seksualni problem

kalikali

Zainteresovan član
Poruka
120
poz
ukratko da iznesem problem
bio sam na razbijanju kamena u bubregu i doktor mi je prepisao nekih 5 lekova da pijem posle toga,Lasix,Tamsol,cIPROCINAL,BARALGETAS I rOWATINEX
e problem je sto sam imao odnos ali je svrsavanje bilo bez sperme,desilo se to 2 puta
sve ide kako treba ali kad treba da izbacim spermu nje nema
u cemu je problem

Не разумем? Доживео си оргазам, али сјемене текућине™ нигде?

Dragi Vlajko,

ajd da ispoštujemo bar ovaj deo ovde iako su se pojavile interesne i devijantne grupacije (bar za sada miruju)
Dakle, to oko orgazma ali bez tekućine to ti je kao kad mi ti na pdf Politika drviš o Tomi Nikoliću i tebi sl.
E sad pošto imaš dovoljno informacija ajd objasni kakav je to orgazam

"Какав је то оргазам?"

Предпубертетски.

Када сам ја почео да од кујца правим будалу, а то је било када сам имао 9 годиница било ми је на врхунцу јако лепо, али ништа није искапало... :neutral:

Dragi Vlajko,

ajd da ispoštujemo bar ovaj deo ovde iako su se pojavile interesne i devijantne grupacije (bar za sada miruju)
Dakle, to oko orgazma ali bez tekućine to ti je kao kad mi ti na pdf Politika drviš o Tomi Nikoliću i tebi sl.
E sad pošto imaš dovoljno informacija ajd objasni kakav je to orgazam

prvo pubertetlija nisam imam 40 godina
drugo ako imas nesto strucno da kazes ,kazi
trece meni nije do zajebavanja ni malo

Ниси ми одговорио на први пост...

Него, ако сам добро разумео ти доживиш врхунац, али ејакулације нема?

Па види. Да ли си се консултовао са личним лекаром, са тим што ти је преписао ту абецеду лекова?

Ниси ми одговорио на први пост...

Него, ако сам добро разумео ти доживиш врхунац, али ејакулације нема?

Па види. Да ли си се консултовао са личним лекаром, са тим што ти је преписао ту абецеду лекова?

pazi ovako
isao sam sa solucijom da je ipak on doktor i da se razume u svoj posao
isto tako to sto mi je preporucio sta da pijem ,nije bez razloga rekao
e sad kad sam bio kod mog lekara po recepte nista mi nije rekla dali su dobri ili losi
jednostavno sam shvatio da ih i ona odobrava cim ih je on i prepisao
e da da dozivim orgazam ali nema sperme
p.s. citao sam malo o tome i procitao sam da neki lekovi uticu na to

Па шта знам то је ваљда нормално кад се пију ти лекови.

Ћути бар не мораш да користиш контрацепцију... :lol:

Осим ако те нервира што не можеш да прснеш неки "cum-shot"...

Уживај... вратиће се спермићи кад излечиш бубрег... ;)

Pa ovako, da bi doslo do ejekulacije, uprosceno govoreci, mora da dodje do kontrakcije (zgrcavanja) misica prostate i semenih vezikula (dve male "kesice" iza prostate) koje proizvode 90% semene tecnosti. Ovo zgrcavanje pogura semenu tecnost, onda ona udje u vas deferens (semevod) i stigne do penisa i dodje do ejekulacije.

Neki od lekova koji ti pijes su spazmolitici, sto znaci da oni smanjuju jacinu kontrakcije( zgrcavanja) misica mokracovoda, ali oni deluju i na prostatu. Razlog sto ti ih je lekar propisao je, dok ti ti kamencici iz bubrega i njihovi ostaci prolaze kroz mokracovod da bi izasli napolje, oni mogu da nadraze mokracovod i da izazovu njegovo zgrcavanje, sto znaci da bi se zaglavljivali i da bi ti izazivali bol. Ovako, ti pijes te lekove, mokracovod se opusti i kamencici klize kroz njega bez iritacije, ali s druge strane i prostata se opusti, ne moze da se zgrci, pa nema sta da pogura spermu napolje. Kada budes prestao da pijes te lekove, vratice ti se i ejekulacija.

To je neko moje misljenje, ali samo misljenje, ne tvrdim da je tacno. Najbolje je da ipak ti porazgovaras sa svojim lekarom i da mu se pozalis, pa da vidis sta ce da ti kaze.

Pa ovako, da bi doslo do ejekulacije, uprosceno govoreci, mora da dodje do kontrakcije (zgrcavanja) misica prostate i semenih vezikula (dve male "kesice" iza prostate) koje proizvode 90% semene tecnosti. Ovo zgrcavanje pogura semenu tecnost, onda ona udje u vas deferens (semevod) i stigne do penisa i dodje do ejekulacije.

Neki od lekova koji ti pijes su spazmolitici, sto znaci da oni smanjuju jacinu kontrakcije( zgrcavanja) misica mokracovoda, ali oni deluju i na prostatu. Razlog sto ti ih je lekar propisao je, dok ti ti kamencici iz bubrega i njihovi ostaci prolaze kroz mokracovod da bi izasli napolje, oni mogu da nadraze mokracovod i da izazovu njegovo zgrcavanje, sto znaci da bi se zaglavljivali i da bi ti izazivali bol. Ovako, ti pijes te lekove, mokracovod se opusti i kamencici klize kroz njega bez iritacije, ali s druge strane i prostata se opusti, ne moze da se zgrci, pa nema sta da pogura spermu napolje. Kada budes prestao da pijes te lekove, vratice ti se i ejekulacija.

To je neko moje misljenje, ali samo misljenje, ne tvrdim da je tacno. Najbolje je da ipak ti porazgovaras sa svojim lekarom i da mu se pozalis, pa da vidis sta ce da ti kaze.

Tamsol-posto ssi spomenuo prostatu,ovaj lek je za nju
posle ovog tvog teksta najverovatnije je on uzrocnik svemu tome

Tamsol-posto ssi spomenuo prostatu,ovaj lek je za nju
posle ovog tvog teksta najverovatnije je on uzrocnik svemu tome

On se koristi i kod uvecanja prostate, kod starijih ljudi na primer, kada se popije, onda se prostata opusti, i mokraca moze da prodje kroz deo mokracovoda koji prolazi kroz prostatu. Ali za svaki slucaj, ti svrati do svog lekara i popricaj sa njim. Sve najbolje.

I niposto nemoj da prestajes da pijes neki od ovih lekova na svoju ruku, jer onda ce ti se ti kamencici zaglaviti u mokracovodu i imaces uzasne bolove. Najbolje scekaj malo da svi izadju, i onda se baci na devojku/ zenu. :lol:

Poslednja izmena:
poz
ukratko da iznesem problem
bio sam na razbijanju kamena u bubregu i doktor mi je prepisao nekih 5 lekova da pijem posle toga,Lasix,Tamsol,cIPROCINAL,BARALGETAS I rOWATINEX
e problem je sto sam imao odnos ali je svrsavanje bilo bez sperme,desilo se to 2 puta
sve ide kako treba ali kad treba da izbacim spermu nje nema
u cemu je problem
moguće je da se radi o tzv. retrogradnoj ejakulaciji , kao sporednom efektu Tamsola ( sperma ne ide u uretru, već u m.bešiku ) .

Poblem rešen,nakon prestanka terapije sve se vratilo u normalu
neki od lekova je bio uzročnik problema
poz i hvala na savetima

Back