Seksi ves

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.066
Gde kupujete seksi ves? Mislim na hot seksi ves, ne na gacice sa cveticima i pastelnim bojama. Znaci tangice, mrezasto... da ne crtam sad. I ako narucujete online, koliko su pouzdane velicine? Ko ne pravi razliku ili ne kupuje, bezi s teme i nazad na "ostavio me/ostavila me"
Pitam za drugaricu.

Gde kupujete seksi ves? Mislim na hot seksi ves, ne na gacice sa cveticima i pastelnim bojama. Znaci tangice, mrezasto... da ne crtam sad. I ako narucujete online, koliko su pouzdane velicine? Ko ne pravi razliku ili ne kupuje, bezi s teme i nazad na "ostavio me/ostavila me"
Pitam za drugaricu.
Koji si ti kralj. :worth:

Pitam za drugaricu.

Reci drugarici da joj sav hot seksi veš sveta ne može pomoći ako nema "ono nešto".
Žena treba da bude hot kad treba a ne da se pouzda u veš.
Seksi veš je šlag na tortu, a džaba šlaga ako nema torte. :p

Dakle , problem je odgovoriti na pitanje ..
Malo je iznad tvojih dimenzija ,,ili?
Hajde evo ako bi ti biko lakse s emocijama. Obukao bih i ribarske cizme, mrezu preko kite i mrezastu ala "Tifa bjelo dugme" majicu ako bih znao da je to istinski pali i da ce nam biti ludo i nezaboravno u krevetu. Ali ako bi mi to trazila da obucem iz nekog nebuloznog glupavog razloga ravnjanja i ravne casti, onda bih joj rekao da bi morala da ode i iscepa jedno 15 metara drva prvo.

Back