Seksi profesorke

Професор ликовног, прави уметник све са брадицом и шареним прслуком. :lol:

На факсу један професор који је бивши муж моје тамо неке тетке. Каже мама- Наопако, немој нешто да имаш са течом. :lol:
:pop:
Nikako sa tečom 😂

bile neke babe, tri dana pred smrt...isao sam na desetak sahrana nastavnica i profesorki...bila jedna lujka iz matematike, u drugoj godini srednje skole...licila je na ovu Dariju Kisic Tepavcevic, bila je kao stena...vukla nas je za usi, pitajuci GDE GLEDAS, STA HOCES, A GRUDI 6 ILI 7,,,jednom je htela da povuce jednog ucenika za uvo, pa pala na mene...njene grudi na mom licu, ne smem da pominjem sta sam uradio...

Profesor OTO-a, zlatna kosa kao griva, lepo lice, lavovska pojava, a tako su ga i zvali. Ponekad pomislim da bih volela da ga sretnem u nekom budžaku :rumenko: mada je sigurno prop'o od tad.

Osećala sam i nežna osećanja prema profesorki srpskog iz osnovne i fizike iz srednje. Nisu bile ni lepe ni ženstvene ni zgodne, nešto drugo me privuklo.

Profesor OTO-a, zlatna kosa kao griva, lepo lice, lavovska pojava, a tako su ga i zvali. Ponekad pomislim da bih volela da ga sretnem u nekom budžaku :rumenko: mada je sigurno prop'o od tad.

Osećala sam i nežna osećanja prema profesorki srpskog iz osnovne i fizike iz srednje. Nisu bile ni lepe ni ženstvene ni zgodne, nešto drugo me privuklo.
Ja sam bila zaljubljena u profesorku informatike u srednjoj, imala je 25 godina i pokusavala je da izgleda strogo. A i zivela je u mom naselju pa je to bio dodatan izazov mojoj zaljubljenoj dusi. Posle sam cula da se udala za nekog dedusinu :/

Nothing Stick Around GIF by Originals

🤷‍♀️

Back