Selfi na koji padaju ribe

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
nova godina, nova sezona....
prošle godine 0 dejtova
ove, videćemo...

ali neće se desiti samo od sebe, moramo nešto preduzeti oko pronalaženja devojke. samo šta?

možda je fb profil rešenje, poraditi na prezentaciji sebe. a i da nije, dajte mi neki savet oko toga, kako da uredim svoju stranicu da vas navede na pomisao - wow, baš kul tip!

prošle godine 0 dejtova
ove, videćemo...

ali neće se desiti samo od sebe, moramo nešto preduzeti oko pronalaženja devojke. samo šta?

možda je fb profil rešenje, poraditi na prezentaciji sebe. a i da nije, dajte mi neki savet oko toga, kako da uredim svoju stranicu da vas navede na pomisao - wow, baš kul tip!
Obrati se tetkama,babama,zenskoj starijoj ekipi u familiji.Mozda ce ti naci nesto sumnjivog izgleda ali nadajmo se najboljem,bitno je da ima dobru dusu i da je zensko.

sto ici linijom veceg otpora kad moze privezak bmwa
1377209_802.jpg

Poslednja izmena:
Bas sam razmisljao oko makeover-a FB profila pre jedno par nedelja i skromno mogu reci da mi FB izgleda napusteno i deprimirajuce, jer nisam nesto aktivan da delim statuse i sl. a ono sto delim, pa opisuje me ok.
Ali ajde da stavim slike slatkih kuca i maca, neku svoju sliku, da izgledam makar malo "normalno", ali nije to moj stil, nisam to ja.

Bas sam razmisljao oko makeover-a FB profila pre jedno par nedelja i skromno mogu reci da mi FB izgleda napusteno i deprimirajuce, jer nisam nesto aktivan da delim statuse i sl. a ono sto delim, pa opisuje me ok.
Ali ajde da stavim slike slatkih kuca i maca, neku svoju sliku, da izgledam makar malo "normalno", ali nije to moj stil, nisam to ja.

Tako je. Ubaci malo macke i kucice, da pokazes svoju neznu stranu. Onda neku iz izlaska da se vidi da imas drustveni zivot. Onda neka putovanja jer si svetski covek. Plus neku gde se bavis nekim zanimljivim hobijem.

prošle godine 0 dejtova
ove, videćemo...

Mogu li da budem iskrena i direktna?
Kada god te citam, sticem utisak da si usporen, mozda i lenj, sklon ocaju i pesimizmu, vec umoran od onoga sto bi mozda u masti zeleo a jos nisi ni prvi korak napravio,... I kada se oseti da neko ocajnicki zeli devojku, tek onda odbija. Da malo udahnes, osmehnes se, razdrmas i zivis? Ali opusteno, bez grca. I sve ce doci na svoje ;)

Tako je. Ubaci malo macke i kucice, da pokazes svoju neznu stranu. Onda neku iz izlaska da se vidi da imas drustveni zivot. Onda neka putovanja jer si svetski covek. Plus neku gde se bavis nekim zanimljivim hobijem.

nemam prijatelje i nisam klaber, mada znam da je jako bitan aspekt i da su takvi profili na ceni

Cemu stvaranje lazne slike o sebi? Svejedno se posle vidi sta je i ko je i kakav je ustvari.

bićeš bogatiji za taj dejt. treba živeti u sadašnjosti, ne opterećivati se šta će biti posle

Poslednja izmena:

Od toga jedino je tacno, tj. iskreno mace i kuce :maca:, ostalo bi sve bilo neiskreno i na kraju bi bilo otkriveno kao laz.
U svakom slucaju, cenim predlog :ok:

prošle godine 0 dejtova
ove, videćemo...

i think i'm gonna shoot myself now
smiley-killing-himself.gif

- - - - - - - - - -

Lol jesi ti normalna, što se sprdaš sa čovekom :lol:

Ovo moze da bude i menjac i Golfa 2.

@Tema,
Mek, imao bi bar 1 dejt da nisi palamudio sa onom devojkom i trazio izgovore da je ne pozoves.

poslao sam sms da započenem konverzaciju ali ladno me je iskulirala, no bože moj, idemo dalje...

Mogu li da budem iskrena i direktna?
Kada god te citam, sticem utisak da si usporen, mozda i lenj, sklon ocaju i pesimizmu, vec umoran od onoga sto bi mozda u masti zeleo a jos nisi ni prvi korak napravio,... I kada se oseti da neko ocajnicki zeli devojku, tek onda odbija. Da malo udahnes, osmehnes se, razdrmas i zivis? Ali opusteno, bez grca. I sve ce doci na svoje ;)
lepo si me opisala ali mi nisi ponudila rešenje sa konkretnim koracima

Pa statuse mozes prepisati, to nije tesko z:mrgreen:

provaliće me lako, dovoljno je uneti u google cele rečenice. mada možda pokušam da prevodim nešto sa engleskog

Poslednja izmena:
poslao sam sms da započenem konverzaciju ali ladno me je iskulirala, no bože moj, idemo dalje...

1.Ne postavalj ovakve glupe teme po forumu gde neces dobtiti ni jedan zaista iskren odgovor, oni koji misle da su iskreni i sad se kao pobune nek cute :zelenko2:
2.Kapiram da ti je u glavi sve na mestu , da si mentalno zdrav, sto je nešto za početak
3.Ako ti izled nije jača strana , poradi na nekim osobinama , i stvarima u kojima si dobar , izgradi sopstveni stav , i princip vrednovanja , oblacenja , ponašanja itd...
4.Budi direktan i otvoren , nemoj biti , kako bih ti rekao "šonja", ono što ti se svidja to i uzmi i kraj priče, zaboravi ono tipa " jao ja nisam dovoljno dobar za to itd" ...
5.Nikad ne preteruj sa prijateljskim odonosom sa devojkom koja ti se svidja , osim naravno ako ti se ne svidja i samo se zaebavas , al do toga jos nismo dosli , prvo ovo da se savlada ...
6.Radi na sebi , tako ces steci vece samopouzdanje pa neces ni pitati ovakve stvari .
7.Možeš da mi zameriš , ali bolji odgovor nećeš dobiti .

Back