capljara
Ističe se
- Poruka
- 2.608
Zanemarujete "sebicnost", upoznavanje samog sebe svoje sexualnosti. Ja smatram da tu lezi bit sexualne inteligencije.
Sa mog sebe mozes da upoznas samo ako ti ja dozvolim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanemarujete "sebicnost", upoznavanje samog sebe svoje sexualnosti. Ja smatram da tu lezi bit sexualne inteligencije.

Sa mog sebe mozes da upoznas samo ako ti ja dozvolim![]()

Veoma lepo si objasnila seksualnu inteligenciju .
Muskarcu , generalno je jos uvek vazno da bude alfa muzjak .,dok je zena jos uvek ta koja ce ( bez nagona produzetka vrste ) pokusati da izdvoji muzjaka iz copora.
Problem je u tome da nase nagone , koji su donedavno bili sasvim prirodni i, zamenjuje jedna nova vrsta zadovoljenja , a koja je uslovljena vremenu u kojem zivimo .
Ta nova vrsta nagona uslovljena je brzinom zivota ( protokom informacija ,nemanjem slobodnog vremena , stresom ...) a rezultat je otudjenje , i sve manje vremena za upoznavanjem ,
i realnijom slikom partnera , sto opet dovodi do promuskuliteta. U nadi da ce mo naci pravu -og , covek pribegava zadnjem sto mu je ostalo u odabiru partnera ,a to je mozak .
Najbolju sliku takvog drustva , je kroz svoje filmove do tancina objasnio Vudi Alen satiricno ali istinito . Onako zgoljav , ruzan , on pribegava intelektualnom nacinu udvaranja gde svoje ( obicno fanfatal " zrtve " ) odvaja pamecu , harizmom , duhovitoscu.....gde maco tipovi ostaju pri strani kao nemi posmatraci , ili poslednji kauboji koji polako odlaze u zaborav.
U ovakvom slucaju daleko je veca degradacija zene , nego recimo pukog zivotinjskog nagona coveka intelektualca koji nezadovoljan sobom i celim svetom pokusava da zadnjim trzajem svog bica pronadje veru u zivot ( Poslednji tango u Parizu - Brando ) gde zena ni u jednom trenutku nije ponizena , cak i kroji sudbinu glavnog junaka prepustajuci svoje telo ,
suicidnom egocentriku ,
Naveo sam primere filmova jer nisam slikovitije mogao da objasnim kako ja shvatam musko zensku sex. inteligenciju.....Kada bih pokusao sa banalnim svakodnevnim recnikom da objasnim kako danas muskarac intelektualno reaguje, svelo bi se na puku banalnost tj " uzrecicu " koja ni malo nije neistinita a glasi : " Sluzi ga ko budalu **** " cime bi zastitio svoj ego koji je bitniji od pukog vodjenja ljubavi tj hebanja....![]()
..sad tek vidim koliko nam je potrebna seksualna inteligencija ...Zanemarujete "sebicnost", upoznavanje samog sebe svoje sexualnosti. Ja smatram da tu lezi bit sexualne inteligencije.
...sexualno inteligentni su oni koji nisu devijantni![]()

...sexualno inteligentni su oni koji nisu devijantni![]()
Mozes li objasniti rec " devijantnost " u kontekstu iteligencije , pa bila ona i seksualna?

...kad se sexualni instinkt ispoljava na nacin koji je drustveno neprihvatljiv i bioloski nepozeljan
Joj nemoj bolje ona nista da objasnjava![]()
Joj nemoj bolje ona nista da objasnjava![]()
...kad se sexualni instinkt ispoljava na nacin koji je drustveno neprihvatljiv i bioloski nepozeljan
... a cemu sluzi sex sveznajuci![]()
I u kakvoj je to vezi sa sexualnom inteligencijom? Objasnila si samo sta znaci devijantnost.... A i to je stvar subjektivnog dozivljaja. Neko ne mari da li je to sto radi sa svojim partnerom u 4 zida prihvatljivo za drustvo i produzenje vrste.

...to sta ti radis sa partnerom je tvoja stvar zasto si to povezala sa devijantnim ponasanjem![]()

...pa radi ko ti brani...sto vise to radis bices inteligentnija...sexualno![]()
... a cemu sluzi sex sveznajuci![]()
Nije nuzno tako. Kod nekih je upravo suprotno. Bitno je koliko covjek osvijesti to sto radi u vezi/toku sexa.

Kad porastes kasce ti se samo..mozda

Bash si dosadna.Uzmi chachkalicu za pochetak i probaj.Sigurno te neche nishta boleti....pa radi ko ti brani...sto vise to radis bices inteligentnija...sexualno![]()
S njom prichati o sexu je besmislica.@ Polaznik
Tako je to kad nekome neka rijec interesantno zazvuci pa je odluci ubaciti u post....
Kad ukapirash da prvo treba da probash pa onda da prichash,sve ovakve teme che ti biti jasnije.Dotle nishta od tebe....da bi znali koliko ste sexualno inteligentni morali bi da odgovorite na pitanja koji su vasa sexualna uverenja vrednosti i motivi .... ti devijantna nista ne kapiras kao i obicno a ni ti prolaznik nisi mnogo bistriji![]()

, sta jes jes 
...mnogo ste mi vi sexualno inteligentni, ne mozete partnera da navatate ni za 1 noc a ne za nesto duze![]()