крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.934
Ма не треба то водити нигде.To ne mozes da znas dok se ne odvede u krevet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма не треба то водити нигде.To ne mozes da znas dok se ne odvede u krevet.
Nego u kola a?Ма не треба то водити нигде.
Kolko može da razvije?pežo 4008 manualni 6 brzina
Не дирати.Nego u kola a?
i ja sam u guračkom timuEvo, guram nekako. Gde si ti?![]()
nije on previše jakKolko može da razvije?
Ja uvek kazem nije vazna maksimalna brzina nego ubrzanje kako tu cupa i naravno stabilnost.nije on previše jak
150 konja
ono 200+ koji km
Ti Amerikanac znam da je tebi smesno 150 konja ali mi Evropljani ne vozimo kola od po 2 tone.150 konja![]()
slažem seJa uvek kazem nije vazna maksimalna brzina nego ubrzanje kako tu cupa i naravno stabilnost.
Kad sam gledao jedan auto pre par meseci i lik mi prica maksimalna brzina ...ja se mislim zabole me za maksimalnu brzinu ..i odmah mu kazem meni je vazno medjubrzanje.Ja uvek kazem nije vazna maksimalna brzina nego ubrzanje kako tu cupa i naravno stabilnost.
Šta je to za moj MACK sa dve kabine.Ti Amerikanac znam da je tebi smesno 150 konja ali mi Evropljani ne vozimo kola od po 2 tone.
O tome i pricam to ima 100 tone i bez par turbina go q....Šta je to za moj MACK sa dve kabine.
Meni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve !
Još i lepo izgleda.
Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.
Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !
Jel i vama to seksi?
Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?
Jeste al kad ja povucem sirenu i zatrubim i upalim farove svih 7 traka oslepe i zagluve odmah i samo se sklanjaju do Kanade.Ja uvek kazem nije vazna maksimalna brzina nego ubrzanje kako tu cupa i naravno stabilnost.
Ideš za KanaduJeste al kad ja povucem sirenu i zatrubim i upalim farove svih 7 traka oslepe i zagluve odmah i samo se sklanjaju do Kanade.
Što? Mogu da te povezem dobra je kabina al prate me na softweru pa ne smem mnogo da se zadržavam.Ideš za Kanadu