Seksualne uvrede

Verovatno si razmi$ljao u trenucima sazhaljenja: "Muchena riba, dala mi poverenje i vagine, a ja je sada tu napu$avam". Mada, nezgodne su te ribe sa kratkom kosom. Zachas se chovek u blazhenom stanju istripuje. Uvek sam sa devojkama koje imaju kosu bar do ramena jer $to je sigurno sigurno je. Btw. Jel imala bar OK sise?

ima neke sisice
nisu lose
ali mojne da se podsjecam taman sam zaboravio:)))

ne pamtim bas, al' vas rikan i nije neko ko se prepire nesto posebno... ode rec... laksa od vetra... ne mozes nikad da je vratis... a u tim prepirkama covek kaze vecinu stvari koje i ne misli... ne znam... mozda ignorisanje... vas rikan je kroz zivot naucio da nesto il' radi, il' ne radi... ma sta da kosta... i onda, kad se jednom o'ladim toliko da bi' nekoga uvredio, onda zaista nema potrebe da vise i pricam sa tom osobom... a uvek mi zao po malo... iako zivot ide dalje...

a ne mogu... tako sam naucio... e, sad... ako bi' i hteo drugacije, to bi vec bio laznjak... kao, na primer, neko sto se trudi da preskoci 6,05... a ne ide... kazu, lako je na pocetku da povecas odraz... al' kasnije ide teze... e, sad... ako to radis zbog nekoga, onda opet ne valja... ako radis zbog sebe... to je vec druga stvar...

e ja sam se sa jednim bukvalno rvala da ga oborim na ledja..misim, covek naucio da je gore..ja ga kulirala, pa mu pokazala da to tako ne ide..jel se to racuna?
misim, malo se prestravio...:lol::lol::lol:

Back