I da neko prizna, niko ne bi verovao.
Ajde priznaj, evo ja cu verovati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da neko prizna, niko ne bi verovao.

U koji deo mog skrushenog priznanja sumnjash?![]()

Selfiš![]()

Lexa je jedina pogodila.

A šta da pišemo ovde? El misliš da će neko da prizna da mu je mali?
Teško.....
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Tako, pičvi, s titovkom na čelu, napreJJa sa ponosom mogu da priznam da sam te ochekiv'o, a ocekujem, narochito od tebe Lexo
jer ti si u meni probudila ono najlepse a to je iskrenost. Ja te volim, i to nije olaka izjava, znas li ti kol'ko je meni vremena trebalo da te nadjem i hrabrosti da tebi, sebi i ostalim clanovima javno iznesem svoje emocije!
Meni je mali , ako mi ne verujes to znaci da nisi ni do sada, mislim pre svega na moje teme.
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ali to je manje bitno, bitno je da je moja tema sada normalna i zahvaljujutji tebi, i samo tebi ja sam opet na pravom putu:smile:
8-) 
kad pomenu gajbu, je li Tara zalegla s agentom?![]()

Pičvajz bre što si tako sujetan? :?

Idi, bre, begaj, pičvi... zapitaj se i šta znači pičvajzsta znaci SUJETAN?![]()

Hm... uopšte ti nije loša logika. Kad nešto ne valja - odseci gaZato jer mu je mali. Jasno.
Ja nisam jer sam ga se oslobodio![]()

Idi, bre, begaj, pičvi... zapitaj se i šta znači pičvajz![]()
Uzela je stan!Bas sada pricamo, vratila se iz Bg-a!
@Lyon: Ne primam nikoga, i ja sam selfish, volim da zivim sama i teram svakoga od sebe, ne volim ni na kafu ljudi da mi dodju, ono, uzimaju moje vreme, selfish, selfish, selfish do koske!!!!!!![]()
...evo ovde mozete da pisete o svojim nedostacima u ljubavi a narocito sexu, a cak i oni koji se budu ovdi zayebavali nagovestice nesto, ja prvi necu reci nista, a od vas ocekujem samo kratke odgovore tipa: nemam ih, ili mlogo mi je velik ili nisam dovoljno sunchala moje lape siske itd jer na to smo navikli:-D
pisite uposteno o nedostacima u musko-zenskim odnosim ili sl, ako ima homosa...8)
...i da ako mi se Lexa ne upise ovde dozivetju to kao licni neuspehops:
Zato jer mu je mali. Jasno.
Ja nisam jer sam ga se oslobodio![]()