xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Pa kaem ti nemam sada takve snove, to je bilo davno, dobro to nisam naglasila. Nači davno je bilo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo tako i sanjam seks. Ili sa potpuno nepoznatim ljudima, cesto kao kroz maglu, samo glas i osecaj. Ili sa onima koji su mi inace totalno odbojni
Jednom sam sanjala sa Andrijom Milosevicema on mi je jedan od 3 najiritantnija lika sa tv-a. Grozan mi je.
Ja samo tako i sanjam seks. Ili sa potpuno nepoznatim ljudima, cesto kao kroz maglu, samo glas i osecaj. Ili sa onima koji su mi inace totalno odbojni
Jednom sam sanjala sa Andrijom Milosevicema on mi je jedan od 3 najiritantnija lika sa tv-a. Grozan mi je.
i meni...on i ivan ivanović---
- - - - - - - - - -
i meni...on i ivan ivanović---
- - - - - - - - - -
jebemti kompjuter i internet ovakav
Nije covek rekao forumasice, nego internet. Kako uvek pogresno razumes na svoju stranu?![]()
Zdravo ljudi. Vidim da je ova ta malo zastarela ali hteo bih da i ja pitam nesto.
Dakle devojke zene dame i td... dali je neka od vas koristila tu poznatu Crnu udovicu ili Black widow.
Ako jeste moze li se znati kakva ste iskustva imale.i dali uopste to ima nekog efekta na povecanje sexualne zelje
naravno, toplo preporučujem![]()