seljoberizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim, gradskoj gospodi smeta miris sela.
Dobro, nadam se da je divan miris raznih otrova koji lebde u vazduhu. :mrgreen:
ko kad je ona francuska kraljica elizabeta il tako neka koza u vreme romantizma, kad je bilo IN ići na selo i "diviti" se prirodi, otišla tako na svoj posed, i šetala se među kravama.
nije joj se svidelo kako krave mirišu, i onda je naredila da se dobro naparfemišu.

ko kad je ona francuska kraljica elizabeta il tako neka koza u vreme romantizma, kad je bilo IN ići na selo i "diviti" se prirodi, otišla tako na svoj posed, i šetala se među kravama.
nije joj se svidelo kako krave mirišu, i onda je naredila da se dobro naparfemišu.

Čak i tad je postojao pozeraj...
Eh... ljudska priroda. :mrgreen:

Mada, oduvek su me fascinirali ovakvi pejzaži. :mrgreen:

2mfafrp.jpg

Da, ali realno, oni ljudi sa sela su cesto obrazovaniji, kulturniji, posteniji i neiskvareniji od onih iz grada.
Primera mnogo.

Јој, прича без краја... Иза једне, иза друге...
Примера ради... Летос сам крено колима дасе пентрам на Овчар и прокуво ми мотор, хладњак прсо ко тиква... И доксам неких сат времена чеко чичу да дође прошло је безброј кола и буквално нико није стао да нам помогне... Било нас је троје и друг и ја се склонили иза кола и остала другарица да стоји поред кола... Ондак почеше људи да стају, ал кад виде нас двојицу само продуже даље... Боли их патка кад њима није прокуво мотор, они иду својим путем... Ондак наишо неки дечко на триезпетаку, сааамо прди узбрдо... Онако сав необријан, масан од уља... уставља машину и пита... "Требали вам помоћ... ?... "... Нуди човек и да нас ошлепа, ал нисмо ми тели у том правцу... Значи, један нула за "сељаке"...
Али здруге стране, ретко кои "сељак" ће очистити тракторске гуме од блата кад изађе на асвалт... Па ти после гледај кућеш кад налетиш на блато...
Тако да може да се прича до прексутра, иу једној иу другој групацији има фалинки...

sve fasciniraju, dok ne sretnu međeda, vuka ili poskoka.

Ja sam tako videla jednom dzinovskog puza u prirodi i bila sam sva srecna :mrgeen:

Inace, negde ne verujem u to da postoje vukovi, medjedi *(zmije vec mozda) u prirodi. :mrgreen:
a zasto...... pa pricali su mi neke lazi kada sam bila mala, kao nemojte da idete duboko u sumu, ima medveda.
a nikad ih nije bilo :confused: :

sada mi je to smesno..

a znam da ih ima.. samo, to mi je polaziste... da ne postoje.

• Podržavam
Reactions: DJM
Али здруге стране:
ће очистити тракторске гуме од блата кад изађе на асвалт[/B]... Па ти после гледај кућеш кад налетиш на блато...
Тако да може да се прича до прексутра, иу једној иу другој групацији има фалинки...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf: :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back