Vase omiljene seksualne poze....da vas cujem!
p.s Gazdarice nemoj da zatvoris ovo bas me zanimaju odgovori!
p.s Gazdarice nemoj da zatvoris ovo bas me zanimaju odgovori!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: O cemu? :?Weeky:Sta mislite o kasici![]()
Ne bih da te razocaram, ali to nema veze sa dominacijom...Nina #.#:Uh odpozadi.....ops:
Mada volim i kada sam ja gore pa mogu malo da dominiram![]()
A od npr pozadi nema bliskosti?Nina #.#:Ma kod mene ima......![]()
![]()
![]()
A i misionarska ume da mi bude jako sexyyyy. Bliskost, vizuelni kontakt, itd......ops:
To sam vucenjem za kosu se podrazumeva, kao i ostalo sto si napisao...Ma moze na tu temu mnoooogo da se piskara..bane42:Ako smem i ja da kazem..Ima,ima.. bliskosti otpozadi ,moja omiljena poza...Jednom rukom je vuces za kosu prema sebi,grizes vrat i usi,trpas joj jezik gde stignes...drugom rukom milujes grudi,stomak,klisu,butine...Otpozadi "trpas" ko da ti je "zadnji" put (ne daj Boze)
,i povremeno nalegnes preko nje da oseti tvoje vrelo telo na ledjima...Nema "kontakta" aaa.. :wink: ???..E sad za to treba "birati" samo "jeguljaste" partnerke; ja bar samo takve volim...
![]()
Zaboravih da dodam, moguce su varijacije sa njenim vezanim rukama iza ledja..Agent Orange:To sam vucenjem za kosu se podrazumeva, kao i ostalo sto si napisao...Ma moze na tu temu mnoooogo da se piskara..
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA
Ne znam ni ja! :?cojka:Kakva je to Tarzan poza?
Yebote to je bolno za oboje! :shock:Buntovnik_Bez_Razloga:To je kada Tarzan skoci,u "lasta" stilu,sa drveta pravo na svoju dragu,koja ga spremno ceka...
I raznese je... :shock:
Mislim...valjda je to to :?
chokolada:Yebote to je bolno za oboje! :shock:Buntovnik_Bez_Razloga:To je kada Tarzan skoci,u "lasta" stilu,sa drveta pravo na svoju dragu,koja ga spremno ceka...
I raznese je... :shock:
Mislim...valjda je to to :?![]()
Ma odustacu ja od tih Tarzanskih poza, mnogo sam ja smotana za to. A i zivi mi se, a bog zna da li bih prezivela kada bi lastom skocio na mene!Buntovnik_Bez_Razloga:Bolno je do yaya![]()
Zato Tarzan ima snazan urlik!!!
Postoji i varijacija,tj. Trazan poza 2:
Dok se Tarzan,prebacuje sa lijane na lijanu,ona se cvrsto privije uz njega i radi mu nesto cudno...![]()