Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
A ti si Peachwise ko? :?
W.A.S.P.?
verovala ili ne imamo istu boju ochiju , a ja sam ja i samo ja i nichiji klown i nichiji nesto drugo,
ali volim Lexu, i tako dalje i tako dalje...:-D:-D:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si Peachwise ko? :?
W.A.S.P.?
Vi se ne viđate po 2 daaaanaaaa? !?!?!Nedostaje mi moj decko kad se ne vidimo 2 dana.......
Znači možda i jesam, nemam pojma kako se to gleda. U gaće sebi ne smem da...javno povlachim rech, kada sam te veceras vid'o na zenskom kutku svatijo sam da nisi zena:smile:, znachi nisi...
Imam nedostatak ljubavi i seksa.![]()
Oki doki Pobrooo, izvinjavam se, malko sam zarđala. :-D :-Dto je pobraaa,nije w.a.s.p.
Oki doki Pobrooo, izvinjavam se, malko sam zarđala. :-D :-D
Oki doki Pobrooo, izvinjavam se, malko sam zarđala. :-D :-D
Čičak, meni ne moraš da objašnjavaš svoju oduševljenost svojom 'jačom polovinom'.Znas ti sta je dva dana kad zivis sa nekim? Vecnost....
...evo ovde mozete da pisete o svojim nedostacima u ljubavi a narocito sexu, a cak i oni koji se budu ovdi zayebavali nagovestice nesto, ja prvi necu reci nista, a od vas ocekujem samo kratke odgovore tipa: nemam ih, ili mlogo mi je velik ili nisam dovoljno sunchala moje lape siske itd jer na to smo navikli:-D
pisite uposteno o nedostacima u musko-zenskim odnosim ili sl, ako ima homosa...8)
...i da ako mi se Lexa ne upise ovde dozivetju to kao licni neuspehops:
a, ja imama WD40 pa, sad ne znam gde da ga utroshim![]()