SnakeS
Početnik
- Poruka
- 40
Imali ste seks na *nevidjeno*????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo.........шта је секс на невиђено? као неки апгрејдовани блајнд дејт?
шта је секс на невиђено? као неки апгрејдовани блајнд дејт?
Moze i to......... Seks je seks....Neka fore sa Sasom Maticem pocnu..3, 2, 1....
глупо је да опет испричам анегдотицу са неправим сашом матићем јер сам је испричала, као, десет пута овдеNeka fore sa Sasom Maticem pocnu..3, 2, 1....
Da, jesam!Ne, a ti?
Уф, немој толико да се трудиш да ми објасниш.Recimo.........
Sta treba da objasnim???? Objasnicu kad mi kazes sta.....Уф, немој толико да се трудиш да ми објасниш.
дефиниши секс на невиђено.Sta treba da objasnim???? Objasnicu kad mi kazes sta.....
Blind date..... Dobijes neciji broj, zapocnes prepisku itd.... Poznanstvo sa nekog foruma, chata....... Jasno dovoljno?дефиниши секс на невиђено.
И како онда успете да имате секс а да се не видите?Blind date..... Dobijes neciji broj, zapocnes prepisku itd.... Poznanstvo sa nekog foruma, chata....... Jasno dovoljno?
Можда је сајбер секс? Преко видео позива.Капирам да може да буде невиђени секс, али секс на невиђено.. :мистергрин:
сајбер секс преко видео позива и даље није на невиђено, осим ако обоје не седите у потпуном мраку покривени ћебетом преко главе лолМожда је сајбер секс? Преко видео позива.
We live in strange times.
Ја бих то прихватио као секс на невиђено, кад су у неком виртуелном квази контакту.сајбер секс преко видео позива и даље није на невиђено, осим ако обоје не седите у потпуном мраку покривени ћебетом преко главе лол
Па онда немој тако да кажеш :ДЈа бих то прихватио као секс на невиђено, кад су у неком виртуелном квази контакту.
Не мора се баш буквално схватати и рећи да се уопште не виде, 'ебем му миша.
Definisi sajber seks.....Па онда немој тако да кажеш :Д
Hvala!
deja vuImali ste seks na *nevidjeno*????
Amin!deja vu