Seks na brzaka

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Cesto se procita fraza "seks na brzaka"......

Meni bas nije jasno sta je to?

Kako se to radi?

Kada se radi seks na brzaka?

Kada neko moze da vam upadne u sobu?

Da li sex na brzaka pruza neko zadovoljstvo ili je samo onako "hajde da otaljamo i to na brzaka..."

Meni to zvuci kao intenzivan seks koji traje desetak minuta.

Za ove nase mlade i znatizeljne: duzina seksa, BEZ PREDIGRE traje ...razlicito dugo sto zavisi od mnogih faktora: godina starosti, seksualnog iskustva, umeca zene, zdravstvenog stanja, apstinencije i jos niza faktora.

U proseku negde, ako je sve normalno treba da traje 7 -10 minuta. Sve manje od toga je maloi ne moze da usreci zenu.

Nekada samo traje 2-3 minuta, ali treba vezbati da se to ispravi jr ce vs partnerka brzo napustiti. Naravno nece reci razlog zasto vas napusta vec ce izmisliti nesto drugo.

Narocito treba voditi racuna da predigra ne bue duga i zestoka. Time muskarac mora odlucno da upravlja iako mu to bas nije lako.

Cesto se procita fraza "seks na brzaka"......

Meni bas nije jasno sta je to?

Kako se to radi?

Kada se radi seks na brzaka?

Kada neko moze da vam upadne u sobu?

Da li sex na brzaka pruza neko zadovoljstvo ili je samo onako "hajde da otaljamo i to na brzaka..."
Sta se nama zalis mi ti to ne mozemo priustiti, samo nam pravis zazubice .
Odes lepo brate ulicom i pitas devojke da li su za seks ili ne, ako ne pitas druge, jer more je puno zena i devojaka . Pa nije li tako?

Sta se nama zalis mi ti to ne mozemo priustiti, samo nam pravis zazubice .
Odes lepo brate ulicom i pitas devojke da li su za seks ili ne, ako ne pitas druge, jer more je puno zena i devojaka . Pa nije li tako?
Pa jeste....
Po zakonu verovatnoce ako pitas 30 nepoznatih devojaka (ili zena) na ulici da li zele seks bez obaveza i na brzaka u nekom boljem motelu - procenat po zakonu verovatnoce treba da bude barem 10% (znaci tri devojke ce pristati.)
Ako si jos malo zgodan i simpatican - taj broj moze da naraste do 20%!

Prvih godina boravka ovde sam imao jednog zemljaka iz Subotice koji je bio - neverotatan!
Ni sam nisam mogao da verujem svojim ocima.
Bio je visok, vitak, stalno se smeskao....
Onda mi na ulici u Karakasu kaze: "Pazi sada ovo!" i kupi jedan cvet od ulicnih prodavaca, karanfil, ruzu ili ko zna sta, nije bitno....

I onda setamo po gradu..

kada ugleda neku zgodnu mladu zenu, on joj drsko pridje i ponudi cvet...Zena se malo zbuni, ali prihvati cvet....Onda pocnu nesto da razgovaraju....Sta - nema pojma jer on nije naucio ni 3 reci spanski za mesec dana boravka...
I na kraju on nju, ili ona njega odvede negde...
Ujutro se vrati veseo gde smo ziveli, i para je zaradio....
Neverovatno, ali istinito!

misliš da bi je sad sa cvetom kresno?

Svakako!

Cvet je samo trik za upoznavanje.
To mi je jasno.
Ali sta se posle desavalo, nikada mi nece biti jasno.
I niie se tu radilo samo o jednoj devojci vec o vise njih.
Jednom je maznuo jednu tako lepu i zgodnu da bi u Srbiji bila mis. Jos se secam da se zvala Marcela.
Izuvljavo se sa njom 2 dana i onda je pobegao od nje.

Seks na "brzaka",obicno se ordinira na radnom mestu.Muskarac (koji je naravno sef) javi telefonom( Imobilnim) koleginici koja je na nizem radnom mestu, da za minut dodje u odredjeni VC .Po njenom dolasku,on joj samo prstima zavrne gacice i ubaci svoj polni organ,na pripremljeno mesto.
U strahu da neko ne naidje,sef svrsava za nekoliko sekundi. Ima jos jedan slucaj,takvog svrsavanja.Muz i zena,spavaju u istom bracnom krevetu.
Kada zena zaspi,muz joj ne budeci je,odpozadi zabije svoj klin i svrsi na brzaka,da bolje spavao.Zena se ujutru zacudi,kakda oseti da je deo pidzame
neprijatno mokar gotovo "ustirkan" od sperme.!

Seks na "brzaka",obicno se ordinira na radnom mestu.Muskarac (koji je naravno sef) javi telefonom( Imobilnim) kda oleginici koja je na nizem radnom mestu, da za minut dodje u odredjeni VC .Po njenom dolasku,on joj samo prstima zavrne gacice i ubaci svoj polni organ,na pripremljeno mesto.
U strahu da neko ne naidje,sef svrsava za nekoliko sekundi. Ima jos jedan slucaj,takvog svrsavanja.Muz i zena,spavaju u istom bracnom krevetu.
Kada zena zaspi,muz joj ne budeci je,odpozadi zabije svoj klin i svrsi na brzaka,da bolje spavao.Zena se ujutru zacudi,kakda oseti da je deo pidzame
neprijatno mokar gotovo "ustirkan" od sperme.!
Hahahaha...Dragi moj Lorde, sada si peterao....:rotf:

Nije tajna da izigravas budalu pred zenom da joj se svidis, tajna je u tome da izigravas idiota da se ti njoj svidis,i onda si prijatelju moj stari opet pobedio,
jer zenu ne mozes da pobedis to neka ti bude jasno, jer su inteligentija bice od nas, realno brate koja zena nije pametija od muskarca to nisam video, vrlo su inteligentne, psi namirisu strah, ajkula krv a zene budalu. One nisu dostojne da im se priblizis, jer sve glume vrhove riba, a i kako i nebi kada su to grcke boginje ljubavi, i moras sa njima nezno, i tada, opet si ih pobedio :)

Back