lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133

Al' ce bude u Hrvatskoj ''pizdokliz''!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim da se u subotu u 12 časova okupimo na "Protesnoj šetnji na Ušću"i da Koštunica uputi "Protesnu notu" (znamo da Tadić neće)
hrvatskom veleposlanstvu uz "napomenu" da će organizirat miting u sred Beograda....ako ju ne ispoštuju (a onda znamo "protokol koji sledi)
paljenje zastave, gađanje kamenicama, patike etc...
![]()
![]()
+ вожња трактором по кеју за 20 динџе за 5 мин
![]()
http://www.javno.com/hr-trach/seka-aleksic-snimila-reklamu-za-podravku_277780
I tako, dok neki primitivno zazivaju ustaše, četnike, šoviniste, naciste i ostala zla iz bliže i daljnje prošlosti, praktični i pragmatični ljudi rade i surađuju na svim poljima privrede, pa se tako dešava i ovaj spoj slatkiša i turbo-folka!
Inicijativa zlata vrijedna, jer pjesmom i slatkišima je najlakše doprijeti do srca mladih i neopterećenih ljudi koji će avetinje prošlosti ostaviti iza sebe i krenuti u normalne i perspektivne živote.
A tek što je ovde kičeraj...svi Hrvati na temi ''slušaju'' Seku.Samo nek' je dovoljno gola i debela i otići će srećni na spavanje.![]()
Pa, onda najnovija slika, najnoviji verenik:![]()
Wowwwwwwww,kakva vest....c,c,c....Seku u Hag zbog izdaje zemlje.![]()
ma kakvi hag. posaljite je kod mene, ja cu najbolje da je kaznim![]()
Ako ćemo da te tako trajno otkačimo sa foruma samo reci gde da ti je pošaljemo.Odma' ćemo da se organizujemo,pitamo je koja je njena tarifa i napravimo akciju za skupljanje para.Sve za tvoje dobro.ma kakvi hag. posaljite je kod mene, ja cu najbolje da je kaznim![]()
Ako ćemo da te tako trajno otkačimo sa foruma samo reci gde da ti je pošaljemo.Odma' ćemo da se organizujemo,pitamo je koja je njena tarifa i napravimo akciju za skupljanje para.Sve za tvoje dobro.
svecano se obavezujem da za jedan sat sa njom, odsustvujem sa foruma godinu dana...opravdano![]()
Šta jedan sat?Bez 4-5 sati sa prekidima ništa,ti si stara kuka??Neću da se blamiram i organizujem akciju za jedan sat.svecano se obavezujem da za jedan sat sa njom, odsustvujem sa foruma godinu dana...opravdano![]()
Ako ćemo da te tako trajno otkačimo sa foruma samo reci gde da ti je pošaljemo.Odma' ćemo da se organizujemo,pitamo je koja je njena tarifa i napravimo akciju za skupljanje para.Sve za tvoje dobro.
pa tako je na selu, cim baja "metne", nama je "verenik"![]()
Izvini, zar vi konzumirate slaninu![]()
ako se vaam nije nista desilo od stalnog konzumiranja, sta bi moglo meni da se desi od tri-cetiri sata konzumiranja
![]()
ps.odoh na tri-cetiri sata...kad me vec terate![]()