Seksualni objekti

Ja zastitnik zenskih prava, doziveo sam da me iste iskoriste i odbace posle sexa. Razlog moje greske je "moj dugacki jezik". (druge bi bile presrecne zbog toga...) Sta sve nece naci za izgovor. Kakav je to sex ako se ne hvalimo njime. Da li ga uopste treba upraznjavati i o tome cutati. To su teme koje mi se motaju po glavi. Znam bicete strogi prema njoj i njenoj okrutnosti.
Vas Deda Mraz

Drage koleginice
Cuvajte se onog perverznjaka Milanceta. On opet krstari nasim forumom i sexualno me uznemirava. Misli da cu podleci njegovoj slatkorecivosti. Ali nedam se ja iskoristiti. On ima samo zadnje namere. On bi da bude tovardzija, a ne furundzija. To kod mene ne prolazi.

DedaMraz:
Drage koleginice
Cuvajte se onog perverznjaka Milanceta. On opet krstari nasim forumom i sexualno me uznemirava. Misli da cu podleci njegovoj slatkorecivosti. Ali nedam se ja iskoristiti. On ima samo zadnje namere. On bi da bude tovardzija, a ne furundzija. To kod mene ne prolazi.

Lazesh, Deda, a garava ti brada!! Pa ko je veci furundzija od tebe!? Ako ti vidimo i sliku iz profila, uochicemo kako ceo dimnjak pokushavash da strpash u...??? A i da nisi shaht za punjenje, onda bi, ja skromno verujem, bar jednom za sve ove vekove neko pomenuo i Babu Mraz!!! Ovo su ti najochigledniji, a mogu, bre, i ceo dan da ti bacam dokaze da si samo sexualni objekat, kako god te chovek okrene... Zato, prestani da mi kukash i da se jadash tvojim koleginicama s foruma, vec se svi zajedno obratite svom sexualnom subjektu...
p.s. Znash da me samo ti mozesh naterati da provirim...Iskreno, Milence...

Back