kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
Stari Lisac:j8iga , nije tema koliko kosta mleko i gde moze da se namuzenego seksualne inovacije ...ajde da vas cujem . :wink:
![]()
lisce, lisce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari Lisac:j8iga , nije tema koliko kosta mleko i gde moze da se namuzenego seksualne inovacije ...ajde da vas cujem . :wink:
![]()
kosmopolit:Stari Lisac:j8iga , nije tema koliko kosta mleko i gde moze da se namuzenego seksualne inovacije ...ajde da vas cujem . :wink:
![]()
lisce, lisce![]()
MA ON SAMO KOMENTARISE A NECE DA KAZE NESTO NOVO DA PROBAMO I MIStari Lisac:kosmopolit:Stari Lisac:j8iga , nije tema koliko kosta mleko i gde moze da se namuzenego seksualne inovacije ...ajde da vas cujem . :wink:
![]()
lisce, lisce![]()
Ajde Kosmo da cujemti si garantovano "nezgodan tip" :wink:
Odaj nam male tajne kosmopolitanskih uzivanja :wink:
JOVANA77:SIPAS U KADU MLEKO..............ONAKO DO POLA, NE MORA PUNA.................PA ONDA U SERPICU ISTOPIS KANTICU EURO-KREMA PA DODAS U KADU I ONDA OBOJE UDJETE U KADU I BRCKATE SE,LIZETE,HEBETE,BRCKATE,LIZETE,HEBETE....................................I TAKO NEKOLIKO PUTA.
Anonymous:JOVANA77:SIPAS U KADU MLEKO..............ONAKO DO POLA, NE MORA PUNA.................PA ONDA U SERPICU ISTOPIS KANTICU EURO-KREMA PA DODAS U KADU I ONDA OBOJE UDJETE U KADU I BRCKATE SE,LIZETE,HEBETE,BRCKATE,LIZETE,HEBETE....................................I TAKO NEKOLIKO PUTA.
A... da li se zalepite jedno za drugo? Mislim, sav taj slatki Euro-krem kad se malo osusi... pogotovo ako je muskarac dlakav, zar se dlake ne ucebaju i ne ulepe?![]()
Anonymous:JOVANA77:SIPAS U KADU MLEKO..............ONAKO DO POLA, NE MORA PUNA.................PA ONDA U SERPICU ISTOPIS KANTICU EURO-KREMA PA DODAS U KADU I ONDA OBOJE UDJETE U KADU I BRCKATE SE,LIZETE,HEBETE,BRCKATE,LIZETE,HEBETE....................................I TAKO NEKOLIKO PUTA.
A... da li se zalepite jedno za drugo? Mislim, sav taj slatki Euro-krem kad se malo osusi... pogotovo ako je muskarac dlakav, zar se dlake ne ucebaju i ne ulepe?![]()
Hm...pa ti se bas najedes Nutele.Blago njemu.GOSTCHA:Uzmem nutellu...
otvorim teglu a onda ''njega'' u ruke
pa umak u nutelu,pa u usta...
pa opet tako,dok ne pojedem sve...
jer,ne valja jesti prstima,osim piletinu,zar ne?
bonton..![]()
a tegla velika,od 2 kg,pa dok se to pojede(ps,koliko moze da se umoci),
on poludi![]()
![]()
bundeva:E, asta je to Nutela? :?
A jel pitas ozbiljno ili zezas? :shock:bundeva:E, asta je to Nutela? :?
Gde sme bundeva tamo.Ma,znas li ti koliki je Beograd.To veliko u tri P.M.Bundeva bi se tamo izgubio.Pa svi oni mangupi tamo..Da mi prodaju ciglu,da mi izuju patike,da me issibicare,da mi drpe pare,da me izmlate..Ne sme bundeva tamo,ne da mu mamaJOVANA77:bundeva:E, asta je to Nutela? :?
KREM BUNDEVICE. NEGO ZASTO NISI NA SKUPU FORUMASA?
bundeva:Gde sme bundeva tamo.Ma,znas li ti koliki je Beograd.To veliko u tri P.M.Bundeva bi se tamo izgubio.Pa svi oni mangupi tamo..Da mi prodaju ciglu,da mi izuju patike,da me issibicare,da mi drpe pare,da me izmlate..Ne sme bundeva tamo,ne da mu mamaJOVANA77:bundeva:E, asta je to Nutela? :?
KREM BUNDEVICE. NEGO ZASTO NISI NA SKUPU FORUMASA?![]()
A kada te stignu?Navukli me mangupi a?bundeva:Zaletim se na ulici,capim zensku za dupe i bris.Znas kako ih to popali?Znas kako posle tog trce za mnom? :?
bundeva:Zaletim se na ulici,capim zensku za dupe i bris.Znas kako ih to popali?Znas kako posle tog trce za mnom? :?
bundeva:A mislis da me zato jure?Uh.. :? Ma nije me nikad ni jedna stigla 8)
GOSTCHA:Uzmem nutellu...
otvorim teglu a onda ''njega'' u ruke
pa umak u nutelu,pa u usta...
pa opet tako,dok ne pojedem sve...
jer,ne valja jesti prstima,osim piletinu,zar ne?
bonton..![]()
a tegla velika,od 2 kg,pa dok se to pojede(ps,koliko moze da se umoci),
on poludi![]()
![]()