mikisunac
Početnik
- Poruka
- 3
SKLAD U BRACNOM I LJUBAVNOM ZIVOTU CINE MUSKARCI SA SVOIM PARTNERKAMA.SEKS JE NORMALNA POJAVA KOJE JE BOG PODARIO SVIM NARODIMA SVETA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo za reprodukciju kazu u bibliju
zabranjeno prosipanje sjemne tekucine osim nesvesno u vlazni snovimislim da ne kažu tako
zabranjeno prosipanje sjemne tekucine osim nesvesno u vlazni snovi
cito sam cak se i pridrzavone znam da l tako piše a baš ne znam ni da l ti znaš
Kakve bre partnerke, gde bog spominje "patrnerke" , "partnerke" su izmislili pedero narkomani pre 50 godina kakvi bre partneriSKLAD U BRACNOM I LJUBAVNOM ZIVOTU CINE MUSKARCI SA SVOIM PARTNERKAMA.SEKS JE NORMALNA POJAVA KOJE JE BOG PODARIO SVIM NARODIMA SVETA.
Teraj se bre u 15. vek pre nove ereKakve bre partnerke, gde bog spominje "patrnerke" , "partnerke" su izmislili pedero narkomani pre 50 godina kakvi bre partneri
Partner od reči part, tj. deo tebe. Verovatno od rebra.Kakve bre partnerke, gde bog spominje "patrnerke" , "partnerke" su izmislili pedero narkomani pre 50 godina kakvi bre partneri
Partner od reči part, tj. deo tebe. Verovatno od rebra.
То на овом свету, пре него што смо пали из раја. Тамо није било менструације и јајних ћелија?"Nije zena iz muskijeg rebra, no je muskarac iz zenine vadzajne" - Priznjanje Starca Nikodima.
i na zavese kukičanezabranjeno prosipanje sjemne tekucine osim nesvesno u vlazni snovi
То на овом свету, пре него што смо пали из раја. Тамо није било менструације и јајних ћелија?
TAKO JE BRATE MOJ!!! NEĆE NAMA NIKO VIŠE USKRAĆIVATI SEKS JA KAD VAM KAŽEM!!!SKLAD U BRACNOM I LJUBAVNOM ZIVOTU CINE MUSKARCI SA SVOIM PARTNERKAMA.SEKS JE NORMALNA POJAVA KOJE JE BOG PODARIO SVIM NARODIMA SVETA.
nije uvek, ali ekstra je kad jestesex je do yaya
POTPISUJEM SVAKU REČ!!!SEKS JE JEDNA VRSTA HRANE ZA ZENE I MUSKARCE.SEKS JE JEDNA FIZIKALNA TERAPIJA KOJU PREPORUCUJU LEKARI A TO JE I PRIRODNA POJAVA.
OVOGA MI KRSTA!!!TO JE BOG ODREDIO ZENAMA I MUSKARCIMA.