Сељак одржао жестоку лекцију Вучићу: ЗГАЗИО СИ И УНИШТИО СРПСКОГ СЕЉАКА ВУЧИЋУ СРАМ ТЕ БИЛО!

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.257
Сељак одржао жестоку лекцију Вучићу: ЗГАЗИО СИ И УНИШТИО СРПСКОГ СЕЉАКА ВУЧИЋУ СРАМ ТЕ БИЛО!

Пољопривредник Небојша Радовановић из околине Александровца одржао је жестоку лекцију председника Србије Александру Вучићу, министру пољопривреде Браниславу Недимовићу и министру Милану Кркобабићу, а његова порука као "вирус" се шири друштвеним мрежама.

Радовановић је незадовољан ниском откупном ценом вишања посекао свој воћњак, а онда са моторном тестером у руци одржао говор жешће од било ког професионалног опозиционог политичара у Србији.
naprednjaci_seljak_jutjub-700x435.jpg

Он је рекао да Вучићи министри оснивају задруге и министарства за помоћ пољопривредницима а да у реалности она служе за запошљавање швалерки и свастика за плате од 100 000 динара док цело његово домаћинство на ком узгаја вишњу, купину и малину не може да заради ни минималац.
– Немој да се чуде више што млади одлазе – рекао је Радовановић.

– Oвде памети више нема. Има али је безпаметни отераше у иностранство. Јеидно кад треба да се да позив за рати за војску онда си у првим редовима. Сељак је згажен, згрожен и угрожен, а његова егзистенција своди се на надничење код других – рекао је Радовановић.
Он је запитао надлежне да ли се оваквом политиком народ тера са својих огњишта да би сеу Србији населили емигранти.

https://srbin.info/drustvo/snimak-s...mrezama-seljak-odrzao-zestoku-lekciju-vucicu/

SELJAKU SU NAMETNULI CENU OD 30 DINARA PO KILOGRAMU VISANJA GDE GA BERAC KOSTA 25 DIN PO KG, PLUS OSTALI TROSKOVI

ISTU TU VISNJU MAFIJA PRODAJE SRPSKOM NARODU SMRZNUTU PO 600-700 DIN/KG!

20 PUTA SKUPLJE!

Poslednja izmena od moderatora:
PSEUDOELITA IZ BEOGRADA PLJACKA I UNISTAVA CITAVU SRBIJU

SELJAKU SU NAMETNULI CENU OD 30 DINARA PO KILOGRAMU VISANJA GDE GA BERAC KOSTA 25 DIN PO KG, PLUS OSTALI TROSKOVI

ISTU TU MALINU BEOGRADSKA PSEUDOELITA I MAFIJA PRODAJE SRPSKOM NARODU SMRZNUTU PO 600-700 DIN/KG!

20 PUTA SKUPLJE!

Претварају вишњу у малину?

Retko te viđam na protestima.
Pa, on čovek radi... Možeš li da pretpostaviš šta je selo?
Nije besposličar i golja, da danonoćno čuči na ulici sa transparentima... Niti jednih, niti drugih.

Veći je problem što ljudi ne izlaze na izbore, niti, u biti, opozivija ima neku suštinsku razliku o odnosu na Vučića.
Kradu jedni, kradu drugi. Sramote nas jedni, sremotili su nas drugi.

Nama treba savremena politika, nova snaga... Pogledaj (a verujem da znaš i vidiš) razliku između zapadnih stranaka i ovih naših.
Gore politiku vode gospoda, uspešni ljudi. Ovde je vode Šešelj, Velja, Sergej i Vučić.
Ovde nema jednog Barta de Vavera, nema Stefana Lofvena... Gde nak je Erna Solberg?

Kod nas samo ovakvi prolaze:

U modernoj Evropskoj zemlji bi za aferu 'koferče' pala Vlada... Za laž o terminima izgradnje 'Beograda na Vodi' bi neko odgovarao.

Питање је колико је тај Небојша Радовановић пољопривредник. Пре ће бити да је најобичнији букач али је засигурно будала.
Свако ко се бави било којим послом у привређивању мора најпре да себи обезбеди пласман са одговарајућом ценом која ће му покрити трошкове и пристојну зараду. То ће морати да уради сам или преко задруге и сигуран сам да овај букач није члан ни једне задруге.
Било је некада па прошло да држава обезбеђује: гориво, вештачко ђубре, семе,..... и гарантује цену. То смо прокоцкали и дошло је време да се ,,на ћуприји наплати мостарина''!

niti, u biti, opozivija ima neku suštinsku razliku o odnosu na Vučića.
Opozivija nije na vlasti 7 godina 1 mesec i 11 dana.

Samo ta činjenica je dovoljna da budu bolji od Aleksandra Vučića, a ima još Rajov Broj razloga.

Питање је колико је тај Небојша Радовановић пољопривредник. Пре ће бити да је најобичнији букач али је засигурно будала.
Свако ко се бави било којим послом у привређивању мора најпре да себи обезбеди пласман са одговарајућом ценом која ће му покрити трошкове и пристојну зараду. То ће морати да уради сам или преко задруге и сигуран сам да овај букач није члан ни једне задруге.
Били је некада па прошло да држава обезбеђује: гориво, вештачко ђубре, семе, и гарантује цену. То смо прокоцкали и дошло је време да се ,,на ћуприји наплати мостарина''!

Znaci i ti radis za Vucicevu BG MAFIJU

NE MOZES DA OBEZBEDIS PLASMAN KAD TRZISTE POTPUNO KONTROLISE BEOGRADSKA MAFIJA. TACKA

Zadruge hladnjace sve kontrolisu politicari i njihovi tajkuni i dogovorom daju seljaku cenu ispod ekonomske proizvodne cene kostanja proiizvoda i na njegovoj muci i znoju se bogate.

Seljak je u pravu

SVI SELJACI TREBA DA ISEKU SVO VOCE I POVRCE PA KUPUJTE GOSPODO IZ GRADOVA UVOZNO PO 10 PUTA VECOJ CENI

Kilo paprike u Italiji je 5 evra

Pa sutra placajte teglu ajvara 20 evra u radnji pa da vas pitam onda koliko vam je lepo i dokle cete da podrzavate unistavanje srpskog seljaka i srpskog sela bezdusnici!

Opozivija nije na vlasti 7 godina 1 mesec i 11 dana.

Samo ta činjenica je dovoljna da budu bolji od Aleksandra Vučića, a ima još Rajov Broj razloga.
Ipak, mislim da bi bilo bolje da se pojavi neko apsolutno nov... Ali, sa druge strane, problematika je u tome što taj 'nov' ne bi prošao zbog samog mentaliteta naroda.

Ipak, mislim da bi bilo bolje da se pojavi neko apsolutno nov... Ali, sa druge strane, problematika je u tome što taj 'nov' ne bi prošao zbog samog mentaliteta naroda.
O tome je trebalo da razmišljaš kad si podržao ličnost iz devedesetih, Aleksandra Vučića.

Znaci i ti radis za Vucicevu BG MAFIJU
NE MOZES DA OBEZBEDIS PLASMAN KAD TRZISTE POTPUNO KONTROLISE BEOGRADSKA MAFIJA. TACKA
Zadruge hladnjace sve kontrolisu politicari i njihovi tajkuni i dogovorom daju seljaku cenu ispod ekonomske proizvodne cene kostanja proiizvoda i na njegovoj muci i znoju se bogate.
Seljak je u pravu
SVI SELJACI TREBA DA ISEKU SVO VOCE I POVRCE PA KUPUJTE GOSPODO IZ GRADOVA UVOZNO PO 10 PUTA VECOJ CENI
Kilo paprike u Italiji je 5 evra
Pa sutra placajte teglu ajvara 20 evra u radnji pa da vas pitam onda koliko vam je lepo i dokle cete da podrzavate unistavanje srpskog seljaka i srpskog sela bezdusnici!
Зашто би ја радио за било какву мафију када имам пензију потаман и живим скромно без трзавица.
Али добро познајем ове који до подне пију пиво испред сеоске продавнице и ,,бистре'' политику. Овај Радовановић је све друго само није пољопривредник. А ти политизуј овај његов глупи потез колико хоћеш.
И шта мислиш: коме је наудио ако је попсекао воћњак? Будала неопевана!

Зашто би ја радио за било какву мафију када имам пензију потаман и живим скромно без трзавица.
Али добро познајем ове који до подне пију пиво испред сеоске продавнице и ,,бистре'' политику. Овај Радовановић је све друго само није пољопривредник. А ти политизуј овај његов глупи потез колико хоћеш.

Седиш испред продавнице и лочеш млако пиво које ти је овај сељак зарадио, па још пишаш по њему! Како те није срамота?

СМРТ ЛОПОВИМА И ИЗДАЈНИЦИМА, СЛОБОДА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА!
kolega...drastično bi se smanjio broj stanovnika u Srbiji...evo imaš na forumu ljudi koji veličaju slobodana miloševića...veličaju šešelja...vučića...a tadića slabo nešto pominju...zaboravili ga...kako misliš da se nešto promeni, kada te pojedini forumaši dave o blagostanju za vreme slobodana miloševića

Седиш испред продавнице и лочеш млако пиво које ти је овај сељак зарадио, па још пишаш по њему! Како те није срамота?
Аах, па ти си идиот са таквим идиотским размишљањем!
Тад' би ја и попио пиво када би ми овај букач зарадио.

Vidi se da mrzis seljaka. I da nemas ljubavi u srcu za ljude koji stradaju pate se i muce se.

On je isekao vocnjak da bi poslao poruku srpskom narodu - da ovako vise ne moze.

I ako je isekao jer od njega i onako nikakve vajde tj koristi nema.

Opet lažeš, nesretniče.

Naime 1 kg smrznute višnje u Maxiju košta 368,99 din.

Jedini koji laze ovde i vredja si ti - ja sam dao link...

https://www.maxi.rs/online/Smrznuti-proizvodi/Smrznuto-voce/Visnja/Visnja-Frikom-500g/p/7230483

Ovde lepo pise 500 grama 300 dinara . Kilogram 600 dinara

A seljaku se ta ista visnja placala PROSLE GODINE 15 dinara po kilogramu tj CAK 40 PUTA MANJE OD NJENE MALOPRODAJNE CENE!

OVA VISNJA SADA U PRODAVNICAMA JE PROSLOGODISNJA BERBA OVOGODISNJA TEK TREBA DA STIGNE!

Poslednja izmena:
Било је некада па прошло да држава обезбеђује: гориво, вештачко ђубре, семе,..... и гарантује цену. То смо прокоцкали и дошло је време да се ,,на ћуприји наплати мостарина''!
Nije bas tako.

Back