SEKS-AFERA DRMA SVRLJIG Bivša funkcionerka opštine optužuje čelnika SNS da je razreše

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.221
...

SEKS-AFERA DRMA SVRLJIG Bivša funkcionerka opštine optužuje čelnika SNS da je razrešena zato što nije htela seks s njim
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/se...ka-opstine-optuzuje-celnika-sns-da-je/6vd8p8h

Ako je ona prica oko "Laste" pomao trula...ova mi pak deluje realno...
Jer pogledajte vi tu njusku direktora:

MCHktkqTURBXy84ZTM1MGI4N2Y2OGUyYjA1NjQ5ZTI0NDg1OWZiMjVhYy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Nekad slika govori vise od reci...

...

SEKS-AFERA DRMA SVRLJIG Bivša funkcionerka opštine optužuje čelnika SNS da je razrešena zato što nije htela seks s njim

BRANKO JANAČKOVIĆ | 13. 09. 2016 - 21:43h
| Komentara: 64
Bivša pomoćnica predsednice opštine Svrljig tvrdi da je razrešena zato što je odbila seks sa prvim čovekom SNS u tom gradu.

Radojkovićeva: Smenio me zato što nisam htela s njim u krevet
pin on pinterestshare it
Jelena Radojković kaže da je jedini razlog što više nije na funkciji taj što je odbijala stalne pozive u krevet Gorana Jeremijića, predsednika Opštinskog odbora SNS i zamenika predsednika SO Svrljig. On, s druge strane, poručuje da je to bezočna laž od koje će zaštitu potražiti na sudu.

- Više od dve godine odgovorno sam radila na projektima bespovratne pomoći kojima je u Svrljigu dosta toga izgrađeno, čime je bila zadovoljna i predsednica opštine Jelena Trifunović. Ali i pored toga, predsednik OO SNS Jeremijić naložio je predsednici opštine da me, počev od 7. septembra, razreši dužnosti jer nije uspeo ni posle dve godine i raznih ucena i mobinga da me odvede u krevet. Tada je obrazložio da njega projekti ne zanimaju i da, ako im treba čovek za projekte, „da si ga nađu“ - kaže Radojkovićeva.

Kako navodi, još od prvog dana imenovanja bilo joj je jasno šta se dešava.

Jeremijić: Laže, u stranci prosto ima kvalitetnijih kadrova
Foto: Zvanični sajt opštine Svrljig / Promo
Jeremijić: Laže, u stranci prosto ima kvalitetnijih kadrova
pin on pinterestshare it
- Shvatila sam da ni svi pokloni koje sam kupila i ručkovi i večere koje ću platiti neće biti dovoljni da se odužim što me predložio za ovu funkciju i da on očekuje nešto drugo u znak zahvalnosti. Jeremijić, koji je neoženjen, susrete mi je zakazivao u svom stanu - optužuje naša sagovornica.

Ona tvrdi da je Jeremijić bio strašno uvređen kada je ona to odbila, zahtevajući da za viđanja i dogovore koriste službene prostorije ili neki restoran.

- Kulminacija je bila oko Nove godine, kada bez pitanja da li uopšte želim sa njim da idem na proslavu, ulazi u moju kancelariju i kaže mi da upišem u kalendar da na proslavu idem sa njim, kao i 8. marta. Tada mi je već bilo dosta svega i nakon našeg sukoba, odmah je obavestio predsednicu opštine da zahteva moju smenu - tvrdi Jelena Radojković.

Jeremijić pak sve demantuje.

- To su izmišljotine iz osvete jer više nije na funkciji. Ona je postavljena 2015, još u starom sazivu. Posle izbora imali smo novi saziv, menjani su i drugi pomoćnici. To jedno mesto je pripalo nama i mi smo predložili drugog kandidata. Sloboda govora je zagarantovana, ali svako za izgovoreno treba da ima neku odgovornost. Inače, ona je došla u našu stranku iz DS usred izborne kampanje, iz čistog interesa. Treba drugi da pokažu svoje znanje i umeće. Možda ima i kvalitetnijih kadrova u stranci - navodi Jeremijić.

On dodaje i da predsednik opštine postavlja pomoćnika, a da stranka samo predlaže i da je Radojkovićeva na taj način došla na funkciju.

U Svrljigu je na vlasti koalicija Ujedinjena seljačka stranka - SNS - PUPS.

Ćutala jer je samohrana majka

Radojkovićeva kaže da je ćutala jer je samohrana majka dva maloletna deteta, koja je izdržavala od plate od 40.000 dinara, ali da je progovorila jer je i sama angažovana na projektima rodne ravnopravnosti u NVO sektoru.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/se...ka-opstine-optuzuje-celnika-sns-da-je/6vd8p8h

Ovi poceli kao Turci da se ponasaju.:eek:

npr ja sam cuo da SNS u odredjenim gradovima ucenjuje zene da spavaju sa celnicima stranke za sta imaju odredjene stek stanove gde ih privode na seks

U pitanju su uglavnom sredovecne udate zene u 30tim godinama....

Zene prinudjuju da imaju seks sa njima ucenama da samo tako mogu da sacuvaju radno mesto ili napreduju u firmi u kojoj rade...

Mnoge na zalost pokleknu jer je strah od gubitka egzistencije, narocito ako imas mala primanja i decu jedan od najvecih strahova pa slabi ljudi pristaju na ucene

Naravno nemam dokaze ali takve price cujem iz vise razlicitih izvora....

100% istina

isto se desava i u drugim mestima

celni ljudi SNS-a koriste svoje funkcije da ucenjuju zene

pa ja sam to odavno napisao , zašto se forsiraju starlete , koje su se nekada zvale qurve i radile na ibarskoj magistrali , tamo i vamo .

Naprednjaci , da krava nosi gaće , pićke nebi videli i zato su uveli qurave sa ibarske magistrale u javne tokove da i oni mogu nešto ebavati . A sa druge strane postoje niz dokaza da ucenjuju žene ....ovo je jedan od primera .

pazite slucaj koji se desio da ja znam 100% provereno

Jedan moj drugar koji inace zivi u inostranstvu nasao devojku koja radi u skoli i poceo sa njom da se zabavlja . Elem on je bio ozbiljan hteo da je zeni, ali posle par meseci zabavljanja poceo da sumnja da nesto nije u redu i uglavnom sazna da je njegova devojka u isto vreme kad je pocela da se zabavlja sa njim, usla u seks kombinaciju sa lokalnim funkcionerom SNS-a koji je zaduzen za postavljanja u njenoj skoli , i inace je ozenjen covek i otac dvoje dece.

To mu slucajno kaze lik koji ga nije poznavao, ali je imao prijatelja koji radi u toj istoj skoli i da taj prijatelj njegov inace njen kolega kaze da od nje i neke njene koleginice nema vecih ****** u toj skoli, i rekao mu je da tu gospodjicu prasi lokalni funkcioner SNS-a i da je samim tim postala jako mudo u skoli.

Inace svi su to znali koji rade u tom kolektivu nije izgleda znao samo on jer je radio preko

Na kraju sve mu je priznala, i rekla da je to ucinila da bi napredovala na poslu i sacuvala radno mesto, jer u skoli u kojoj je radila nije bila primljena za stalno, vec je imala ugovor na 2 godine. I jos je njemu rekla, sta oces i ti si se ozenio zbog papira morala sam i ja sebe da zbrinem? :eek: :sad2:

Tako da mu je propala ta veza i nije se ozenio njome, jos je svima pricao okolo sta mu se desilo da bi svi znali istinu, pa su ovi iz SNS-a poceli da mu prete da ce ga ubiti ako ne zacepi gubicu :mrgreen:

Cudo je vlast. Vlast ej cudo kako menja ljude

Poslednja izmena:
Ovakvih slucajeva ima dosta, medjutim dosta devojaka juri funkcionere , mnogi imaju gomilu ponuda i to vrlo navalentnih. Ljudi bi se iznenadili kada bi znali da cesto one devojke koje vaze za fine i pristojne umeju da padaju jako nisko ne bi li ih uticajni funkcioner uzeo u razmatranje.

ima i toga...

kazem ti vlast je cudo

a najjace mi je sto nekada postene devojke a sada udate zene postaju *****, i pristaju na sve, za neku imaginarnu saku moci , koja donosi platu vecu 3-4000 dinara i tako trajno nanose bruku i sebi i svojim porodicama....

npr znam slucaj isto lokalni direktor skole , poceo da krese jednu profesoricu i uciteljicu , a one obe udate i majke . I to je doslo dotle da su njih dve krenule da se tuku u dvoristu skole ko ja ima pravo na njega a koja ne. Na kraju afera se zavrsila tako sto je jedna od njih prebacena u drugu skolu.

Politicka scena i stanje u drustvu nam je generalno dno dna.

i to ce tako biti dok god bezboznici drze vlast i odlucuju o svemu

Nema nama spasa bez pravoslavlja

Pravoslavlje ili smrt pise na zidinama manastira Esfigmen na Svetoj Gori. I zaista je tako. Postoje samo dva puta. Put pravoslavlja i put smrti i propasti coveka i njegove duse.

Ucene ili nešto drugo.. ali to su žene. Balkanke.

Poznanik mi je pričao - kad naletiš na žensku, posebno Srpkinju koja je radila na brodu, ruku bez rukavice nemoj da joj pružaš.

Posao na brodu je težak pa ako hoće bilo koje bolje mesto gde će bar imati slobodno popodne ( pa čak i ceo dan ) ponekad - mora da napreduje, tjst da se "svidi" nekom od uprave.
Kaže Srpkinje, FIlipinke i Ukrajinke prve skidaju gaće. Ne za unapređenje nego i za upoznavanje

Mada slično je i na suvom. U mojoj bivšoj firmi, svaka koja je ušla u upravnu zgradu kerebečila se sa šefom ( ili zamenikom šefa ) službe u koju ulazi.
Ništa ucena itd, nego njena želja ... školu nema, pretenduje na bolji posao ali koji svako može da radi - e onda se sagni tuko kad školu nisi učila :mrgreen:

Eto vam još jedan razlog da jurite školovane žeMske ;)

Ucene ili nešto drugo.. ali to su žene. Balkanke.

Poznanik mi je pričao - kad naletiš na žensku, posebno Srpkinju koja je radila na brodu, ruku bez rukavice nemoj da joj pružaš.

Posao na brodu je težak pa ako hoće bilo koje bolje mesto gde će bar imati slobodno popodne ( pa čak i ceo dan ) ponekad - mora da napreduje, tjst da se "svidi" nekom od uprave.
Kaže Srpkinje, FIlipinke i Ukrajinke prve skidaju gaće. Ne za unapređenje nego i za upoznavanje

Mada slično je i na suvom. U mojoj bivšoj firmi, svaka koja je ušla u upravnu zgradu kerebečila se sa šefom ( ili zamenikom šefa ) službe u koju ulazi.
Ništa ucena itd, nego njena želja ... školu nema, pretenduje na bolji posao ali koji svako može da radi - e onda se sagni tuko kad školu nisi učila :mrgreen:

Eto vam još jedan razlog da jurite školovane žeMske ;)

А како ли су оне полагале испите на факултетима? :think:

zato su jedine prave devojke za zenidbu kod nas one koje redovno idu u crkve i manastire na liturgije, poste , zive hriscanski

Nebrojeno sam puta bio na liturgijama sto u mojem mestu sto u drugim u crkvama i manastirima i nikada nisam tamo video devojke zene za kojima se muskarci okrecu u gradu, silikonjare, sa izbacenim atributima, provokativno obucene i slicno

To su normalne devojke koje u gradu muskarci od ovih silikoniranih skotova vecina i ne primecuje. Ali one imaju takve duhovne i ljudske kvalitete , da idioti nisu svesni sta propustaju.

I onda umesto da jure takve dobre i skromne, oni jure silikonjare, i posle placu, razvode se , gledaju kako im silikonjare vaspitavaju cerke da i one budu drolje jednostavno razaraju im porodicu i zivot, i sebi i svima ostalima jer zena je stub porodice. Noseci. Glavni.

TAko da ako izaberes silikonjaru , zenu koja nije u veri , duhovna, postena - prijatelju neka ti je Bog u pomoci.

Te prave zene, cestite srpkinje one ne jure karijere po firmama i ne dizu noge kome se god digne , za neku funkcijicu i platu par hiljada dinara vecu.

Njima je svejedno na poslu sta se desava. Jer jedina njihova prava karijera i najvaznija karijera jeste kod kuce - a to je njena porodica muz i deca.

Ako je tu sve kako treba - zenina karijera je uspela . A ako nije onda je propala. A na zalost u danasnje vreme karijera na poslu i karijera kod kuce nije moguca bez zapostavljanja jednog od tog dvoje tako da pametni ljudi se opredele za karijeru porodice. Jer nema nista lepse na svetu od srecne porodice u kojoj se svi vole i postuju.

Moje vidjenje stvari se bitno razlikuje.........
Prvo dotična gospodja,ili gospodjica, nikada ne bi ni dobila taj posao, da nije postala član podobne stranke.
A zašto je postala član stranke u kojoj su ljudi takvog mentalnog sklopa?
Nije valjda da nije znala za to ranije, u jednoj tako maloj sredini?

Znači ok je da se prostituišeš članstvom u stranci, zarad posla i plate, a kada neko dodje da ti to naplati u naturi onda kukanje?
Da razjasnim, ne pravdam ja nimalo ovog idiota koji je vukao u krevet.
Ali ne branim ni nju, jer je to sve isto gov.no.

Poslednja izmena:

Back