andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.251
pa ko ti je kriv pa se igras sa onim paljevinama tamo !Desi seselju nisam te prepoznala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko ti je kriv pa se igras sa onim paljevinama tamo !Desi seselju nisam te prepoznala
Ja se igram sa svima, inkluzivna sampa ko ti je kriv pa se igras sa onim paljevinama tamo !
sa mnom nema igre devojkoJa se igram sa svima, inkluzivna sam![]()
Posebne. Mnogo slatko govoresa mnom nema igre devojko
kakve su hrvatice?
Njih nisam ni izdaleka,...zonska liga frajera. Mali, zdepasti i de.beli.probala bih grka i italijana,onako samo u svojoj glavi![]()
Objasni zasto italijana?probala bih grka i italijana,onako samo u svojoj glavi![]()
Jokjel se racuna rvatica
Nisi hteo ruznu ili manje mnogo manje lijepunapala me grkinja neka, bila tada lezbejka ko m.šerifović, reko aj bona dobro je...![]()
ok,objasnjenje u nastavkuObjasni zasto italijana?
Ubedjen sam da dosta ima u delu šarma i čuveno žabarskom falisanju zena i njihove gracioznosti lepote..
Ono
Ke bela sinjora
Belisima
I ostale trte mrze, lepo zvuci zar ne...
Postoji razlog zasto su u tome br jedan
Kao i srpkinje. U ono doba jedina razlika manje femkaste...sa mnom nema igre devojko
kakve su hrvatice?
Detaljisi
nije lep,eroticanDetaljisi
Lep je?
Ili ti u strasti prema sladoledu vidis.... Sram da ti udje
Erotican, to je radi fotkenije lep,eroticando sladoleda je ustvari sta lupetam uopste
![]()
koliki je kod nas prosek?Erotican, to je radi fotke
Rekoh ti taj njihov trud oko zena kavsljerstvo izrazeno i sve onolike rijeci romanticne, ke bela, Belisima, perfetamente i slično ima svoj razlog zasto stim preteruju
Nacionalni prosek muskosti im je nesto manji od 12 cm.
Ne laje kera radi sela, moraju da nadoknade prirodni deficit otuda to zabarsko preterivanje u tim preslatkim rijecima i kavaljerstvu...
Nisam se salio.koliki je kod nas prosek?
pitam te.Nisam se salio.
14 15pitam te.
mislis da je to ok velicina?
Nije vazno sta ja mislim. Ako je nesto ispod 12 prosek, veliki broj njih je i sa 10 zar ne...mislis da je to ok velicina?
kako srbi nadomeste?Nije vazno sta ja mislim. Ako je nesto ispod 12 prosek, veliki brojnih ih je i sa 10 zar ne...
Utice na muskarca. Vise pribegava pomoc im sredstvima i ljupkosti
Sta nadomestavaju?kako srbi nadomeste?
pa mislis da je 14 waauu?Sta nadomestavaju?
Nije wau ali je realnost neki prosek do 15. Normala je nije deficit ko sa 10pa mislis da je 14 waauu?