DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.089
Samo ako radis gloryhole !Ako zelis da dozivis pravo "erotsko iskustvo",evo,ja sam jedna od njih! "Bez konkurencije"! Pa me nadi,i pozovi za dogovor! Sve ti Pise u oglasu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ako radis gloryhole !Ako zelis da dozivis pravo "erotsko iskustvo",evo,ja sam jedna od njih! "Bez konkurencije"! Pa me nadi,i pozovi za dogovor! Sve ti Pise u oglasu!
Sta se cudis Ljubice vidis da smo svi prsli.
I ja sam, ali toliko...?!Sta se cudis Ljubice vidis da smo svi prsli.
Mi smo posebna sortaI ja sam, ali toliko...?!
Evo utesih se![]()
Nije se tebi jebalo burazeruJa kad odem kod zubarke zveram okolo dal joj je cisto, odakle uzima rukavice.
Jednom sam popizdeo na frizerku, pitala me da li hocu da mi skrati bradu, rekoh moze. Ocekivao sam da ce da izvadi posebne makazice, obrise, sta vec, kad ona onom masinicom wiijuuuuuu.
Kad sam skocio sa one stolice reko : sta to radis?
A ona ladno: stoooo? Sta t' fali?
Sta sta mi fali, ko zna koliko si masnih kosurina time, pa hoces meni preko usta.
Zamiski tek kurawa. Kuku
Kevo pa gde si bre ti?Cuj adresar, pa da zvrji prazan. Znaci ni za lek
dve djevojke,klinke,uljeti i po koji trensvestitIma li neko iskustva sa seksi adresarom nebitno muško ili žensko i kakva?
Cao gde moze da se nadje devojka za druzenje u Nisuupisala sam te ... javi se na pp
Jesam, super iskustvoKazi ti nama jel si je vodio na onu tantricku masazu...
Daj brojupisala sam te ... javi se na pp
Jel imaš neku da preporučiš da je normalna?sve foliranti ovde i svi fini.Šta se isčudjavate.Koristim maksimalno oglase.Platim,nekad bude lepo,nekad loše.Kako na koju naletiš.
Planiram sad i na yoniJesam, super iskustvo
ima nekoIma li neko iskustva sa seksi adresarom nebitno muško ili žensko i kakva?