seks i grad emancipovane NVO feministkinje -_-

Da li ste kao žena diskriminisane u životu i poslu?

• jesam

• nisam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne vidim i ne razumem zasto je ta serija toliko kritikovana.
Zabavna, vesela, brza...uvek je znala da me nasmeje, sitkom od dvadesetak minuta, nije naucno delo svakako.

Sa druge strane, gledaoci pokupe ono najgore iz kadra jer je najgore valjda najlakse ostvariti.
Zene su shvatile da je zgodno imati nn pari cipela jer je to vrlo moderno ali omasile su poentu.
Sve zene iz serije imaju fakultete, sve zaradjuju i sebe izdrzavaju i sve su trazile i cekale ljubav na svoj nacin i nisu bile ukalupljene od strane svojih prijateljica sa zahtevom da sve moraju da zive isto, one se druze iako su razlicite...sto je negde fer plej odnos prema zivotu po mom misljenju.
Naravno da su likovi karikirani kako bi serija bila zabavnija ali sustina je da zene imaju pravo na izbor iako imaju 35 godina...sto u nasem slucaju cesto ne vazi.

I meni je to bila odlicna, duhovita, i pametno osmisljena serija gde je svaka epizoda tematski obradjena, zaokruzena. Preterivanja kojh je prilicno bilo, su bila u funkciji humora, da se prikaze gotovo svaka glupa situacija koja moze zadesti zenu, bilo u vezi bilo van nje.
Sad sto je bilo devojaka koje su umisljale da su Keri, i onih koje su svoj promiskuitet objasnjavale slicnostima sa Samantom, to je vec nesto sto ide uz svaku poznatu seriju. Koliko se samo Kasandri rodilo kada je ta serija bila prikazivana, pa je l' smo potpisivali peticiju da je puste iz zatvora i kakav smo joj samo docek priredili, nema sta se nije prodavalo sa njenim likom. Pa sta, trajala malo euforija pa prosla, ko se sada toga seca...
Ne razumem cemu paranoja zbog jedne serije, i ne vidim sta ima tu tako strasno sto neke zene zele karijeru ili nesto nalik karijeri i sto ne jure odmah da se udaju cim im se ukaze prva prilika, i sto se ne oduseve sto ce ih neko finansirati, koliko taj neko misli da treba... I da, mislim da smo tolika rupa kada kod nas zena treba da se izvinjava sto zeli u nekom trenutku nesto drugo od onog sto joj je priroda podarila, a to je samo da radja, nista vise...

Poslednja izmena:

Back