електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
da ne citam a i tup sam
jedino mi nije jasno da ni posle par puta pitanja dal sam ili nisam seksepilan, ne umes da kazes da ne vec mi pricas price
Где је та слика? Зашто их стално уклањаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne citam a i tup sam
jedino mi nije jasno da ni posle par puta pitanja dal sam ili nisam seksepilan, ne umes da kazes da ne vec mi pricas price
da ne citam a i tup sam
jedino mi nije jasno da ni posle par puta pitanja dal sam ili nisam seksepilan ,ne umes da kazes da ne vec mi pricas price
Kod muške sam uzdržana,što ne znači da nemam mišljenje.
Mnogo mi je lakše da pišem o seksipilnosti žena.Kod muške sam uzdržana,što ne znači da nemam mišljenje.
![]()

Ja sam redovna na temi ribetine.![]()
Где је та слика? Зашто их стално уклањаш?
ovog puta mozes da se zahvalis emociji
ne volim kad neko ne zna da odgovori a kao sto je poznato ja ne umem niti zelim medju redovima da citam
Tamo su najzanimljiviji upravo muškarci.![]()
ovog puta mozes da se zahvalis emociji
ne volim kad neko ne zna da odgovori a kao sto je poznato ja ne umem niti zelim medju redovima da citam

ne sumnjam ja u to tj. tebe al me prosla volja a nije ni bitno kad bolje porazmislimЈа ћу ти одговорити без устезања. Није она једина на форуму.
- - - - - - - - - -
Нема тамо мушкараца. Све го клинац.

da ukusi se razlikuju ALI slatkoca nije isto sto i seksipilnost,naprotiv.

al to samo sto to vise nije izgled vec karakter 
ne smatram je ni nesto lepom
Ni ja ne volim taj tip lepote,ali se mora priznati da se uklapa u neke standarde lepote.Većina će za nju reći da je lepa.
vidi bogomoljko svi bi mi to 3 u 1,al eto u mojim ocima je samo slatka u najboljem slucaju,mala i krhka,ovo ostalo barem ja kod nje ne vidim
A vidis, meni je ona zenstvena i istovremeno i nevina i perverzna.
evo pogledah je opet dobro mozda malo,nista prenaglaseno,lepe usne ima npr.Жена са раздељком на бради - бљак.