Seksulani pronalazaci , da li ste i vi jedan od njih ?

Stari Lisac:
kosmopolit:
Stari Lisac:
j8iga , nije tema koliko kosta mleko i gde moze da se namuze :evil: nego seksualne inovacije ...ajde da vas cujem . :wink: :lol:

lisce, lisce :twisted:

Ajde Kosmo da cujem :) ti si garantovano "nezgodan tip" :wink:
Odaj nam male tajne kosmopolitanskih uzivanja :wink:
MA ON SAMO KOMENTARISE A NECE DA KAZE NESTO NOVO DA PROBAMO I MI

Znam samo jednog takvog "pronalazaca"...A, njegovi pronalasci...hm, kako bih to opisala :roll: ...recimo kao nesto za maltretiranje nezasticene zene, koja u tim trenucima stvarno, ali stvarno, nije u stanju da se brani...a i kako bi??? Pa evo, sta kazete na tako nesto: ne skidaju se gacice dok ne postanem toliko vlazna, da su one skroz mokre :P ...grudnjak dok se jadan sam ne otkopca :P ...ali to nije sve...nego pocnemo sve lepo i po redu...i...posle nekog vremena, kad ja taman pomislim mmmmmmmmmmm, kako je ovo dobro :) ...pauza...pa sve ispocetka...I tako nekoliko puta...ma strasno, sta da vam pricam 8) ...ALI JE ZATO KRAJ SVEGA TOGA FANTAZIJAAAAAAAAAA :wink: :wink: :wink:

JOVANA77:
SIPAS U KADU MLEKO..............ONAKO DO POLA, NE MORA PUNA.................PA ONDA U SERPICU ISTOPIS KANTICU EURO-KREMA PA DODAS U KADU I ONDA OBOJE UDJETE U KADU I BRCKATE SE,LIZETE,HEBETE,BRCKATE,LIZETE,HEBETE....................................I TAKO NEKOLIKO PUTA.

A... da li se zalepite jedno za drugo? Mislim, sav taj slatki Euro-krem kad se malo osusi... pogotovo ako je muskarac dlakav, zar se dlake ne ucebaju i ne ulepe? :roll:

Anonymous:
JOVANA77:
SIPAS U KADU MLEKO..............ONAKO DO POLA, NE MORA PUNA.................PA ONDA U SERPICU ISTOPIS KANTICU EURO-KREMA PA DODAS U KADU I ONDA OBOJE UDJETE U KADU I BRCKATE SE,LIZETE,HEBETE,BRCKATE,LIZETE,HEBETE....................................I TAKO NEKOLIKO PUTA.

A... da li se zalepite jedno za drugo? Mislim, sav taj slatki Euro-krem kad se malo osusi... pogotovo ako je muskarac dlakav, zar se dlake ne ucebaju i ne ulepe? :roll:

gde ti je masta covece ..

Anonymous:
JOVANA77:

PA DRAGI MOJ MESTO DESAVANJA JE KUPATILO PA UOPSTE NIJE PROBLEM ISTUSIRATI SE KAD ZADOVOLJIS SVOJU MASTU U OVOJ KADI.

JOVANA77:
bundeva:
E, asta je to Nutela? :?

KREM BUNDEVICE. NEGO ZASTO NISI NA SKUPU FORUMASA?
Gde sme bundeva tamo.Ma,znas li ti koliki je Beograd.To veliko u tri P.M.Bundeva bi se tamo izgubio.Pa svi oni mangupi tamo..Da mi prodaju ciglu,da mi izuju patike,da me issibicare,da mi drpe pare,da me izmlate..Ne sme bundeva tamo,ne da mu mama :(

bundeva:
JOVANA77:
bundeva:
E, asta je to Nutela? :?

KREM BUNDEVICE. NEGO ZASTO NISI NA SKUPU FORUMASA?
Gde sme bundeva tamo.Ma,znas li ti koliki je Beograd.To veliko u tri P.M.Bundeva bi se tamo izgubio.Pa svi oni mangupi tamo..Da mi prodaju ciglu,da mi izuju patike,da me issibicare,da mi drpe pare,da me izmlate..Ne sme bundeva tamo,ne da mu mama :(

SLATKI MALI..........
A ODAKLE TIPKA MAMINA MAZA?

GOSTCHA:
Uzmem nutellu...
otvorim teglu a onda ''njega'' u ruke
pa umak u nutelu,pa u usta...
pa opet tako,dok ne pojedem sve...
jer,ne valja jesti prstima,osim piletinu,zar ne?
bonton.. :lol:
a tegla velika,od 2 kg,pa dok se to pojede(ps,koliko moze da se umoci),
on poludi :lol: :lol:

Hahaha...dobro onda da znamo da kod tebe gosti nikad ne traze palacinke sa cokoladom, ovaj, nutelom....hahaa :lol: :lol: :lol:

Back