Seks na brzaka

Nije tajna da izigravas budalu pred zenom da joj se svidis, tajna je u tome da izigravas idiota da se ti njoj svidis,i onda si prijatelju moj stari opet pobedio,
jer zenu ne mozes da pobedis to neka ti bude jasno, jer su inteligentija bice od nas, realno brate koja zena nije pametija od muskarca to nisam video, vrlo su inteligentne, psi namirisu strah, ajkula krv a zene budalu. One nisu dostojne da im se priblizis, jer sve glume vrhove riba, a i kako i nebi kada su to grcke boginje ljubavi, i moras sa njima nezno, i tada, opet si ih pobedio :)
tako je bre gatsby! :*

Nije tajna da izigravas budalu pred zenom da joj se svidis, tajna je u tome da izigravas idiota da se ti njoj svidis,i onda si prijatelju moj stari opet pobedio,
jer zenu ne mozes da pobedis to neka ti bude jasno, jer su inteligentija bice od nas, realno brate koja zena nije pametija od muskarca to nisam video, vrlo su inteligentne, psi namirisu strah, ajkula krv a zene budalu. One nisu dostojne da im se priblizis, jer sve glume vrhove riba, a i kako i nebi kada su to grcke boginje ljubavi, i moras sa njima nezno, i tada, opet si ih pobedio :)
Kda zelis da krenes u napad- moras razraditi taktiku.
Koa u ratu, tako i u ratu polova.
Ne prilazi se svakoj zeni isto, ni ne udvara se isto.
Ali, uvek moras da buides DOBAR GLUMAC, da te ne otkriju.
Nisu one bas tako jako inteligentne...Njih je Bog stvorio takve da uvek na kraju padnu na ledja....Samo treba takta, fantazije i strpljenja....

Cesto se procita fraza "seks na brzaka"......

Meni bas nije jasno sta je to?

Kako se to radi?

Kada se radi seks na brzaka?

Kada neko moze da vam upadne u sobu?

Da li sex na brzaka pruza neko zadovoljstvo ili je samo onako "hajde da otaljamo i to na brzaka..."
Како не знаш, па то је оно што сте радили спремачица Катарине Медичи и ти, само је назив измишљен век касније, у епохи барока, па ти је промакло... :deda:

Seks na "brzaka",obicno se ordinira na radnom mestu.Muskarac (koji je naravno sef) javi telefonom( Imobilnim) koleginici koja je na nizem radnom mestu, da za minut dodje u odredjeni VC .Po njenom dolasku,on joj samo prstima zavrne gacice i ubaci svoj polni organ,na pripremljeno mesto.
U strahu da neko ne naidje,sef svrsava za nekoliko sekundi. Ima jos jedan slucaj,takvog svrsavanja.Muz i zena,spavaju u istom bracnom krevetu.
Kada zena zaspi,muz joj ne budeci je,odpozadi zabije svoj klin i svrsi na brzaka,da bolje spavao.Zena se ujutru zacudi,kakda oseti da je deo pidzame
neprijatno mokar gotovo "ustirkan" od sperme.!
Jako... ali jako... ti je" bujna" mašta!

Kda zelis da krenes u napad- moras razraditi taktiku.
Koa u ratu, tako i u ratu polova.
Ne prilazi se svakoj zeni isto, ni ne udvara se isto.
Ali, uvek moras da buides DOBAR GLUMAC, da te ne otkriju.
Nisu one bas tako jako inteligentne...Njih je Bog stvorio takve da uvek na kraju padnu na ledja....Samo treba takta, fantazije i strpljenja....
SVAKA ali bukvalno SVAKA udata zena,moze da prevari svog muza,kada god hoce,i koliko puta hoce.Fersten glupi muzevi.!!!

Cesto se procita fraza "seks na brzaka"......

Meni bas nije jasno sta je to?

Kako se to radi?

Kada se radi seks na brzaka?

Kada neko moze da vam upadne u sobu?

Da li sex na brzaka pruza neko zadovoljstvo ili je samo onako "hajde da otaljamo i to na brzaka..."
sex na brzaka je extra
možda da se nekako teleportuješ koju deceniju nazad i prisetiš se,
msm extra je ako nije svakodnevni meni, već povremeni
radi se isto kao i sex bez brzaka, ali sa više adrenalina

Back