Seksi internet prevarantkinje

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
sta mislite sa koliko ste njih do sada komunicirali i jel neka pokusala da vas uceni necim ili iznudi neki novac
dal cim osete da ste dekintirani gube interesovanje i na koji nacin detektujete da su to lazni profili
da li one mgu da sklope i neku slozeniju pricu koja bi vama delovala uverljivo ili imate mehanizme razotkrivanja

Meni je jedna uzela 100 eura.. kaze stala joj kola kod slavije.. posle me primorala na sex i onda se pokajala i vratila mi pare.

slepo sam jednoj auto vise puta dok se nije pojavila druga bez auta al tu sam teglio neke torbe

- - - - - - - - - -

Kako bre neko moze da ti izvuce kintu?
Delujes kao ozbiljan covek.

jednom su me dve obradile na finjaka za stoju
rade u duetu a kao slucajno se zadesile na istom mestu

a što tu pojavu vezuješ za žene???

mada pričaju da ima nekakvih takvih po autobusima koje te na finjaka izdžepare (znam za mogući slučaj) ali ovo preko interneta mislim šta vezano je za pol?? jednom sam posumnjala da je mogućnost a drugi put sam se prepala. sve u svemu treba imati lampicu upaljenu pogotovo kad im se mnogo sviđaš :zper:

ovo za autobuse, kao jedna nešto pita i fina je a druga je tu blizu pa ti valjda izvuče tako nekako

mada pričaju da ima nekakvih takvih po autobusima koje te na finjaka izdžepare (znam za mogući slučaj) ali ovo preko interneta mislim šta vezano je za pol?? jednom sam posumnjala da je mogućnost a drugi put sam se prepala. sve u svemu treba imati lampicu upaljenu pogotovo kad im se mnogo sviđaš :zper:

ovo za autobuse, kao jedna nešto pita i fina je a druga je tu blizu pa ti valjda izvuče tako nekako

svidžaš mi se..

pa zato sto ima seksualnu konotaciju,sex je mocno manipulativno oruzje u rukama zene sa namerom
par golisavih fotki i to je to,igra moze da pocne cak ne moraju ni biti tvoje

Back