Seksualnost u izlogu

A to bi uparila sa tvojom drugom tvrdnjom da se pravis tursko groblje zato sto te smaraju muskaraci je takodje tacna, mozda cak i lepse devojke moraju tako da se ponasaju zbog navale i tako smanje navalu - tj prodju samo oni koji su najsapomouzdaniji

@p.s. nespremnost za neobaveznu a spontanu komunikaciju je prisutnija u srbiji (beogradu?) nego u inostranstvu - to je moje iskustvo...
To je opsti utisak bilo koga kada ode u neku stranu zemlju, tamo ima vise samopouzdanje jer nema veze ako napravi nesto glupo kao u svom gradu...

ja se ne pravim tursko groblje. ja sam nezainteresovana za komunikaciju (i to se jasno vidi), ili jesam zainteresovana (i to se jasno vidi). zamisli lep, suncan dan na plazi. zamisli da citas uzbudljivu knjigu i uzivas na toplim zracima sunca. sve je lenjo, treperavo, usporeno... koji bi stranac i koja komunikacija mogla da se meri sa tim uzitkom? :D

sto se tice ovog drugog - nisam stekla utisak da nepoznati ljudi u inostranstvu cesce komuniciraju sa mnom (i ja sa njima), nego da su tamo socijalni kontakti (samih tih ljudi koji zive tamo, bez veze sa mnom licno) manje optereceni nego u beogradu...

ja se ne pravim tursko groblje. ja sam nezainteresovana za komunikaciju (i to se jasno vidi), ili jesam zainteresovana (i to se jasno vidi). zamisli lep, suncan dan na plazi. zamisli da citas uzbudljivu knjigu i uzivas na toplim zracima sunca. sve je lenjo, treperavo, usporeno... koji bi stranac i koja komunikacija mogla da se meri sa tim uzitkom? :D

NEki jako dobar stranac - npr James Bond ili T Patak sa velikom kiflom naprimer :) .Ili neko ko ima slican ritam kao ti sa kojim ti je lepo da podelis tekve trenutke. .Meni je uvek do komunikacije ako se pojavi neko ko mi se svidja na prvi pogled, sa druge strane razgovor sa nekim mi je skoro uvek zanimljiviji nego citalnje knjige ...neki stranci pricaju lepse price nego sto su te knjige.

Kakva je sutuacija ako si na nekom mestu gde ne citas knjigu ?

Mislim da cemo svi mi uvek biti zainteresovani za razgovor sa nekim ko nam se svidja i da necemo biti zaintyeresovani za razgovor sa osobom koja nam se ne svidja ..

Prema tome muskaracima dalje jedino ostaje da nas ubede da se oni svidjaju name, a i zbilja ako en upoznas nekog ne mozes znati koliko je zanimljiv prema tome tom nekom jedino ostaje da bude malcice agresivan da bi shvatila sta mozes da izgubis ...

A i naravno mnoge se prave TG da bi povecale svoju vrednost

sto se tice ovog drugog - nisam stekla utisak da nepoznati ljudi u inostranstvu cesce komuniciraju sa mnom (i ja sa njima), nego da su tamo socijalni kontakti (samih tih ljudi koji zive tamo, bez veze sa mnom licno) manje optereceni nego u beogradu...

Sigurna - ja sam primetila da je meni mnogo lakse kao i da je drugima lakse da komuniciraju sa mnom ... takodje muskarcima se vise svidjam a i oni meni cak sam mislila da je izmedju ostalog u igri i efekat razlicitih gena - tj za razmnozavanje je bolje kada su jedinke iz razne sredine ...

Tj povecava se medjusobn privlacnost ljudi iz raznih zemalja

Kakva je sutuacija ako si na nekom mestu gde ne citas knjigu ?

Mislim da cemo svi mi uvek biti zainteresovani za razgovor sa nekim ko nam se svidja i da necemo biti zaintyeresovani za razgovor sa osobom koja nam se ne svidja ..

A i naravno mnoge se prave TG da bi povecale svoju vrednost
na tom mestu komuniciram :)
neki ljudi su mnogo zanimljiviji od knjiga. ali su mnoge knjige zanimljivije od svih ostalih. tako je to kod mene...

ovo sto sam podvukla je misao sa kojom se skroz slazem.. da bi proverila da li ti se neko bas bas svidja, popricas.

ova poslednja recenica je za glupe i dosadne ribe :)

Cek , cek, ja nisam navikao da se napale cim me vide, tj cifra od 90% i mozda malo vise jeste tacna, ali mi nekako ne ide da su sve one od 90% bas u tom fazonu "budi jaci od mene" pa makar bila i glupa do prepisivanja .....

Da malo sam pogresila - zene se zaista pale na izgled i narocito na sexy i intezivni pogled koji izaziva malo straha - i to vise nego sto ti mislis jer postena zena to mora da sakrije nekako :)

Vecina lepsih ti daje to - shit test (ne bas sve al vecina) ...
To je ukljucuje 3-ci princip ubedjivanja (Robert Cialdini) da je vredno ono sto ne mozemo imati - tj princip straha ....

One koje nisu tako lepe imaju drugaciju taktiku - one se ponasaju fino prema tebi i gledaju te kao da nesto ocekuju od tebe.
To je po prvom principu ubedjivanja - reciprocitet(ti meni ja tebi).(opet Robert Cialdini_ Dakle ako ona uradi nesto lepo za tebe i onda kada ti kazes hvala,ona ti kaze,ok ja znam da bi ti to isto za mene uradio(labeling -bez labelinga to ne funkcionise dobro).To onda osecas obavezu da to uradis(sex) ...
Samo sto u ovom slucaju to ide sa nekim pogledom i iscekivanjem umesto recima.

I sto sam zaboravila imas one kojima se ne svidjas na prvi pogled ... i one se takodje ponasaju kao ove prve tj trude se da se one tebi svide bez obzira na sto se ti njima ne svidjas ... al imas pretpostavljam iste obrasce ponasanja kao i u prvom slucaju ..

Mogu da zamilsim da ima i zena koje je bas briga mda mislim da mi imamo na nekom nesvesnom nivou zeljud a se svidimo svakome - (ili) nakon toga sto su ti se svidele ...
Pa onda imas i glumatanje od muskaraca da im se neke zene nisu svidele, da bi one nastavile da se trude da im se svide ..

Neka sugestija ili jos neki moguci slucaj ?

Ja o ovom poslednjem imam stav, kad sam nadomak seksa, zanimljiviji mi je seks, a kad sam nadomak knjige, zanimljivija mi je knjiga....

E nikad nisam imao seks u biblioteci , tako da mi gornje pravilo potpuno jasno i ravnotezno izgleda....

Postoje 2 vrste ljudi - jedna, koja će se o ovakvoj gluposti toliko zamisliti da otvori thread i smara se nepotrebno danima; i druga koja će se nasmejati i neće se sećati situacije za par sekundi... Dakle, NIJE BITNO!

Postoje 2 vrste ljudi - jedna, koja će se o ovakvoj gluposti toliko zamisliti da otvori thread i smara se nepotrebno danima; i druga koja će se nasmejati i neće se sećati situacije za par sekundi... Dakle, NIJE BITNO!

I jos 2 vrste ljudi:jedna koja ce bolje razumeti stvarnost i druga :koja nece razumeti stvarnost

Al svejedno ispada da ne treba mnogo brinuti o tim signalima ...

Poslednja izmena:

Back