Seks u snu

milicica&decko

Aktivan član
Poruka
1.761
Pre nekog vrmena sanjala sam da se seksam sa jednim poznanikom. Tip poznajemo se samo na zdravo zdravo i viđamo se na okupljanjima zajedničkih prijatelja. Lik je ok ali nista posebno. Daleko od tog da me je nekada (svesno) nešto privuklo na njemu.
Kada sam se probudila bas me zacudilo zašto sam njega sanjala. Toliko mi se taj san uvrteo u glavu da sam potrazila njegov profil na fb i insta.
Pregledala sam objave i slike... Izgubila sam neko vreme a ništa nisam našla sto bi me privuklo.

Da li ste sanjali seks sa ljudima koje znateca apsolutno vas ne privlace ili vas ne uzbuđuju?
 
Desi mi se sa vremena na vreme, mada ne toliko često. U poslednjih godinu dana sam sanjao seks sa dve dobre poznanice.
Kako sam nešto skontao fizički aspekat ne igra neku ulogu o ovome, sa druge strane postoje neke osobine koja su mi privlačna kod njih. Zajedničko za oba slučaja mi je bilo to što sam u tim periodima imao neki nedostatak, a posle nekog dužeg razmišljanja sam skontao da mi ga one mogu pružiti (nije seks u pitanju, ali iz nekog razloga jeste se seksualno manifestovalo u snu)
 
Ово ме подсети на нешто.

Кад сам био млад момчић, и кренули хормони, дакле, неких, можда 14 година. И у свом том набоју одрастања, сањао сам како крешем неку девојку. Оно..она испод мене (мисионарска поза), дакле, у сну ја видим само оно што је испред мене, тј. њен лик и њено голо раме и израз лица. Неки израз у коме се грчи у сексу, али уједно и опуштена.

Мсм...тад нисам ни знао како секс уживо изгледа.

Много година касније, на летовању упознајем девојку. Трећег дана по упознавању долази до секса.

Ја изнад ње, тј. преко ње. И видим лик и раме, буквално исту сцену и исти лик из мог сна.


Е, сад, то је вероватно моја пројекција тог сна после много, много година. И сигурно само постоји сличност између лика из сна и лика ове девојке. И визуелно оно што сам у сну видео и оно што сам после много година видео на јави, али је сличност заиста баш, баш била велика.
 
Углавном и сањам секс са људима који су ми иначе одбојни или неким тотално непознатим, као у магли, чујем, осетим али не видим и не знам ко су.
 
kad sam bio mlađi imao sam ovakve snove.. sad sanjam Cvajzu, druga iz osnovne kog nisam video 100 godina kako sa njim idem da oslobađam neku crkvu na Kosovu od Šiptara.. on mi ke nja njegov plan a u pozadini Bata Živojinović maže džem na leba , sluša nas i smeje se
 
Poslednji put kada sam sanjala sex, a nije bilo skoro, bila sam dan pre toga počela online konverzaciju sa nekim, i to je bilo tako mekano i milo nekako i jako, bio je sneg napolju koji ja volim i osećala sam se ušuškano u tom razgovoru. Bio je topao ali ništa seksualan, no ja sam verovala da će mi se osoba svideti i da će možda nešto biti među nama.

I te noći, tj pred jutro, sanjam baš njega kako se mazimo i čak kao da doživljavam vrhunac, i uzmem telefon vidim od ranog jutra mi je pisao.. Opet zadremam i opet to sanjam i to mi je bio "znak" da je to to, da mi se on stvarno dopada.

Par meseci kasnije shvatam da to ništa nije bilo to 🙃 , da je bilo tu nekih laži. nije se dobro završilo. I tako eto hahaha od tada nisam takve stvari ni sanjala. Nema znakova ;)

Mislim da je to ipak bilo zbog snega i da sam to samo bila ja. Inače mi bojimo sve naše odnose sa drugima.
 

Back
Top