Sekretarica i deda

Znam jednu sekretaricu koja je promenila nekoliko radnih mesta u nekoliko firmi/preduzeća i svugde je radila kao sekretarica generalnog direktora – javno, dok je tajno – ili polutajno – bila sa svima njima kao njihova ljubavnica, ili bolje rečeno objekat njihove požude i predmet želje. Ona sada ima oko 35 godina i nema dece, a i ne može da ih ima s obzirom na to koliko je imala abortusa. Bila je u braku sa nekim tipom njenih godina i razvela se od njega pre nekog vremena. Zatim je birala i pretežno odbijala sve muškarce koji su pokušavali da joj se približe, da bi se na kraju udala za dedu (ili čiču) od 55 godina. Primila ga je u svoj stan. Ona ima auto i taj stan, razdvojila ga je od žene i dvoje dece, dok on nema ništa, a u njen stanje doneo dva kofera i onu stvar. Naravno, za sve to vreme njena mašina je radila bez prestanka; bili bismo užasno glupi ako bismo verovali da je mirovala kao neupotrebljiva mašina na gradilištu... Mašina je radila, radila, radila i na kraju zaradila dedu (čiču). Šta mislite o ovome?

Da sreo sam ovakav par kada sam se vracao s faxa kuci u busu,on ostavio zenu i djecu muskarac oko 45 godina vidi se da je stariji,ona oko 30 ne bas neka dobra cica i ide on njoj da zivi kod nje....

Pa ne znam,zapalo joj to sto je zapalo,mozda joj cica pruza paznju i razumjevanje a kako sam skontao ta je imala dosta ***** u zivotu :) a nista od ovoga!

Pa dobro je zaradila kao sekretarica stan i auto u ovo vrijeme nije mala stavka u zivotu :)

Znas sta, nije problem u njemu, vec u nama - zato sto smo mi okolish u koji se on ne uklapa.

A njegovi rtd post-ovi i stavovi me samo plase - jer me uvek vracaju u realnost koliko je Zemlja mocna, kada nosi sve i svasta...

@tema i lik i delo doticne bljuzge - kako se samo nasladjuje sto ON zna da je ona <ovo i ono>... :bljak:(u krajnjoj liniji - zena mozda ne moze da ima decu, npr. jer su joj izvadili oba jajnika sa 2 god. preventivno zbog maligniteta ili... I onda se nadje balava ljiga koja zna...)

Što si se prepoznao? Meni bi bilo ispod časti da razgovaram sa nekim ko je rtd kako veliš. A zašto si to?

Znam jednu sekretaricu koja je promenila nekoliko radnih mesta u nekoliko firmi/preduzeća i svugde je radila kao sekretarica generalnog direktora – javno, dok je tajno – ili polutajno – bila sa svima njima kao njihova ljubavnica, ili bolje rečeno objekat njihove požude i predmet želje. Ona sada ima oko 35 godina i nema dece, a i ne može da ih ima s obzirom na to koliko je imala abortusa. Bila je u braku sa nekim tipom njenih godina i razvela se od njega pre nekog vremena. Zatim je birala i pretežno odbijala sve muškarce koji su pokušavali da joj se približe, da bi se na kraju udala za dedu (ili čiču) od 55 godina. Primila ga je u svoj stan. Ona ima auto i taj stan, razdvojila ga je od žene i dvoje dece, dok on nema ništa, a u njen stanje doneo dva kofera i onu stvar. Naravno, za sve to vreme njena mašina je radila bez prestanka; bili bismo užasno glupi ako bismo verovali da je mirovala kao neupotrebljiva mašina na gradilištu... Mašina je radila, radila, radila i na kraju zaradila dedu (čiču). Šta mislite o ovome?

ne mislim nista o tome.
Ali fascinira me potreba ljudi da se bave tudjim zivotima, a ne svojim. A ti slucajno poznajes sve te direktore i poznajes sve njene ginekologe pa znas da je svima bila ljubavnica i da je uradila sijaset abortusa..
Udala se za onog koga je izabrala i to je najbitnije. Vazno je da imamo pravo izbora, pa sve sto radimo radimo u korist ili na stetu, ali na stetu sopstvenog zivota.

jok ja. Uvek onako reagujem kada neko pise onakve price. Ljudi prenose pogane price, a bez argumenata i dokaza. Po takvim zenama pljuju najcesce oni koje je odbila.
Fala sto brines. ;)

Ne znam. Bilo bi pogano da sam iyneo nečije ime... prema tome... Inače, ona nikoga nije odbila, veruj mi na reč. Njena mašina je radila, radila, radila i na kraju zaradila dedu od 55.

Doći će na red i te priče.

Da ne zaboravim. Mogu da vas upoznam s njom (sekretaricom), samo se bojim da će prvo deda morati da se istrese. Inače, ako je smuva neko od vas garant se useljava u njen stan. Nosi samo kofer i onu stvar. Šta ćete bolje vi koji možete sa bilo kim.

Tumachenje stanja od strane komshiluka preko ograde i realno stanje nikad nemaju blage veze jedno s drugim. Pricha je pravo malogradjansko zavidno olajavanje, sori drug....:(

P.S Svi smo mi pomalo deda...

More biti Pipi.

Eeee, ali nije isto ko je komsija - ovaj je izvan prosecne price - time daje sebi za pravo da...

:bljak:

Hteo si da kažeš ovo?

h040.gif

Back