СЕЛФИШ БАСТАРДС

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta da pišemo ovde? El misliš da će neko da prizna da mu je mali? :(
Teško.....

Ja sa ponosom mogu da priznam da sam te ochekiv'o, a ocekujem, narochito od tebe Lexo
jer ti si u meni probudila ono najlepse a to je iskrenost. Ja te volim, i to nije olaka izjava, znas li ti kol'ko je meni vremena trebalo da te nadjem i hrabrosti da tebi, sebi i ostalim clanovima javno iznesem svoje emocije!
Meni je mali , ako mi ne verujes to znaci da nisi ni do sada, mislim pre svega na moje teme.
:oops::oops::oops::oops::oops:
ali to je manje bitno, bitno je da je moja tema sada normalna i zahvaljujutji tebi, i samo tebi ja sam opet na pravom putu:smile:

Ja sa ponosom mogu da priznam da sam te ochekiv'o, a ocekujem, narochito od tebe Lexo
jer ti si u meni probudila ono najlepse a to je iskrenost. Ja te volim, i to nije olaka izjava, znas li ti kol'ko je meni vremena trebalo da te nadjem i hrabrosti da tebi, sebi i ostalim clanovima javno iznesem svoje emocije!
Meni je mali , ako mi ne verujes to znaci da nisi ni do sada, mislim pre svega na moje teme.
:oops::oops::oops::oops::oops:
ali to je manje bitno, bitno je da je moja tema sada normalna i zahvaljujutji tebi, i samo tebi ja sam opet na pravom putu:smile:
Tako, pičvi, s titovkom na čelu, napreJ :) 8-) :lol:

Uzela je stan! :D Bas sada pricamo, vratila se iz Bg-a! ;)

@Lyon: Ne primam nikoga, i ja sam selfish, volim da zivim sama i teram svakoga od sebe, ne volim ni na kafu ljudi da mi dodju, ono, uzimaju moje vreme, selfish, selfish, selfish do koske!!!!!! :P

Ma nisam to mislio.
Ja sam 'teo da se uselim, da me peresh, peglash, da me hranish, da ti ostavljam dlake po kupatilu i da spavam u tvom krevetu i da te nerviram.
:roll: jbt, jel ja ovo opisah sebe ili obija :confused:

...evo ovde mozete da pisete o svojim nedostacima u ljubavi a narocito sexu, a cak i oni koji se budu ovdi zayebavali nagovestice nesto, ja prvi necu reci nista, a od vas ocekujem samo kratke odgovore tipa: nemam ih, ili mlogo mi je velik ili nisam dovoljno sunchala moje lape siske itd jer na to smo navikli:-D
pisite uposteno o nedostacima u musko-zenskim odnosim ili sl, ako ima homosa...8)
...i da ako mi se Lexa ne upise ovde dozivetju to kao licni neuspeh :oops:

Nedovoljno međusobnog poverenja...
Još manje individualne samouverenosti....
A najmanje smeha.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back