- Poruka
- 42.007
lepo me zamolite da vam otvorim lepu i kontroverznu temu umjesto ovako tuznih oglasa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa ne jer ljudi ne znaju da prepoznaju bolje ,sve je to vise da se pohvale s teglom dve a ja 30-40kg godisnje,ima raznih testova a i plati se test jednom i mirna backa otiso kod decka gajbi,izvadio meze i grozdje,nigde traga da nesto mulja,mogo sam da narucim teglu i odnesem na test al mi je ok delovalo sveJedino ako znas nekoga ko kupuje od njega godinama i preporuci ti.
Ups, a šta fali bračnom sexuOn trazi seks
Ne zeli brak
to što je nemoralan. jedino je moralan vanbračni seks i to u svinjcu ili bar septičkoj jamiUps, a šta fali bračnom sexu![]()
Sviđa mi se što pratiš trendoveto što je nemoralan. jedino je moralan vanbračni seks i to u svinjcu ili bar septičkoj jami
Aaa nistaUps, a šta fali bračnom sexu![]()
Najomiljenija poza u krevetu ?Ups, a šta fali bračnom sexu![]()
evo ja cu? bas si mi po ukusu.dobar dan.ovde čuveni poljoprivrednik iz okoline negotina, glibodrag Živadinović, od oca blatomira i majke zorane.bavim se zemljoradnjom ali i poljoprivredom.uzgajam svinje,krave,gusenice i krpelje. veoma sam visok i zgodan, visok sam 142 cm i težak 119 kila. vrlo sam nabildovan a imam i velike mišiće. tražim ženu (može i muško) za brak a možda čak i dopisivanje.pederri stop.
Suva slanina ,suvi vrat,domaća rakija i tamnjanika domace vino,jagnje domaće mhm..uff sto nisam zensko malo sam ljubomoran sto me preduhitrievo ja cu? bas si mi po ukusu.
šta će ti žena kad imaš krave i ovcedobar dan.ovde čuveni poljoprivrednik iz okoline negotina, glibodrag Živadinović, od oca blatomira i majke zorane.bavim se zemljoradnjom ali i poljoprivredom.uzgajam svinje,krave,gusenice i krpelje. veoma sam visok i zgodan, visok sam 142 cm i težak 119 kila. vrlo sam nabildovan a imam i velike mišiće. tražim ženu (može i muško) za brak a možda čak i dopisivanje.pederri stop.
Pitaj ga za horoskopski znakevo ja cu? bas si mi po ukusu.
hvalaevo ja cu? bas si mi po ukusu.
pa dosadi stalno samo nji da prccam -.-šta će ti žena kad imaš krave i ovce
hvala
dali ti odgovara venčanjo recimoo 21.12.2034. po gregorijanskem kalemdaru?
pa dosadi stalno samo nji da prccam -.-
ovaj mi lići na one vašeDobro došao ti nama, pa daće Bog i da te oženimo![]()
Tebi je izgleda hemija udarila "u glavu" .evo kako sam bila naivna.
Tebi je izgleda hemija udarila "u glavu" .
Pametnije ti da uzmeš masažer iz oglasa ili teve šopa .
Legneš i biraš mod .
naravno, to je ta masaža bez srećnog završetka a prijaPa evo skoro sam našla nekog ko stvarno i radi tu musažu, nisam još probala, ali je masaža bez seksa.
Zašto ljudi ne bi probali tako što? Deluje zanimljivo.
Ne, naravno da nije zanimljivo da sam sebe masiraš, imam ja masažer, doduše anticelulit
u principu volim masaže, i da imam više novca stalno bi išla na razne.naravno, to je ta masaža bez srećnog završetka a prija![]()
kad si se loše udala trepi da imam više novca stalno bi išla na razne.
Ugledaj se malo na čoveka i idi ***** neštoovaj mi lići na one vaše![]()
Ti si udata, bezi tamo.lepo me zamolite da vam otvorim lepu i kontroverznu temu umjesto ovako tuznih oglasa