Seksepil

ovog puta mozes da se zahvalis emociji

ne volim kad neko ne zna da odgovori a kao sto je poznato ja ne umem niti zelim medju redovima da citam

Ја ћу ти одговорити без устезања. Није она једина на форуму.

- - - - - - - - - -

Tamo su najzanimljiviji upravo muškarci.:lol:

Нема тамо мушкараца. Све го клинац.

227183.1.jpg

https://speakerdata.s3.amazonaws.co...mily-blunt-20071217040803185-2232858_640w.jpg

Ljudi moji,sto sam ja imala koleginicu!!!
E,to je bila seksipilna zena...Kad udje u kancelariju i stane u neku pozu,kuk izbaci,noga vitka uvek dobre cipele,uska haljina savrseno joj je stajala,dekolte uvek ali samo u naznakama razdeljka dooobrih grudi.Kosa tamno crvena skoro trula visnja,uvek cista i doterana.Kad progovori da uuumres,cak i kad je nadrndana mi svi blenemo u nju ko debili.Zene i muskarci su joj se divili.Zene su iskreno priznavale da je uzasno zgodna,mada niska i malo nabijena al bre zgodna,super zgodna.Znala je da nosi svoje telo na tim stiklama.Ej...kad su zene ostajale bez reci na njenu pojavu.Umela bre zena da bude primecena i da ostavi za sobom razrogacene oci svih nas zena po kancelarijama sklonih torokanju i ogovaranju ali nju nijedna nije mogla,niti htela da spori.Kad zena zenu etiketira kao seksipilnu onda je to tako sto posto.Nemojte me pogresno shvatiti da sam nastrana ali ova zena je u sebi imala nesto neverovatno.Niti je bila bogzna kako obrazovana,niti pametna onako, prosecno.Imala je sina velikog za njene godine,dakle malada se ...sta vec ali i sad posle 15godina od kako nije u firmi kad se pomene njeno ime sve koleginice a kolege normalno je pamte po toj seksipilnoj energiji koju je sirila.Nikad vise nisam srela takvu zenu niti sam u nekoj prepoznala taj pravi seksipil.

Sto se tice muskaraca uzasno mi je seksi npr glas Ogija Radivojevica,spakovan u urednog,visokog,otmenog muskarca sa manirima domaceg vaspitanja.Uzasno je seksi kad muskarac u restoranu namesta stolicu zeni koja treba da sedne a pri tom to radi tako lezerno i kavaljerski.

Back