Chovechuljak
Iskusan
- Poruka
- 5.466
pa ok sad
sta da se radi
svako bira put kojim ce hodati
na kraju samo valja reci da li je vredelo
sta da se radi
svako bira put kojim ce hodati
na kraju samo valja reci da li je vredelo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam jednu sekretaricu koja je promenila nekoliko radnih mesta u nekoliko firmi/preduzeća i svugde je radila kao sekretarica generalnog direktora – javno, dok je tajno – ili polutajno – bila sa svima njima kao njihova ljubavnica, ili bolje rečeno objekat njihove požude i predmet želje. Ona sada ima oko 35 godina i nema dece, a i ne može da ih ima s obzirom na to koliko je imala abortusa. Bila je u braku sa nekim tipom njenih godina i razvela se od njega pre nekog vremena. Zatim je birala i pretežno odbijala sve muškarce koji su pokušavali da joj se približe, da bi se na kraju udala za dedu (ili čiču) od 55 godina. Primila ga je u svoj stan. Ona ima auto i taj stan, razdvojila ga je od žene i dvoje dece, dok on nema ništa, a u njen stanje doneo dva kofera i onu stvar. Naravno, za sve to vreme njena mašina je radila bez prestanka; bili bismo užasno glupi ako bismo verovali da je mirovala kao neupotrebljiva mašina na gradilištu... Mašina je radila, radila, radila i na kraju zaradila dedu (čiču). Šta mislite o ovome?
Znas sta, nije problem u njemu, vec u nama - zato sto smo mi okolish u koji se on ne uklapa.
A njegovi rtd post-ovi i stavovi me samo plase - jer me uvek vracaju u realnost koliko je Zemlja mocna, kada nosi sve i svasta...
@tema i lik i delo doticne bljuzge - kako se samo nasladjuje sto ON zna da je ona <ovo i ono>...(u krajnjoj liniji - zena mozda ne moze da ima decu, npr. jer su joj izvadili oba jajnika sa 2 god. preventivno zbog maligniteta ili... I onda se nadje balava ljiga koja zna...)
Što si se prepoznao? Meni bi bilo ispod časti da razgovaram sa nekim ko je rtd kako veliš. A zašto si to?
Znam jednu sekretaricu koja je promenila nekoliko radnih mesta u nekoliko firmi/preduzeća i svugde je radila kao sekretarica generalnog direktora – javno, dok je tajno – ili polutajno – bila sa svima njima kao njihova ljubavnica, ili bolje rečeno objekat njihove požude i predmet želje. Ona sada ima oko 35 godina i nema dece, a i ne može da ih ima s obzirom na to koliko je imala abortusa. Bila je u braku sa nekim tipom njenih godina i razvela se od njega pre nekog vremena. Zatim je birala i pretežno odbijala sve muškarce koji su pokušavali da joj se približe, da bi se na kraju udala za dedu (ili čiču) od 55 godina. Primila ga je u svoj stan. Ona ima auto i taj stan, razdvojila ga je od žene i dvoje dece, dok on nema ništa, a u njen stanje doneo dva kofera i onu stvar. Naravno, za sve to vreme njena mašina je radila bez prestanka; bili bismo užasno glupi ako bismo verovali da je mirovala kao neupotrebljiva mašina na gradilištu... Mašina je radila, radila, radila i na kraju zaradila dedu (čiču). Šta mislite o ovome?
Ada nijesi se valjda prepoznala u priči? Bar se nadam.
jok ja. Uvek onako reagujem kada neko pise onakve price. Ljudi prenose pogane price, a bez argumenata i dokaza. Po takvim zenama pljuju najcesce oni koje je odbila.
Fala sto brines.![]()
Ја мислила да је прича о Зденки, па се питала откуда на ЉиС-у...
Е, свашта, још увек сам наивна!
Ne znam. Bilo bi pogano da sam iyneo nečije ime... prema tome... Inače, ona nikoga nije odbila, veruj mi na reč. Njena mašina je radila, radila, radila i na kraju zaradila dedu od 55.
Tumachenje stanja od strane komshiluka preko ograde i realno stanje nikad nemaju blage veze jedno s drugim. Pricha je pravo malogradjansko zavidno olajavanje, sori drug....
P.S Svi smo mi pomalo deda...
Tumachenje stanja od strane komshiluka preko ograde i realno stanje nikad nemaju blage veze jedno s drugim. Pricha je pravo malogradjansko zavidno olajavanje, sori drug....
P.S Svi smo mi pomalo deda...
Eeee, ali nije isto ko je komsija - ovaj je izvan prosecne price - time daje sebi za pravo da...
![]()
Nemam veze ni sa kakvom zidarskom zadrugom. Nisam zainteresovan za nju (zbog njenih godina)... Šta joj ti nudiš?