seks, lazi i videotrake :)

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
dzuleta sam sterilisala u sredu
i to smo pregmele
za desetak dana skida konce
sad smo obe rekovalescenti, boli nas al prolazi
vrtim kanale i naletim na tlc - oooooooooooo evo nove teme :)

nije fenomen, nema izolovanih primera, kako su ameri snimili kod njih je to masovno izlgeda
niko vise ne zna da je bio trudan pre nego sto se porodi

zamislite situaciju, krene nesto da vas muci stomak, bole vas ledja, nesto vam se povraca, pa vas nesto malo vise boli..
odete u urgentni, op, op i kaze vam dr - cestitam, postali ste majka! :vatromet:
a vi u cudu! kako majka kad nisam bila trudna??
kako dara od radojka??:mrgreen:

kako i koliko bi se vas zivot od te informacije promenio, osim sto bi ste bili bogatiji za jednu dusicu :heart:

i to smo pregmele

nije fenomen, nema izolovanih primera, kako su ameri snimili kod njih je to masovno izlgeda

zamislite situaciju, krene nesto da vas muci stomak, bole vas ledja, nesto vam se povraca, pa vas nesto malo vise boli..
odete u urgentni, op, op i kaze vam dr - cestitam, postali ste majka! :vatromet:

kako i koliko bi se vas zivot od te informacije promenio, osim sto bi ste bili bogatiji za jednu dusicu :heart:

Nije valjda da veruješ u te laži o trudnoći.

Ljudi niste shvatili
Bilo seksa, sve ok..imate muzeve, momke, seme, po nekog mirka
Ali 9meseci niste imale simptome trudnoce..sve dok se beban nije rodio..
Kako vam zivot ide dalje..sta se menja

To se ne dešava tek tako.. Majka mora da je imala neke hormonalne poremećaje ili tako nešto.. Prosto je neverovatno da osoba ne ukapira da trudna. Možda ovo vređa nekog ali takva osoba mora da je ili neverovatno glupa ili neodgovorna prema sebi. Na kraju krajeva tu su redovni pregledi... papa, ultrazvuk i slično..

Poslednja izmena:
i to smo pregmele

Pu pu, daleko bilo, ne treba mi ta beda.

Postoje trudnoce u kojima je postojalo uredno krvarenje svakog meseca
A postoje i zene sa neredovnim ciklusom
Kakvo kupanje spominjes?

Mislim da su sve to ekstremni slucajevi pa ako par ekstrema zborno povezemo onda je u teoriji sve to i moguce.. ali mislim da su sanse toooliko male.. ili ponavljam treba da budes totalni debil sto ti nisi jer nosis G shock i uredno se kupas :)

Gledala sam tu emisiju pre...fora je sto su mnoge.od njih imale neki poremecaj zbog kog su mislile da.ne.mogu da zatrudne lako tipa ciste, hormoni...
Meni je to super...sve su zivele normalno bez opterecenja.i histerije i rodile zdravu decu. Bolje i tako nego, nego kukanje celu trudnocu i strahovi u vezi trudnoce i bebe.

:lol:

- - - - - - - - - -

U vezi teme,ok hajde da pretpostavimo da se sve to tako izdesavalo,mislim da bi mi se zivot promenio naglavacke.Na bolje valjda jer sta ima lepse od jedne bebe :) Mada mislim da bi bilo dosta opterecujuce za psihu dok se ne naviknes na tako nesto.Bup odjednom postanes majka,odgovorna si za zivot jednog deteta.Odjednom nisi vise na prvom mestu sebi,sada razmisljas prvenstveno o detetu a tvoje potrebe idu posle toga .

Back