ja cu
tj ja vec jesam na selu - prodala sam stan u gradu i kupila kucu ovde. do prvog veceg grada imam 15 minuta kolima, do regionalnih centara oko 40. putevi su dobri, infrastruktura je razvijena, samo sto ima puno mesta i tisine. zivim zdravo, izlazim redovno, mada vise volim da putujem po okolnim zemljama nego da vikende i raspuste provodim u okolini.
na oko 4 km od kuce je prvi dvorac renesanse - leti bajsom idem tamo svaki dan, put vodi kroz zitna polja. tu uvek ima divljaci pa usput vidim zeceve, srndace, fazane...
nemam zivotinje i ne uzgajam povrce - samo skupljam jagode, sljive, tresnje, ribizle i maline iz baste - sve ostalo je prekriveno cvecem. basta mi je jedno prelepo mesto koje raste i razvija se iz godine u godinu. ove godine sam dodala klupe, sledece cu nadam se ubaciti pergolu. kuca je naravno stara, kamena - po zidovima rastu jasmini, ruze, klematisi... gde god se okrenem vidim zivi rezultat svog rada i prezadovoljna sam

sada polako skupljam novac za kucicu na moru - opet u nekom seocetu jer je mnogo jeftinije nego da placam gradske kredite i takse. kvalitet zivota mi je mnogo bolji ovde nego dok sam bila u gradu jer bez obzira na sve, zivot je jeftiniji na selu.