- Poruka
- 57
To je ono budi jaci od mojih gluposti, treba mi to u životu?????
Pa ta sranja imas kod 90% zena - tj kod skoro svih zena koje se ne napale cim te vide
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ono budi jaci od mojih gluposti, treba mi to u životu?????
A to bi uparila sa tvojom drugom tvrdnjom da se pravis tursko groblje zato sto te smaraju muskaraci je takodje tacna, mozda cak i lepse devojke moraju tako da se ponasaju zbog navale i tako smanje navalu - tj prodju samo oni koji su najsapomouzdaniji
@p.s. nespremnost za neobaveznu a spontanu komunikaciju je prisutnija u srbiji (beogradu?) nego u inostranstvu - to je moje iskustvo...
To je opsti utisak bilo koga kada ode u neku stranu zemlju, tamo ima vise samopouzdanje jer nema veze ako napravi nesto glupo kao u svom gradu...
ja se ne pravim tursko groblje. ja sam nezainteresovana za komunikaciju (i to se jasno vidi), ili jesam zainteresovana (i to se jasno vidi). zamisli lep, suncan dan na plazi. zamisli da citas uzbudljivu knjigu i uzivas na toplim zracima sunca. sve je lenjo, treperavo, usporeno... koji bi stranac i koja komunikacija mogla da se meri sa tim uzitkom?![]()
sto se tice ovog drugog - nisam stekla utisak da nepoznati ljudi u inostranstvu cesce komuniciraju sa mnom (i ja sa njima), nego da su tamo socijalni kontakti (samih tih ljudi koji zive tamo, bez veze sa mnom licno) manje optereceni nego u beogradu...
na tom mestu komuniciramKakva je sutuacija ako si na nekom mestu gde ne citas knjigu ?
Mislim da cemo svi mi uvek biti zainteresovani za razgovor sa nekim ko nam se svidja i da necemo biti zaintyeresovani za razgovor sa osobom koja nam se ne svidja ..
A i naravno mnoge se prave TG da bi povecale svoju vrednost
Cek , cek, ja nisam navikao da se napale cim me vide, tj cifra od 90% i mozda malo vise jeste tacna, ali mi nekako ne ide da su sve one od 90% bas u tom fazonu "budi jaci od mene" pa makar bila i glupa do prepisivanja .....
na tom mestu komuniciram
neki ljudi su mnogo zanimljiviji od knjiga. ali su mnoge knjige zanimljivije od svih ostalih. tako je to kod mene...
ili ti ne citas prave knjige, ili ja nemam dobar seksKada smo vec na tome skoro svaki sex je zanimljiviji od knjige
ili ti ne citas prave knjige, ili ja nemam dobar seks![]()
Postoje 2 vrste ljudi - jedna, koja će se o ovakvoj gluposti toliko zamisliti da otvori thread i smara se nepotrebno danima; i druga koja će se nasmejati i neće se sećati situacije za par sekundi... Dakle, NIJE BITNO!
Da malo sam pogresila - zene se zaista pale na izgled i narocito na sexy i intezivni pogled koji izaziva malo straha - i to vise nego sto ti mislis jer postena zena to mora da sakrije nekako![]()