Seksualno iskustvo

Vitomire, nisam vredjao, samo sam rekao da to nije iskustvo zene, sve ove pricice su decija igra.

Iskustvo je da se snadjes sa nepoznatim likom za koga nisi sigurna da li ce da zameri ili ne. Ti si pomenula da ti se kosa dize na glavi kada ti je do sexa. pa sam pojasnio da se to vidi skoro svakoj zeni, pogotovo, ako ne poznaje sebe i zna da sakrije, iskusno.
Da i to je iskusno, sta bi radila kad padne iz cista mira ili zazvoni telefon, a moras da se javis.

Kako ga zavesti kad mu nije do sexa, kresnuti ga na mestu na kome mu se ne dize, recimo u liftu. :)

Vitomire, nisam vredjao, samo sam rekao da to nije iskustvo zene, sve ove pricice su decija igra.

Iskustvo je da se snadjes sa nepoznatim likom za koga nisi sigurna da li ce da zameri ili ne. Ti si pomenula da ti se kosa dize na glavi kada ti je do sexa. pa sam pojasnio da se to vidi skoro svakoj zeni, pogotovo, ako ne poznaje sebe i zna da sakrije, iskusno.
Da i to je iskusno, sta bi radila kad padne iz cista mira ili zazvoni telefon, a moras da se javis.

Kako ga zavesti kad mu nije do sexa, kresnuti ga na mestu na kome mu se ne dize, recimo u liftu. :)
prvo, i ovo sto pisemo pisemo svesni da ce neko da se zakaci i da zvekece.,.na forumu nije pametno biti iskren, ikad, jer onda imash problema..ove devocice su nove, pa ne znaju, a ja sam opicena, pa me zabole..ali u sustini niko se tu ne izuva previse..
eo, napisi ti kako se ponasas kad ti padne na pola, i sta ocekujes kad si prvi put sa nekom zenom,pa cu onda i ja..
i to ce onda biti razgovor, a ne pish pish u prolazu dok sam sedish u senci ne izlazuci se nimalo..:)

prvo, i ovo sto pisemo pisemo svesni da ce neko da se zakaci i da zvekece.,.na forumu nije pametno biti iskren, ikad, jer onda imash problema..ove devocice su nove, pa ne znaju, a ja sam opicena, pa me zabole..ali u sustini niko se tu ne izuva previse..
eo, napisi ti kako se ponasas kad ti padne na pola, i sta ocekujes kad si prvi put sa nekom zenom,pa cu onda i ja..
i to ce onda biti razgovor, a ne pish pish u prolazu dok sam sedish u senci ne izlazuci se nimalo..:)
Ako bilo koje musko napise ista iskreno ja se skinem gola n'a sredim terazija
Mislim iskreno a da nisu hvalospevi nego ono losa erekcija,voli prstic u guzu, smrde mu noge

Ajd još jednom al natanane ( može i neka slika kao ilustracija ).
Telefon , lift , zveket ? Ništa nisam shvatio ! :(

Zenska tema, za zene.
I jbg, sad si ofirala celu pricu. Ti znaci navlacis one forumski neiskusne da piskaraju, da ti sednes u lad i citas?

sto sve moram ja da smislim sta da radim? ima i druge dece ovde koja bi da se igraju :neutral: uzgred, svidja mi se ono Vitomire, samo da znas :)

e, telefon mi je zvonio iks puta, ne obracam paznju ich, a ni oni nisu.mislim, eventualno pogledas ko zove i bacis ga na silent ili kroz prozor. to mi nije problem.
oko nedizanja tj padanja necu da se izjasnjavam, cudo jedno koliko su muskarci osetljivi na ovu temu, pa cenim da bi se obrusili na mene kao copor gladnih pasa. nemam ja pojma o tome, ja sam zensko i ja uvek mislim da je do mene, ebi ga.
sa druge strane, vi uvek istripujete da smo mi u curcu zbog toga i eto napetosti.znam da treba filigranski obazrivo pristupiti muskarcu u tom trenutku, jer mu je, zaboga , muskost dovedena u pitanje.znaci, o tome necu da pisem, uvredice se muska populacija, a nemam danas snage za tetosenje malih decaka.
za lift ne znam sta bih rekla...:rumenko:

Druga pretpostavka je bila ona od mesara, ides ti tako i zvecis i saapletes se o lika koga bi kresnula, sta bi uradila?

:think: ako te razumem, pitas me sta bih radila u stadijumu podivljalih hormona, kad kupim junece, dva puta mleveno, meso i krenem kuci i naletim na lika koji mi se svidja, a nisam nista sa njim imala do tada?
valjda bih ga pozvala da mi pomogne da proprzim luk, gde znam.

ebes mi sve, pa i jesam neiskusna, nista nisma uspela vrcavo da smislim, a da bude hot za citanje.
aj neko drugi.

Ajd još jednom al natanane ( može i neka slika kao ilustracija ).
Telefon , lift , zveket ? Ništa nisam shvatio ! :(

Prosto je, pocnes od vrata, pa dokle stignes, ne moras telefon da ubacujes, ako ga nema.

- - - - - - - - - -

sto sve moram ja da smislim sta da radim? ima i druge dece ovde koja bi da se igraju :neutral: uzgred, svidja mi se ono Vitomire, samo da znas :)

e, telefon mi je zvonio iks puta, ne obracam paznju ich, a ni oni nisu.mislim, eventualno pogledas ko zove i bacis ga na silent ili kroz prozor. to mi nije problem.
oko nedizanja tj padanja necu da se izjasnjavam, cudo jedno koliko su muskarci osetljivi na ovu temu, pa cenim da bi se obrusili na mene kao copor gladnih pasa. nemam ja pojma o tome, ja sam zensko i ja uvek mislim da je do mene, ebi ga.
sa druge strane, vi uvek istripujete da smo mi u curcu zbog toga i eto napetosti.znam da treba filigranski obazrivo pristupiti muskarcu u tom trenutku, jer mu je, zaboga , muskost dovedena u pitanje.znaci, o tome necu da pisem, uvredice se muska populacija, a nemam danas snage za tetosenje malih decaka.
za lift ne znam sta bih rekla...:rumenko:

:think: ako te razumem, pitas me sta bih radila u stadijumu podivljalih hormona, kad kupim junece, dva puta mleveno, meso i krenem kuci i naletim na lika koji mi se svidja, a nisam nista sa njim imala do tada?
valjda bih ga pozvala da mi pomogne da proprzim luk, gde znam.

ebes mi sve, pa i jesam neiskusna, nista nisma uspela vrcavo da smislim, a da bude hot za citanje.
aj neko drugi.

Ok, Vitomire, ali ono za bibi je bezveze, mnogo je lepse sa patofnica.:)

ima ova devojcica internetskog staza, dovoljnog za penziju i zabole me bas.svesna sam da ce vec neko iskoristiti neki citat ili me prozvati tusojebcem u nedostatku drugih argumenata, ali mi puca prsluk. gledam da budem sto svedenija, a na ovakvoj temi je svako iskakanje iz dozvoljenog koloseka ravno netskom jumpingu.
pa ok, odavno me nije spucao adrenalin, bas bih i mogla malo da skocim u avanturu.
:)

- - - - - - - - - -

Mislim iskreno a da nisu hvalospevi nego ono losa erekcija,voli prstic u guzu, smrde mu noge

:) jao bre

- - - - - - - - - -

Prosto je, pocnes od vrata, pa dokle stignes, ne moras telefon da ubacujes, ako ga nema.

- - - - - - - - - -

Ok, Vitomire, ali ono za bibi je bezveze, mnogo je lepse sa patofnica.:)

a, ne moze batice patofnica, odmah me asocira ne decije smrdljive nozice i prstice. Bibi je skroz hot.

I BI BIBI. :pop:

E, da istinu je zaista da je dizanje i spustanje do zene i jedino do nje. Ovo , makar i da on nije spreman ili da misli na nesto drugo, opet je do zene, jer ona oseca muskarca i na to reaguje, ali ako se ona postavi da ne oseca sta mu se desava sve prolazi glatko.

Mislis ovako iskreno kao sto koto kaze? Pazi i mi smo se vozili motorom u 15 godina i lako je ispricavati se.:)

- - - - - - - - - -

syebo si mi vezu, samo da ti kazem.

Ma nisam, samo ti obuci onu laganica haljinicu i potrazi vino ispod sudopere.

Davno sam na ovoj temi rekao da cu da ispricam neka iskustva, sad se bas ne secam koje, ali hocu, cim koto digne nivo iskrenosti na nivo koji ocekuje.:)

Čuvaj se ti Koto . Ovdje se pravi naivna a da te dofati ne bi jadan znao gdje ti je glava a gdje goozica !:cool:
Vitsaveja i Najbolja Drugarica su maloljetnice . Lakše ćeš s njima .

Poslednja izmena:

Back