Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Pa necu ako cu stvarno da dobijam penziju ?
Mislim,ne mogu da obecam...
To vidi sa Tabom, ako je neko ovde zaslužio, to si ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa necu ako cu stvarno da dobijam penziju ?
Mislim,ne mogu da obecam...
za otvaranje ove teme me inspirisala vest sa krstarice da je madona izbacila sliku na instagram u 60-oj..i u tekstu blabla..proviruje njen providan seksi ves ovo ono..
slike nema na krsti, povucena je, preletim po njenom profilu, nema je ni na instagramu vise
tu i tamo po neka fotka u donjem vesu
i zapitam se, sta je to sto neku zenu cini toliko neispunjenom da ima potrebu da izbacuje svoje selfije u donjem vesu u 60oj godini
ovde ne pricam o tome da li je neko zgodan ili nije, da li je mrasav ili debeo, jer o ukusima ne treba raspravljati
mene zanima jednostavna stvar - kako to da do 60 godine covek/zena ne preraste potrebu da sebe prezentuje na takav nacin?
kako ne preraste i ne predje ne sledeci nivo potrebu da iz sebe za javnost izvuce samo cisti fizikus, isti onaj sa kojim se nosio jos u pubertetu
pa me zanima kako bi izgledao vas selfi danas, sta je ono sto biste na toj slicici svoje istakli
ajde sada vi![]()
Pa ja se pitam za svaku zenu koja sebe kaci u kupacem i donjem vesu, tako svima na izvolte, sta je to sto ih cini neispunjeno
Dal ima 60 il 40 il 20 isto je
Па, не знам шта бих истакла, али имала бих доста тога да сакријем![]()
Kad moze jagger, mozes i ti!![]()
za otvaranje ove teme me inspirisala vest sa krstarice da je madona izbacila sliku na instagram u 60-oj..i u tekstu blabla..proviruje njen providan seksi ves ovo ono..
slike nema na krsti, povucena je, preletim po njenom profilu, nema je ni na instagramu vise
tu i tamo po neka fotka u donjem vesu
i zapitam se, sta je to sto neku zenu cini toliko neispunjenom da ima potrebu da izbacuje svoje selfije u donjem vesu u 60oj godini
ovde ne pricam o tome da li je neko zgodan ili nije, da li je mrasav ili debeo, jer o ukusima ne treba raspravljati
mene zanima jednostavna stvar - kako to da do 60 godine covek/zena ne preraste potrebu da sebe prezentuje na takav nacin?
kako ne preraste i ne predje ne sledeci nivo potrebu da iz sebe za javnost izvuce samo cisti fizikus, isti onaj sa kojim se nosio jos u pubertetu
pa me zanima kako bi izgledao vas selfi danas, sta je ono sto biste na toj slicici svoje istakli
ajde sada vi![]()
![]()
U 72 godini je sa balerinom od 29 godina dobio sina.![]()
A ako je neko lep i očuvan što da se ne kači
Ja to volim da vidim
- - - - - - - - - -
Monika Beluci izgleda top ko njoj šta zamera
Tako i to
Dok možeš kurcis se a posle jok
Pa ja se pitam za svaku zenu koja sebe kaci u kupacem i donjem vesu, tako svima na izvolte, sta je to sto ih cini neispunjeno
Dal ima 60 il 40 il 20 isto je
joj sto ja volim njenog ex m vensana
na svu sreću ti jesi pa ima ko da nam prepričaneste se ni rodile kad se hedy lamar 1933 skinula i nije se lazno stidela
[video=dailymotion;x3d15g0]https://www.dailymotion.com/video/x3d15g0[/video]
da li imala 20 ili 60,sve su ovce.to je neki ritual.prva je pocela Kardašijan bludnica.prošlo je mnogo godina i to i dalje traje-selfi pffff
selfi u modi
- - - - - - - - - -
lukava kurvva.može unuka da mu bude.za dve god.posle razvoda postace milionerka
A ako je neko lep i očuvan što da se ne kači
Ja to volim da vidim
- - - - - - - - - -
Monika Beluci izgleda top ko njoj šta zamera
Tako i to
Dok možeš kurcis se a posle jok