Сексуална исповест

jovan bronzousti

Ističe se
Banovan
Poruka
2.339
Помаже Бог, грешници. Наиме, сматрајући да се већ дуго познајемо, решио сам да коначно откријем свој прави идентитет. Ја сам чувени светац,исцелитељ и мислилац свети Јован Бронзоусти. Поклоните ми се, смртници, и молите се за спасење душе своје, иначе вас чека огањ паклени.
И не заборавите: све ће то народ побронзити.. (kapirate,umesto pozlatiti) :pop:

Помаже Бог, грешници. Наиме, сматрајући да се већ дуго познајемо, решио сам да коначно откријем свој прави идентитет. Ја сам чувени светац,исцелитељ и мислилац свети Јован Бронзоусти. Поклоните ми се, смртници, и молите се за спасење душе своје, иначе вас чека огањ паклени.
i došao si da kakiš jel da?

Poslednja izmena:
Poklonio sam ti se i evo molim se za spasenje duše :kafa:

Prešaltaj se na Pdf "Religija"😁
Нећеш ТИ одређивати Божијем човеку где ће да просипа своје умотворине! Покај се,грешнице!
Bra'o ti ga, konacno duhovita osoba u ovom dunjaluky 🕯️
Хвала али није ми циљ да будем ''духовит'' поштована Атлантида већ да просветлим бесловесну масу и окајем грехе њихове.
i došao si da kakiš jel da?
Управо тако, кћери моја.
шта бре има да се капира
још један клон налог смрдљивог трола...
Покај се, демону, на Божијег човека си кренуо! EXORCISAMUS TE OMNIS IMMUNDUS SPIRITUS! HANC ANIMAM REDINGTEGRAM! LUSTRA! LUSTRA! ДЕМОНИ НАПУСТИТЕ ОВОГ ЧОВЕКА!
Јел боље саде?
Mogu da se ispovedim oče?
да

Jednom sam izdrkao na Jelenu Janković kao klinac. Dan danas se kajem.
То заиста и јесте за кајање и богохулно, јагње моје. Десет оченаша и четри ипо Аве Марије и биће ти опроштено! Поклони се и почни, блудниче.

Back