Seksualno iskustvo

Ajde odgovorite mi na pitanje, pleaseee

@ mene je jednom kozmetičarka opajala tako da me poslala kući kao očerupanu ptičicu.
Jedva sam čekala da mi porastu ponovo:(

- - - - - - - - - -

Ahahahaha vita oces da budemo drugarice? :lol: I mene neko da zapanji? Eto desava se
Ja sex trazim sms .posto je dete stalno tu posaljem sms " :zper: "

Kod tebe su nove tehnologije uzele maha. ::

a lazes.:eek:
kako bre ne umesh. i sta ce ti grlo..imash rucice svoje zlatne...pomazis, poljubish..aj nemoj me zezati bre..:rtfm:
Majke mi moje. Imam utisak da sam beskrajno smešna u svom nastupu pa se ne usuđujem.
A i te ručice, zagrljaj poljubac i on misli da ga ja samo onako grlim, jer to inače radimo stalno po kući pa ne ume da razlikuje kad ja hoću nešto više od usputnog ljubakanja.
I posle se osećam još gluplje.
Možda bi trebalo da ga dohvatim tamo dole ali ne ide mi...
Ko da me uhvati neki grč

Ahahahaha vita oces da budemo drugarice? :lol: I mene neko da zapanji? Eto desava se
Ja sex trazim sms .posto je dete stalno tu posaljem sms " :zper: "

ladno bismo mogle da budemo, rekla bih :)
i odmah drugarski hint, ako uzmes tus, gadjaj u gornji desni (tvoj desni) ugao, voda sobne temeprature.

@perfektna, pitas kako stavljamo partneru do znanja da da smo raspolozene za seks?

e, a je l ima nesto sto vas partner radi u seksu ili muskarci an zeneral doduse, sto vam ne smeta, nije vam neprijatno, ali ono..nema ni efekta?mislim da vecina njih ima neki trip sa prstom tj penetracijom prstom u Bibi. mozda sam ja izuzetak, ali to meni nit smrdi nit mirise..ako je njemu lepo, guslaj samo, mene ne radi, ali ich.

studio?

mislim da posle ovakvih izjava necu dolaziti na forum par dana, moracu da pustim nekog drugog da se blamira ili bar taj vas andjelko da se vrati, jedino je on veci blamaros do mene ovde. :(

Da to pitam
A za tuš je i meni poznato, probala sam, samo ja sam rabila bide, jak mlaz nežno tople vode u tačkicu X i za nekoliko minuta osmeh od uva do uva.:p
Ah da nije loš ni prstić, kao izvidnica. Ali na kratko.
Ne postoji nešto što moj partner radi u sehu od čega ja okrećem oči. Sve što radi ubrzava mi puls do zemljotresa.

Studio?

Majke mi moje. Imam utisak da sam beskrajno smešna u svom nastupu pa se ne usuđujem.
A i te ručice, zagrljaj poljubac i on misli da ga ja samo onako grlim, jer to inače radimo stalno po kući pa ne ume da razlikuje kad ja hoću nešto više od usputnog ljubakanja.
I posle se osećam još gluplje.
Možda bi trebalo da ga dohvatim tamo dole ali ne ide mi...
Ko da me uhvati neki grč

ee pa sam ne znam sta bih ti rekla..ima muskaraca koji obozavaju kad zena ima inicijativu, i to podsticu i guraju te pa ti skroz naskroz spontano da nasrnesh kad god ti se oce..
a ima koji bash i ne vole, mada to ne bi rekli ni u ludilu..pa se nekako ustezes..ja u takim slucajevima prepustim inicijaticu, dok mi ne dosadi.
kad mi dosadi, priteram uz prvi zid pa kom obojci kom opanci.
jbg moras da oslobodish prirodnu sebe..ne biih nikako rekla da si ti pasivna zena, nesto te koci..
a da kazes dragom? pa da vezbate?:zper:

- - - - - - - - - -

ladno bismo mogle da budemo, rekla bih :)
i odmah drugarski hint, ako uzmes tus, gadjaj u gornji desni (tvoj desni) ugao, voda sobne temeprature.

@perfektna, pitas kako stavljamo partneru do znanja da da smo raspolozene za seks?

e, a je l ima nesto sto vas partner radi u seksu ili muskarci an zeneral doduse, sto vam ne smeta, nije vam neprijatno, ali ono..nema ni efekta?mislim da vecina njih ima neki trip sa prstom tj penetracijom prstom u Bibi. mozda sam ja izuzetak, ali to meni nit smrdi nit mirise..ako je njemu lepo, guslaj samo, mene ne radi, ali ich.

studio?

mislim da posle ovakvih izjava necu dolaziti na forum par dana, moracu da pustim nekog drugog da se blamira ili bar taj vas andjelko da se vrati, jedino je on veci blamaros do mene ovde. :(
e ako te ne radi to sa prstom, onda nije nasao tacku:lol:
boze stvarno niste normalne odoh da radim:rotf:

- - - - - - - - - -

mism sve me radi, ako ume to sto radi..
ako vidim da se bash zabavlja, ako i ne ume pustim sta cu..:rotf:

ee pa sam ne znam sta bih ti rekla..ima muskaraca koji obozavaju kad zena ima inicijativu, i to podsticu i guraju te pa ti skroz naskroz spontano da nasrnesh kad god ti se oce..
a ima koji bash i ne vole, mada to ne bi rekli ni u ludilu..pa se nekako ustezes..ja u takim slucajevima prepustim inicijaticu, dok mi ne dosadi.
kad mi dosadi, priteram uz prvi zid pa kom obojci kom opanci.
jbg moras da oslobodish prirodnu sebe..ne biih nikako rekla da si ti pasivna zena, nesto te koci..
a da kazes dragom? pa da vezbate?:zper:

- - - - - - - - - -

e ako te ne radi to sa prstom, onda nije nasao tacku:lol:
boze stvarno niste normalne odoh da radim:rotf:

Koto :rotf:

@ Znam, ima to svoju genezu, i on sada očekuje akciju od mene ali ja imam inhibiciju zbog toga što me par puta odšrafio jer mu se nije htelo.
I sada da me ubiješ neću prva da pitam. Eto

...ajoj, gde ja ovo zalutah medj iskusne...:rumenko:

...pa nisam znao da od koto čovek mora držati 'bezbedno rastojanje'... kao u saobraćaju... koje nije definisano metrima... već nagonom za preživljavanje...:lol:

...ajoj, gde ja ovo zalutah medj iskusne...:rumenko:

...pa nisam znao da od koto čovek mora držati 'bezbedno rastojanje'... kao u saobraćaju... koje nije definisano metrima... već nagonom za preživljavanje...:lol:
pff, svi junaci glavom ponikoshe i u crnu zemlju pogledashe:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Koto :rotf:

@ Znam, ima to svoju genezu, i on sada očekuje akciju od mene ali ja imam inhibiciju zbog toga što me par puta odšrafio jer mu se nije htelo.
I sada da me ubiješ neću prva da pitam. Eto
pa sa jbg to je vec sujeta
to sto te odsrafio nema veze sa tobom..
paz kraljicu ona tela on nije teo pa se nadndala..:p

pa to, ako ga prstic unutra veseli, na, zabavljaj se :heart:

ovo oko inicijative za seks , razumem sta pitas, ali draga moja perfektna, stidljiva zeno, to treba sa svojim muzem da rascistis. ozbiljno.delujete kao bliski, ne dozvoli da od grudve snega nastane lavina. ne znam kako idu ti signali, meni se sve cini da, kad ja hocu seks, to vidi i mesar u maksiju, sva mi kosa uspravno stoji **** te.
nije prijatno biti odsrafljen, ja te razumem,ali racionalizuj pa skapiraj da nije odsrafio tebe, nego mu nije bilo do seksa u tom trenutku. verujem da je posle nadoknadio? :) i da se desavalo i da ti njega odbijes?
probaj sa klasikama zenskog zavodjenja, sapat na uvo, slucajan dodir u prolazu, tvoja saka na njegovoj butini..svoji ste, namirisace te on vec.

- - - - - - - - - -

aaaa, muskarac na temi :aaa:

Mene tus ne radi... samo prstici. Ali nikako unutra.to me zulja

- - - - - - - - - -

Ali sigurno si I ti njega nekad odbila.zamisli da se I on zakoci.

Ne sećam se da sam ga odbila.:whistling: Ja takve stvari ne odbijam ali ko zna možda i jesam, ali ja sam žensko! :rotf:

@ kako misliš unutra?
Da gurneš tuš unutra?
Mislim, ne bi se dobro provela sa onim širim delom... ne preporučujem

ja cu umreti :D
odoh da radim malo, a sve mi se prsti skvrcili u baletankama od miline.da mi je covek pored mene, primenila bih metodu vakuuma.ovako, radi vito i ne jedi gomna vise.
budite seksualni dok me nema, ali nemojte mnogo, da ne premeste temu.dajte mu malo i po medjuljudskim odnosima, a tus recimo sifrirajte sa Veselko, prst sa Gnjurac, tako nesto, kreativno, da se Vlasi ne dosete.

pa to, ako ga prstic unutra veseli, na, zabavljaj se :heart:

ovo oko inicijative za seks , razumem sta pitas, ali draga moja perfektna, stidljiva zeno, to treba sa svojim muzem da rascistis. ozbiljno.delujete kao bliski, ne dozvoli da od grudve snega nastane lavina. ne znam kako idu ti signali, meni se sve cini da, kad ja hocu seks, to vidi i mesar u maksiju, sva mi kosa uspravno stoji **** te.
nije prijatno biti odsrafljen, ja te razumem,ali racionalizuj pa skapiraj da nije odsrafio tebe, nego mu nije bilo do seksa u tom trenutku. verujem da je posle nadoknadio? :) i da se desavalo i da ti njega odbijes?
probaj sa klasikama zenskog zavodjenja, sapat na uvo, slucajan dodir u prolazu, tvoja saka na njegovoj butini..svoji ste, namirisace te on vec.

- - - - - - - - - -

aaaa, muskarac na temi :aaa:

Znam znam, prihvatam savete. To je bilo do pre par godina.
Sada sam malo slobodnija. Ne tražim eksplicitno ali on ume da čita između redova. Do duboke starosti, opraviću se da tražim hebačinu jasno i glasno..... Ako do tad bude imao čime... :rumenko:

Ovo za uspravnu kosu i mesara u maksiju , mislim upiš od smeha....

@ Drugarica Shvatam sada šta si htela da kažeš, od jutros sam pomalo plavuša. Ali ja volim unutra prstiće naročito ako su nemirni.

Ajd da radimo malo pa se vidimo kasnije ovde... Ljubim vas:zag:

Poslednja izmena:
Pazi iskusne, tja. Tako su iskusne vec devojcice sa 13 godina. Te tuseve, trazilice i ostele decije igrice.

Ako je iskusno ovo sto pisete, onda, stvarno, mars na ples.

Haljinica, nasrtanje, sve je to luk i voda za domacu kuhinju.
Druga je stvar kad zvecis, pa te neko saceka u pola zveketa, a ti znas sta treba da radis.
Tu je keč, ni jedna ne zna sta da radi osim da se kao klinka povuce u naivnost.
Kao, sta sam ja sad uradila, a kao misli se " Aj, sad da te vidim , bato? Kurazenje.
I onda se ceka sta ce on da uradi. Je'l se ceka?
Tu je iskustvo, ako ga ima.

ja sam iz posta ovog korisnika shvatila jedino da se p.osrao po nama, onako iskustveno.

e sad, svako prica o onome sto znam, ja dalje od tusa i tako tih arhaicnih dozivljaja, zaista ne odmakoh.
deo oko zveketa i povlacenja nista ne kapiram, molim pojasnjenje.

- - - - - - - - - -

ja sam iz posta ovog korisnika shvatila jedino da se p.osrao po nama, onako iskustveno.

e sad, svako prica o onome sto znam, ja dalje od tusa i tako tih arhaicnih dozivljaja, zaista ne odmakoh.
deo oko zveketa i povlacenja nista ne kapiram, molim pojasnjenje.

e, cekaj znam. el to kad yebes pa apdne na pola posla? i kao, nijedna ne zna kako da ga opravi? ako je to, izgoreh od nestrpljenja, zaista bih se smorila, mozda malo i plakala, pitala bih se sta sa mnom nije u redu, a njemu bih proceprkala mobilni, ***** se negde garant.

Back