SEKS SA RODJAKOM U TRECEM KOLENU !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam rodjaku,koja je iz unutrasnjosti srbije,iz jednog malog mesta.Dosla je u beograd ove godine,pocela je da studira medicinu,stanuje u studentskom domu.Ja sam
joj jedini rodjak u beogradu,i dosta cesto me posecuje,u mom stanu.Ona je veoma lepa i elokventna devojka,sa puno vrlina.Veoma mi prija njeno drustvo,jer je u odnosu
na njenu generaciju,veoma obaavestena o mnogim stvarima.Primetio sam,da slabo kontaktira sa svojom generacijom,jer joj kako kaze,smeta njihova nezrelost,kakoumnost
i nezainteresovanost za prave zivotne stvari i vrednosti.Ono sto me brine,primetio sam,da koliko je vise vidjam,postajem sve zainteresovaniji za nju,sve vise me kada
je vidim,pocinjem da osecam onu tako dobro poznatu,laku seksualnu uznemirenost,koja mi veoma prija.Ona me sve cesce posecuje,i voli da vodi samnom beskrajne
razgovore,o svemu i svacemu.Nisam nacisto,kako da se prema njoj postavim,a da ne predjem rodjacku distancu,izmedju nas.?

Samo vi pričajte....osobito jer je dama "dobro obaveštena"....a seks ostavite onima koji na njega pravo imaju....kod nas se čak ni domaće životinje
"iz tećeg kolena" ne seksaju....osjećaju sram....možda u vašem kraju ljudi nemaju nikakvog srama kao da su sazdani od bukova trupca....
U pravu si.Ja upravo zato i pisem o ovom problemu,jer imam zaista veliki sram,i ako nisam ucinio nista lose.Ja sam rekao da imam osecaj da je simpatisem
a ne da hocu seks.izgleda da se nismo dobro razumeli.!

U pravu si.Ja upravo zato i pisem o ovom problemu,jer imam zaista veliki sram,i ako nisam ucinio nista lose.Ja sam rekao da imam osecaj da je simpatisem
a ne da hocu seks.izgleda da se nismo dobro razumeli.!
Nagon je prirodna stvar. Kako platonska privlačnost, tako i seksualna. Ako ne znaš da ti je neko brat ili sestra ne postoji kočnica u moždanom SuperegoTM čipu - u redu je da se desi. Ako znaš, jegiba, propade stvar jer, ako ti je onaj čip u kvaru, postoje drugovi Markes i Borkes da te privedu na saslušanje. Oni, inače, mnogo vole da slušaju takve priče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back