SEKSUALNA DIVLjAKUSA

• Začetnik teme Začetnik teme Dzeca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nikada mi nije bilo jasno zasto se devojka ljuti kad je pitam sta i kako hoce sex.
Najbolje je da kazes sta te pali. Pa i nama je u interesu da je devojci lep i da uziva. Tako i mi dobijemo vise. Ja bre lepo kazem sta hocu i obicno dobijem. A ima i ona narodna: Nejede onaj koji je gladan vec onaj koji trazi.

Dzeca:
E pa lepo,sad kad ste se upecali na na naslov,da procitate sledece :)

Naravno pristalica sam i obozavateljka SEXA.
Kako vise sebe upoznajem,u tom svetlu,kapiram da me vise privlace perverzije tipa podciljavalje,podvezi,druge uloge,very dirty talk.....(naravno u nekim granicama normale i bez telesnih povreda)

Inace,ja sam na izgled,skatka,mila :) (mada bez skromnosti dobra sam ribica)
Ne zeleci da me partner pogresno razume,vise nekako glumim i nisam 1OO% ja u sexu-samim tim cesto mi izostaje orgazam :(

P.S. Ne mislim na sex kombinacije vec na emotivnu vezu!

E sad,kako pokazati svoju divlju stranu,al opet ostati u njegovim ocima i fina i slatka?
Devojke,momci??

Ne seri ako si dobra riba sta ces na forumu.

Ja bih te recimo (ako jesi zaista dobra) razvalio ne bi ti bilo dobro, uz sve te "prljavstine" koje volis ali kada nemam kesh ti mi ne bi htela dati... :-|

Onda nemoj da se zalis!

Joya!:
dok mu sapuces na uvo:'' Mmmm..maco, budis zver u meni.....Hocu sa tobom da srusim granice..'';) Eto, ja to sad govorim - i vole..:P Svaki misli da je on taj sa kojim zelim sve.:):)

Ovo moze samo politicaru da digne tuki...

@ (tetka) H: Opet naleces - ma pusti je, bice vishe q za tebe, tj. manje konkurencije (slatkih, malih nulica u krevetu)

Dzeca:
E pa lepo,sad kad ste se upecali na na naslov,da procitate sledece :)

Naravno pristalica sam i obozavateljka SEXA.
Kako vise sebe upoznajem,u tom svetlu,kapiram da me vise privlace perverzije tipa podciljavalje,podvezi,druge uloge,very dirty talk.....(naravno u nekim granicama normale i bez telesnih povreda)

Inace,ja sam na izgled,skatka,mila :) (mada bez skromnosti dobra sam ribica)
Ne zeleci da me partner pogresno razume,vise nekako glumim i nisam 1OO% ja u sexu-samim tim cesto mi izostaje orgazam :(

P.S. Ne mislim na sex kombinacije vec na emotivnu vezu!

E sad,kako pokazati svoju divlju stranu,al opet ostati u njegovim ocima i fina i slatka?
Devojke,momci??

Ja sam imao ovakve poznanice....
I sve je moguće....Moram da naglasim da je jedna od njih kad se ostvarila tj kad je videla da je potpuno zadovoljna i prihvaćena i kao slatkiš i kao dinamit i kao otkačena (u seksualnom planu) jednostavno postala normalna. Ovakvo njeno ponašanje je bilo bunt prema nekome, nečemu, detinjstvu i da dalje ne ulazim u prošlost.Vrsta samokažnjavanja kroz kažnjavanje sredine.

Naravno ima i onih kod kojih miris normalnih potreba i želja nikad neće probuditi strast, jer su već "deformisani" a egocentrično su izolovani , pa ništa ne dopire do njih osim ličnog ispunjenja i zadovoljstva na prvu loptu....

Back