seks sa najboljim drugom.....sta posle

Uradila sam to...spavala sa mnogo dobrim drugom:think:
sta ce se desiti sutra?da li da :dash: dok ne zaboravim?
ne zelim da pokvarim prijateljstvo,a sa druge strane tu nema izgleda za vezu.desilo se spontano,neocekivano.......ali sta sutra?:roll:

ja bih vam predlozila da se sada seksualno izvljavate jedno s drugim, bez rezervi:ok:
na prijateljstvo zaboravi, nije ga ni bilo;)

Дај не сери бре, те приче као десило се, не може ништа да ти се деси уколико ти то не желиш, значи немој да се правиш наивна као ето улетео ти изненада.. Сад или наставите да се пеглате или глумите како је све ок, или разлаз.

Дај не сери бре, те приче као десило се, не може ништа да ти се деси уколико ти то не желиш, значи немој да се правиш наивна као ето улетео ти изненада.. Сад или наставите да се пеглате или глумите како је све ок, или разлаз.
hahaha ume i pija da kaze nije da nije !

Uradila sam to...spavala sa mnogo dobrim drugom:think:
sta ce se desiti sutra?da li da :dash: dok ne zaboravim?
ne zelim da pokvarim prijateljstvo,a sa druge strane tu nema izgleda za vezu.desilo se spontano,neocekivano.......ali sta sutra?:roll:

izdala si sveto prijateljstvo ukaljala bezazlenost musko zenskog prijateljstva. posejala si seme bludi medj prijateljima gorece ti dusa !

Slažem se sa ostalima koji su rekli da, ako je do toga već došlo, to čisto prijateljstvo nije ni pre bilo.

Ukoliko ste oboje slobodni, a seks vam se oboma dopao, u pravu je Novka kad kaže da se opustite i uživate u tome, ne i da nužno započnete vezu.

Možda kasnije i poželite, možda i ne, ali nemojte se opterećivati previše. :)

I dalje možete da vodite jednako zanimljive razgovore, khm, čak i interesantnije nego pre, nađete se jedno drugom u nevolji (kao što je neutoljena glad za dobri čaršafskim aktivnostima, na primer). :lol:

Tako je ...:lol:..samo drugi put malo suptilnije bez ne s.eri bre i slicno..

Poslednja izmena:

Back