Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zna im se broj![]()
pre nego sto odes da je kh,hmmm..bacis ga u nesvest,istusiras se i odes,..Pozdrav,ovo mi je prvi post na forumu,imam dilemu u vezi i potrebna mi je pomoc.
Naime,imam 23 godine,i u vezi sam sa devojkom 9 meseci.Sve vreme koristimo kondome,a imamo seks skoro svakodnevno.Ali da predjemo na problem,naime,u poslednje vreme mi jako zamera to sto ne zelim da probam sa njom seks bez zastite! Trazi mi da spavamo bez kondoma,kaze da zeli da me oseti....i odbija da uzima pilulu sa izgovorom da je jako stetna po zdravlje i kaze da zna 100 njenih drugarica koje su se ugojile,dobile hormonske poremecaje,kasnjenje menstruacije,itd... sve zivo radi da me ubedi u to,cak preti i raskidom... ne znam sta da radim,da li mozete da mi pomognete?
pre nego sto odes da je kh,hmmm..bacis ga u nesvest,istusiras se i odes,..
em ces je odvaliti ,em ces izdrzati koliko joj dovoljno..
kad osetis da ti je najlepse moras ga vaditi,,kasnije ces uhvatiti stos kako da se uvezbas i iskontrolises sebe da bi svrsio kad ti zelis.![]()
ima niz tehnika da se lepo iskontrolises i obuzdas zmiju ..koliko li ti dece imas nepriznate...:
![]()
ima niz tehnika da se lepo iskontrolises i obuzdas zmiju ..
ovo mu je najednotavnije kao pocetnik![]()
ima niz tehnika da se lepo iskontrolises i obuzdas zmiju ..
ovo mu je najednotavnije kao pocetnik
dece nemam...umem da cuvam svoju zensku uvek![]()
ne znam ja oko sebe uglavnom vidjam slucajeve gde je zmjija zajebala stvar,pa prijateljima kupujemo benkice i zvecke...tako da statistika bas i nije na vasoj strani..
a i zmija je zajebala evu,znaci odvajkada je poznato da joj ne treba verovati
- - - - - - - - - -
a ko ce da je sacuva od tebe..![]()
Pozdrav,ovo mi je prvi post na forumu,imam dilemu u vezi i potrebna mi je pomoc.
Naime,imam 23 godine,i u vezi sam sa devojkom 9 meseci.Sve vreme koristimo kondome,a imamo seks skoro svakodnevno.Ali da predjemo na problem,naime,u poslednje vreme mi jako zamera to sto ne zelim da probam sa njom seks bez zastite! Trazi mi da spavamo bez kondoma,kaze da zeli da me oseti....i odbija da uzima pilulu sa izgovorom da je jako stetna po zdravlje i kaze da zna 100 njenih drugarica koje su se ugojile,dobile hormonske poremecaje,kasnjenje menstruacije,itd... sve zivo radi da me ubedi u to,cak preti i raskidom... ne znam sta da radim,da li mozete da mi pomognete?
u pravu je za pilule... ja sam imala 60 kg i posle samo jedne pilule u narednih mesec dana sam dobila 34 kg.