Seksualnost i zanimanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, nije svaki muškarac koji ima dobar broj testosterona napaljeni klinac, koji i dalje traži potvrdu sopstvene vrednosti tako što kreše okolo šta mu se nudi... To ti se zovu fićfirići.

Sad si neviđeno naglo skočio u mojim očima iako mi je malo verovatno da to neko u stvarnosti i sprovodi.

Pošto se u našoj kulturi takvi ne zovu fićfirići nego švaleri i na njih drugi švaleri u pokušaju, gledaju s poštovanjem, a žene bi da im se takvi vraćaju na konak posle švaleracije, jer je to “ljubav”.

Sad si neviđeno naglo skočio u mojim očima iako mi je malo verovatno da to neko u stvarnosti i sprovodi.

Pošto se u našoj kulturi takvi ne zovu fićfirići nego švaleri i na njih drugi švaleri u pokušaju, gledaju s poštovanjem, a žene bi da im se takvi vraćaju na konak posle švaleracije, jer je to “ljubav”.

Uvek će biti polupanih ljudi koji glorifikuju polupane ljude. Po mom mišljenju, koje ne mora nužno biti tačno, veći je šmeker onaj koji uspe da izgura zdravu porodicu, dobre i poštene ljude. Predstavljati neki uspeh zato što je neko imao prolaz kod neke tamo i imao seksualne odnose sa njom, nešto mi to nije neki uspeh u životu, naročito u današnje vreme gde tvrdim da je teže da nemaš seks nego da ga imaš.

Doduše, ne pomaže ni to što sve muškarce, po automatizmu, smatrate svinjama koje brljaju, neko će to uraditi iz prostog razloga jer mu se svakako neće verovati da je normalan, znaš iz onog filma "ja bih da mi to koljemo, kume i ovako će da priča da smo je klali".

Da, da, tolike zene ga hoce, mora da vredi ahaha :lol: a ono samo laze i maze profi.

veći je šmeker onaj koji uspe da izgura zdravu porodicu, dobre i poštene ljude.
Podsjetio si me na:
44701897_264874540893651_102547820275302400_n.jpg

Stereotipi ili ne?
Jedino ste muško u nekoj firmi ili ste jedina u razredu od njih 30-tak muških? Ima li kakve veze da naše opredjeljenje i ono što volimo da radimo, otkriva našu (eventualnu) seksualnost?
Da li je to samo zabluda u kojoj se upecaju oni koji ne podnose one koji po njima nisu "normalni", a to su najčešće lezbejke, ******..?
Modni kreatori, ili urednici modnih časopisa, se "smatraju" da su obično gej, jer se to smatra kao nešto što je predodredjeno za ženski pol.. ili ako neka žena obavlja neki muški posao, pa.. bla,bla. :roll:
Mislim da se seksualnost ne bira za razliku od zanimanja, ali eto.. sad šta je tu je, često smo u prilici da čujemo takva mišljenja.
Ima li veze profesija sa seksualnošću?
Profesija ne. Kako okruzenje utice, odrastanje, o tome mozemo da pricamo.

Back