Seksualno iskustvo

Žene

Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?

Muskarac treba da bude iskusan, ali da ne deluje tako.

A i ne kaze se dzabe, kasnije u braku, da ne varaju samo iskusni jer su se oni zasitili svega i sada cene prave vrednosti (porodicu, zenu, vernost, nesto neprolazno). Udje li u brak neiskusan i "neizivljen" tu nema dugo vernosti i domacinstva.

Muskarac treba da bude iskusan, ali da ne deluje tako.

A i ne kaze se dzabe, kasnije u braku, da ne varaju samo iskusni jer su se oni zasitili svega i sada cene prave vrednosti (porodicu, zenu, vernost, nesto neprolazno). Udje li u brak neiskusan i "neizivljen" tu nema dugo vernosti i domacinstva.
E to sam ja.:aha: Zapravo nisam iskusan, nego sam skapirao da treba da glumim iskusnog koji se pravi da je neiskusan, tj. da odglumim lika koji zna znanje koji će da odglumi lika koji je ovo što jesam. Brate zneš kolko je to teško, to ni De Niro ne bi mogao da izvuče, al ono uspeo sam, oću reći to što nijedna ne bi tela da sam iskusan nego samo ako sam neiskusan a da ipak sve znam, to neko znanje po meri i šta treba.
Verujem da nisam baš bio jasan u objašnjenju, pošto je i meni bilo komplikovano da shvatim šta žene išću.

Brate al me krenulo otkad sam počeo sa tim nekim fazonom ''nemam pojma, al sve znam, ako treba naučiću, mogu da pogledam, stidljiv sam, al sam bezobrazan, budiš to u meni ne znam šta mi je, nikad ovo nisam osetio, nijedna nije bila kao ti od one prethodne dve što sam pominjo tu jednu na moru ah i ovu neku dugu i nesrećnu vezu što me ostavila jer sam bio preterano dobar a ona profuknjača ebo joj pas mater''.

Ma nekada se s neiskustvom bolje prolazi, eto ja lose 'ebem, kao neko ko je neiskusan... i tete to lozi, taj kontrast - shonjavi matorac koji karra nevesto kao nevina piletina, godi im da dominiraju u takvim okolnostima, uloga seksualnih uciteljica ih pali... :rumenka:

:zcepanje:

Ovde pričamo o seksualnim iskustvima, ne hotujemo, ne četujemo, ne vitlamo virtuenim k.určinama, ne podmećemo vlažne virtuelne mufove tako da nama reči više prijaju jer koncept ovog pdfa je takav.
Žao mi te je, znam da si neshvaćen, ali ako ovde ne shvataju tvoj kreativni zanos, pođi tamo među svoje koji te razumeju...
Lepo smo te zamolili.
Ako i dalje insistiraš da forumsku populaciju inficiraš virtuelnim hebanjem uprkos žestokom otporu koji pruža, predložiću ti stručnu pomoć
Pozdrav:)

E to sam ja.:aha: Zapravo nisam iskusan, nego sam skapirao da treba da glumim iskusnog koji se pravi da je neiskusan, tj. da odglumim lika koji zna znanje koji će da odglumi lika koji je ovo što jesam. Brate zneš kolko je to teško, to ni De Niro ne bi mogao da izvuče, al ono uspeo sam, oću reći to što nijedna ne bi tela da sam iskusan nego samo ako sam neiskusan a da ipak sve znam, to neko znanje po meri i šta treba.
Verujem da nisam baš bio jasan u objašnjenju, pošto je i meni bilo komplikovano da shvatim šta žene išću.

Brate al me krenulo otkad sam počeo sa tim nekim fazonom ''nemam pojma, al sve znam, ako treba naučiću, mogu da pogledam, stidljiv sam, al sam bezobrazan, budiš to u meni ne znam šta mi je, nikad ovo nisam osetio, nijedna nije bila kao ti od one prethodne dve što sam pominjo tu jednu na moru ah i ovu neku dugu i nesrećnu vezu što me ostavila jer sam bio preterano dobar a ona profuknjača ebo joj pas mater''.

:)))))))))
nemam pojma al zelim da ucim, zelim da napredujem <3

Dobro jutro seksolozi.
Vest od noćas je da je Anđelko dobio trajni ban.
Vest od juče je da je Novak omlatio Nadala u tri poteza i to je bio neočekivano kratak i dosadan meč bez neizvesnih momenata.
Vest od jutros je da su Srbi na petom mestu u svetu po gledanju televizora.
A sada pitanje vezano za temu.

Kako tepate vašoj maloj?
Zovete je pantofnica, mufić, bibi, mačkica ili nešto sedmo
A vi dečki Šta mu kažete kad ga terate da piški?
Ajde grisinčiću, pitončiću, pišo, životinjo....

a daaaajte :D
zamislite spoj bibi i zivotinje, znaci ubicete mi svaku, ali svaku zelju za seksom.

ne tepam, mislim da je zasluzila ravnopravan, pun postovanja tretman.nekada joj odam priznanje, nasamo.ono, dobra si, mala, dobra!

edit:e do *****, sad mi se svidja Bibi, ozbiljno.mislim da cu usvojiti nadimak, nekako zvuc kao devojka iz dobre kuce koja je ucila francuski i imala guvernantu, ali nocu izlazi sa deckom sto radi na pumpi i kupuje uzinu siromasnijoj drugarici.
Bibi, my name is Bibi :aha:

Poslednja izmena:
Upravo to mi je bilo na pameti. I ja isto mislim kao vi
Zamislite muškarca koji se ponaša tako da njegovu muškost doživljavate kao da umesto k. ima penis.
Ili ženu koja svoju p. tretira kao pahuljicu.
Užas.
Meni je to nepojmljivo.
Povremeno maženje se svakako računa čak i bez ijedne izgovorene reči:lol:

Ja imam jednu bezoraznu crnu haljinicu na bretele od satena koju oblačim kao radnu uniformu kada mi treba ona stvar da prostite.
Kad se prošetam po kući u njoj ne moram više ništa da kažem
Poruka je poslata u etar. To je moj način da kažem šta želim.
A vi?
Tražite rečima, trepćete, meškoljite se ili imate neki svoj način da date muškarcu do znanja da vam se radi hopa cupa?

Bibi i ja se zahvaljujemo odisitnski :)
ja nisam gledala pre, ali sam se poslednjih godina oslobodila, pa virim, nekada na jedno oko, sve me sram, a nekad uhvatim sunceve zrake, pa vrtim ogledalo jal anlevo, jal nadesno.mislim da je intimna depilacija doprinela mom oslobadjanju od direktnog suceljavanja sa Bibikom. znaci, pakao. svaki, ali svaki put kad idem na ebeni kozmeticarski sto. a kozmeticarka mi je istovremeno i drugarica i kad krene sa sta si se stisla ko seljanka ili ukrsti ocima kad primeti nepravilnost i sva srecna poturi ogledalo i krene sa "vidi, pa vidi, e neces ga majci" ja sto nijansi crvene promenim, ali gledam. sta cu.
a nije mi problem da gledam tudje, cudo jedno. :aha:
pre dve, tri godine, nas tir najbolje drugarice sedele kod kuce i cirkale i krene prica o seksu, je l i masturbaciji i nas dve pocnemo sa hvalospevima tusu i jakom pritisku i intenzitetu takvog orgazma, kad treca cuti, sva uvela ko djurdjevak u herbarijumu.tuc, muc, sta je bilo? pa, ja to ne umem, mene to ne radi, nikakav osecaj nemam :eek: skidaj gace, odmah, sad odmah.
strucni konzilijum od nas dve koje studiozno pregledamo intimnu anatomiju trece drugarice je dosao do zakljucka da je njena BIbi gradjena kao pupoljak :rumenko: tj sakriva klitoris, mamicu joj. pa dizi nogu ovde, pa dizi nogu tamo, pa daj brate vidi kako je uvucen..strategija je vrlo brzo napravljena i uskoro smo imale cast da cujemo da smo bile u pravu u vezi tusa.

Back