Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
daj mi broj..bas cu da je nazovem....
nula sest cetri dve dvoojcice tri troojcice, pozov' je baaa...pizza joj se oolaaadl'aaa....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj mi broj..bas cu da je nazovem....
al si prsooo,strasno
Ma nisam ni citala...nego ne verujem u to pa sam zato rekla da mi das broj
Tvoj nick mi je jedan od oblika seljoberizma, na primer.
wykabylar?
I ja isto.
Ima laksativno dejstvo.
ko kad je ona francuska kraljica elizabeta il tako neka koza u vreme romantizma, kad je bilo IN ići na selo i "diviti" se prirodi, otišla tako na svoj posed, i šetala se među kravama.Vidim, gradskoj gospodi smeta miris sela.
Dobro, nadam se da je divan miris raznih otrova koji lebde u vazduhu.![]()
ko kad je ona francuska kraljica elizabeta il tako neka koza u vreme romantizma, kad je bilo IN ići na selo i "diviti" se prirodi, otišla tako na svoj posed, i šetala se među kravama.
nije joj se svidelo kako krave mirišu, i onda je naredila da se dobro naparfemišu.
sve fasciniraju, dok ne sretnu međeda, vuka ili poskoka.
Vidim, gradskoj gospodi smeta miris sela.
Dobro, nadam se da je divan miris raznih otrova koji lebde u vazduhu.![]()
Čak i tad je postojao pozeraj...
Eh... ljudska priroda.
Mada, oduvek su me fascinirali ovakvi pejzaži.
![]()
Da, ali realno, oni ljudi sa sela su cesto obrazovaniji, kulturniji, posteniji i neiskvareniji od onih iz grada.
Primera mnogo.
sve fasciniraju, dok ne sretnu međeda, vuka ili poskoka.
Али здруге стране:ће очистити тракторске гуме од блата кад изађе на асвалт[/B]... Па ти после гледај кућеш кад налетиш на блато...
Тако да може да се прича до прексутра, иу једној иу другој групацији има фалинки...
Opa majo opet pocinjemodef sale popovic i svakodnevna tortura grand sprdnje s ovcama