Seks na nevidjeno???

Verovatno neko mora da bude jako odvratan i lakomislen da bi zeleo seks na nevidjeno?
Otisli moj prijatelj i ja u avanture u Rumuniju, tamo negde 1980. i neke....Imali smo puno leja, a nicega normalnog nije bilo da se kupi....Uzmemo hotel, a vec nakon 5 minuta zove momak sa recepcije i kaze da nas traze dve devojke....Namirisale lovu. Narucimo mi njih za dovece.....Kada su stigle upoznamo se, svi se poskidamo, ugasimo svetlo i legnemo u krevet...E sada ko je tu koju ni danas ne znam, ali da je bilo za obojicu - bilo je. Ujutro ih isplatimo posteno i one odu srecne i zadovoljne.
To je bilo ono na nevidjeno.

Otisli moj prijatelj i ja u avanture u Rumuniju, tamo negde 1980. i neke....Imali smo puno leja, a nicega normalnog nije bilo da se kupi....Uzmemo hotel, a vec nakon 5 minuta zove momak sa recepcije i kaze da nas traze dve devojke....Namirisale lovu. Narucimo mi njih za dovece.....Kada su stigle upoznamo se, svi se poskidamo i legnemo u krevet...E sada ko je tu koju ni danas ne znam, ali da je bilo za obojicu - bilo je. Ujutro ih isplatimo posteno i one odu srecne i zadovoljne.
Adam i Eva..... Odakle je Eva? Pa iz Ruminije.... samuu rumuniji mozes dobiti 3.14cke za jednu jabuku.......

Otisli moj prijatelj i ja u avanture u Rumuniju, tamo negde 1980. i neke....Imali smo puno leja, a nicega normalnog nije bilo da se kupi....Uzmemo hotel, a vec nakon 5 minuta zove momak sa recepcije i kaze da nas traze dve devojke....Namirisale lovu. Narucimo mi njih za dovece.....Kada su stigle upoznamo se, svi se poskidamo, ugasimo svetlo i legnemo u krevet...E sada ko je tu koju ni danas ne znam, ali da je bilo za obojicu - bilo je. Ujutro ih isplatimo posteno i one odu srecne i zadovoljne.

...

Bice da si ti kolegu opalio...

Ili obrnuto...

Odlican nacin da se navuce nekakva polna bolestina.

Back