Sex shop

U Srbiji ne, jer nema ništa dovoljno dobro.

U Amsterdamu 1990ih, kad sam tamo živeo godinu i po dana, redovno sam pazario u par najboljih (koji NISU u četrvti crvenih fenjera nego dalje, izvan turističkih maršruta). U Kanadi isto, pa čak par puta i u Kini kad sam tamo živeo, išao i na trodnevni Sajam sex igračaka u Guangzhouu (tri hale na sajmištu, u jednoj su bili samo vibratori, u drugoj suplementi, stimulansi, kineska medicina, u trećoj lutke, bičevi i svašta nešto).

U Srbiji ne, jer nema ništa dovoljno dobro.

U Amsterdamu 1990ih, kad sam tamo živeo godinu i po dana, redovno sam pazario u par najboljih (koji NISU u četrvti crvenih fenjera nego dalje, izvan turističkih maršruta). U Kanadi isto, pa čak par puta i u Kini kad sam tamo živeo, išao i na trodnevni Sajam sex igračaka u Guangzhouu (tri hale na sajmištu, u jednoj su bili samo vibratori, u drugoj suplementi, stimulansi, kineska medicina, u trećoj lutke, bičevi i svašta nešto).
Možeš li da pojasniš šta je to što te zanima a šta nije dovoljno dobro u Srbiji? Ako želiš, naravno
Da li je problem naših uvoznika ili nema mušterija za takvu robu ovde?

Da dodam svima pitanje: kupujete li preko neta pre nego da odete u radnju?

Možeš li da pojasniš šta je to što te zanima a šta nije dovoljno dobro u Srbiji? Ako želiš, naravno
Da li je problem naših uvoznika ili nema mušterija za takvu robu ovde?

Da dodam svima pitanje: kupujete li preko neta pre nego da odete u radnju?
Ne znam je li problem u tome što uvoznici misl da neće da prodaju ili u tome što zaista nema mušterija ali ako naručiš 15 komada nečeg malo egzotičnijeg, a prodaš dva za godinu dana, to nije dobar biznis ni za knjižaru gde knjige stoje nabudžene u ormanima, a ne za sex shop.

Preko neta proveravam šta ima, ali osim avio karti (trenutno, naravno, njih ne kupujem zbog kovidmanije, ali govorim o principu), preferiram da ono što kupujem dodirnem rukama.

Sećam se prvog ulaska u sex shop, tek završila srednju. Ušla sama iz radoznalosti. Bila desetak minuta i zbrisala.
Kasnije sa drugaricom, pa sa jednim deckom... i tako recimo udjem u shop jednom ili dva put godišnje. Obično sama.
Sad mi je zanimljivo kako su cool ljudi koji rade u shopu. Kako može lepo da se popriča sa njima. Ponekad iznenadim i sebe kako opušteno postavljam pitanja...
P. S. Poseta sex shop-u može biti izvesna samo spoznaja ;)

Da li posećujete iste i zašto ne? :D
Šta vas tamo zanima?

post scriptum:
samo bez vulgarnosti, molim :D
I.... Ko se stidi da napiše nek ne ismejava one koji pišu ☝️

Probao jednom da udjem i popalio alarme na vratima.
Radoznao sam sta ima da se nadje ali mi trenutno nista ne treba iz takve radnje.

Mada mi ne bi smetalo da radim tamo ili u fabrici gde se prave igracke :andjeo:

Ja usao na zelenjaku par puta. I super mi bilo da vidim sve one stvarcice :D i ici cu opet jer mi je najjace kad gledam u likove sto ribe sto muskarce koji se tako postide kao da su dosli kod dr za venericne bolesti :mrgreen:
izrwzi njihovih lica - komedija

Da, redovno, makar jednom godišnje. Ali u pravu je SM&D, kod nas su proizvodi loši, uvoz iz Kine, sa uputstvima kojima fali pola gramatike (samo tvrdim činjenice), i bez naznačenog sastava materijala (što je najvažnije). Valjda je i dalje tabu pa je tržište neregulisano. U višem cenovnom rangu ima lepih igračaka.

Ja usao na zelenjaku par puta. I super mi bilo da vidim sve one stvarcice :D i ici cu opet jer mi je najjace kad gledam u likove sto ribe sto muskarce koji se tako postide kao da su dosli kod dr za venericne bolesti :mrgreen:
izrwzi njihovih lica - komedija
Ta radnja je radila jedno vreme šalterski zbog kovida. Sad je opet otvorena. Kao i u svim prodavnicama pratim akcije. Skoro sam htela onu golicaljku, ali se rasprodala. Veš kao penthouse je ok, cene nisu male, ima i obsessive veša.. U poslednje vreme se sve više uzimaju vaginalne kuglice zbog Kegelovih vežbi za jačanje mišića celog tog donjeg dela, a koje žena može da nosi tokom dana dok radi.. Ima toliko toga zanimljivog, elegantne maske za oči, bodiji, bebi dol, no mnogo se jeftinije dobija, ako se zna šta se hoće, poštom iz inostranstva. Realni dildoi nisu skupi ako se uzme koliko dugo mogu da traju, ko već nema mogućnost da bude sa muškarcem. Itd itd

Ta radnja je radila jedno vreme šalterski zbog kovida. Sad je opet otvorena. Kao i u svim prodavnicama pratim akcije. Skoro sam htela onu golicaljku, ali se rasprodala. Veš kao penthouse je ok, cene nisu male, ima i obsessive veša.. U poslednje vreme se sve više uzimaju vaginalne kuglice zbog Kegelovih vežbi za jačanje mišića celog tog donjeg dela, a koje žena može da nosi tokom dana dok radi.. Ima toliko toga zanimljivog, elegantne maske za oči, bodiji, bebi dol, no mnogo se jeftinije dobija, ako se zna šta se hoće, poštom iz inostranstva. Realni dildoi nisu skupi ako se uzme koliko dugo mogu da traju, ko već nema mogućnost da bude sa muškarcem. Itd itd
Razumeš se...

Nisam. Nema potrebe.

51381478019_d81e7113dc_o_d.jpg

Back