Bibi i ja se zahvaljujemo odisitnski

ja nisam gledala pre, ali sam se poslednjih godina oslobodila, pa virim, nekada na jedno oko, sve me sram, a nekad uhvatim sunceve zrake, pa vrtim ogledalo jal anlevo, jal nadesno.mislim da je intimna depilacija doprinela mom oslobadjanju od direktnog suceljavanja sa Bibikom. znaci, pakao. svaki, ali svaki put kad idem na ebeni kozmeticarski sto. a kozmeticarka mi je istovremeno i drugarica i kad krene sa
sta si se stisla ko seljanka ili ukrsti ocima kad primeti nepravilnost i sva srecna poturi ogledalo i krene sa "vidi, pa vidi, e neces ga majci" ja sto nijansi crvene promenim, ali gledam. sta cu.
a nije mi problem da gledam tudje, cudo jedno.

pre dve, tri godine, nas tir najbolje drugarice sedele kod kuce i cirkale i krene prica o seksu, je l i masturbaciji i nas dve pocnemo sa hvalospevima tusu i jakom pritisku i intenzitetu takvog orgazma, kad treca cuti, sva uvela ko djurdjevak u herbarijumu.tuc, muc, sta je bilo? pa, ja to ne umem, mene to ne radi, nikakav osecaj nemam

skidaj gace, odmah, sad odmah.
strucni konzilijum od nas dve koje studiozno pregledamo intimnu anatomiju trece drugarice je dosao do zakljucka da je njena BIbi gradjena kao pupoljak

tj sakriva klitoris, mamicu joj. pa dizi nogu ovde, pa dizi nogu tamo, pa daj brate vidi kako je uvucen..strategija je vrlo brzo napravljena i uskoro smo imale cast da cujemo da smo bile u pravu u vezi tusa.