A ti kao i obično imaš pojma o čemu govoriš?
Da li to znači da zbog tebe , koja nećeš pročitati knjigu koju bi postavio na net , koja je sinteza obimnog proučavanja LGBTQ populacije (ima bar 400 referenci) i da li se uopšte može tako lako obuhvatiti sve i sve spojiti u sličnu temu za izučavanje, ja treba da postavim knjigu na net?
Žalim , ja stvarno nisam toliko veliki poznavalac ciganske kulture, nisam ni poznavalac gay kulture, ali poznajem ono što sam video u kontaktu sa članovima tih kultura.
Znači stvarno ne znam šta se dešava kad cigani zatvore šatru.Ko koga i da li to uopšte?
I ne znam šta se dešava ili šta se čini da se dešava kad su dva homića duže zajedno i šta pričaju nedeljom popodne.
To što se to što ti misliš , a predrasuda je sa tvoje strane (a inače si stalno naklonjena svojim "pristupima" predrasudama, i za razliku od mene kod tebe argumenti nikad nisu zadovoljavajući, već su sve nekako emotivni ili je potrebno da budu takvi da bi ih ti uopšte čula).
A ovakva reakcija je blaga za seljački pristup koji si ispoljila, znači ne reagovanje na tvrdnju nego opanjkavanje autora....ne argumentom , već izjavom..... ali nije ti prvi put, a i slaže se sa pristupom "ciganske elegije".......
Dakle , argumentovano , nema nijednog argumenta osim da je sve netačno od navedenih mojih tvrdnji.
A kad već tvrdiš da je netačno , onda je nemoguće da postoje iskusne tete koje pogledima šacuju predivne devojke, ili drugarice koje su kao najbolje prijateljice , a sve navrću na svoju vodu.
Ili je problem u muslimanu , koji će podeliti hranu u vozu koji je iskočio iz šina pred tunelom.
Ili je problem u Vlasotinčanima, što su toliko željni da se domognu trenutka i situacije da pokažu da i oni mogu negde i za nekog da budu gospoda....
Moje iskustvo je očigledno različito od tvog....moje je za tebe neistina.....tvoja stvar....
Tvoje iskustvo je za mene neiskustvo.......izjave su često pravljenje magle......ali to je moja stvar....
Kao i sve na svetu, postojaće 4 istine.
Jedna je tvoja, jedna je moja, jedna je utisak koji većina uporedjuje sa svojim iskustvima, i jedna je ona koja će zavladati kao rezultat ubedljivijeg iznošenja teza.
Tvoja će ostati tvoja, samo nećeš više da se pozivaš na "vidiš da i drugi kažu da nisi u pravu".
Moja će možda ostati moja, to zavisi od stalnog uporedjivanja više argumenata.
Utisci , to će zavisiti od iskustva i godišta onih koji učestvuju u diskusiji.
A opšteprihvaćeno mišljenje je igra koja zavisi i od raspoloženja ostalih.....