swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
sta za vas predstavlja seljoberizam????da vas cujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta za vas predstavlja seljoberizam????da vas cujem![]()
prva recenica ti je...
a i druga je dobra..ozbiljno bre pitam...
mislis da nema vecih seljaka od onih sa sela??
Hoho, seljoberizam. Moram uneti ovu rec u moj vokabuar.
@Maja
Ti kazes-mislis da nema vecih seljaka od onih sa sela??
Pa, ne znam kako si ovo mislila.
Seljak je onaj ko zivi na selu. Obavlja poljoprivredne poslove.
E sad, druga je stvar sto danas rec seljak koristimo da okarakterisemo nekoga cije ponasanje nam se ne dopada, odnosno, cije ponasanje odudara od nekih nepisanih pravila.
Pih, sto ga formulisah.
Kontas sta hocu da kazem?
Vise seljaka ima u gradu nego na selu,oni na selu samo su neobrazovani,a ovi u gradu su obrazovani pa se opet ponasaju ko seljaci.
To, to.
Mislila sam da sam lose formulisala.
Pa, ja koristim tu rec seljak, da okarakterisem nekoga.
Elem, cini mi se da time vredjam seljake sa sela, one postene ljudove.
@Stole
Vokabular?
Ili vukubular?
Ili kako ono bese vec...![]()
Sin Dragan![]()
...vrh....
....ozbiljno ti odgovaram....
Nema! Postoje samo sabani, idioti, nenormalci i sl...seljaci su ljudi sa sela i necu da ih vredjam...![]()
Hoho, seljoberizam. Moram uneti ovu rec u moj vokabuar.
Pa, ne znam kako si ovo mislila.
Seljak je onaj ko zivi na selu. Obavlja poljoprivredne poslove.
E sad, druga je stvar sto danas rec seljak koristimo da okarakterisemo nekoga cije ponasanje nam se ne dopada, odnosno, cije ponasanje odudara od nekih nepisanih pravila.
Koliko sam puta ovo cuo... pocelo da mi ide mi na zivce...
Vise seljaka ima u gradu nego na selu,oni na selu samo su neobrazovani,a ovi u gradu su obrazovani pa se opet ponasaju ko seljaci.
ne moras da mi objasnjavas...pravim razliku izmedju seljaka kao osobe koja zivi na selu,i seljaka kao karakterne osobine...
postavljanjem ove teme sam zelela da mi kazete sta je seljacenje u srbiji...koga smatrate za seljake(karakter,ako se moze tako nazvati)...
za mene je seljoberizam tuca zbog nekog pogleda....kada se auto trese od jacine muzike,otvoreni prozori a u autu "face" sa cvikama i kapuljacam...aaaaaa..jezim se na to
za mene je seljoberizam tuca zbog nekog pogleda....
"Dobra vila mi je ispunila dve zelje. Treci put nisam mogao...))"
Aahahhahaa pa menjaj vilu covece, odma.......ili nadji neku zlatnu "ribicu"![]()
Na to sam ja i mislio.
Vokabular...![]()
zavisi koja muzika, i kakve cvike
zezam se...jeste patetichno to...
po meni mnogo je vishe ljudi sa sela, koji su stvarno seljaci, citiram "seljaci" kao neobrazovani, nekulturni............chast izuzecima...
Uh, ovo me nervira! A najgore je kad te neki lik gleda celo vece samo da bi mu ti nesto rekao na foru "Sta gledas?" i on odma' skace...
@off
jel ti to Duke na avataru? ^o)
"Dobra vila mi je ispunila dve zelje. Treci put nisam mogao...))"
Aahahhahaa pa menjaj vilu covece, odma.......ili nadji neku zlatnu "ribicu"![]()
joj jeste....ne znam kod vas ,ali u sapcu tuca zbog toga ima mnooogooo