprotnom padaće vam mnogo toga osim dronova po Zagrebu samo da znaš.

Ti ovde ne možeš ni u ludilu biti ozbiljan hrvatu.JEDNOSTAVNO ZATO STO PRIPADATE NATOU i vi ste strana u ratu sa Rusijom.Može vam to proći sa ratnim zločincem samo ako pobedite Rusiju u oružanom sukobu u suprotnom padaće vam mnogo toga osim dronova po Zagrebu samo da znaš.
Argument - "Kvalitetan argument sastoji se od izjave koju objašnjavate i potkrepljujete primjerima koji potvrđuju objašnjenje. Znači, dobra argumentacija je smisleno slaganje razloga i primjera kako bi nešto dokazali. " Ovo što si naveo je pogrešna logička argumentacija. Otkud ti samo ideja da sam se ja deklarirao kao "hrvat"? Možda sam Rus ili Ukrajinac? Možda sam vojvođanski Srbin ili albanski Hrvat? Nacija - je nebitna u kvalitetnoj i smislenoj argumentaciji. Jer smo - ljudi. Ili misliš drugačije?

Back